Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nezaměstnaný šéf reklamky začne pronásledovat nájemníky domu, kde dřív bydlel. Jeho úmysly s novou rodinou naberou zlověstné obrátky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (113)

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Javier byl v reklamě pojmem, ale zdá se, že je za zenitem a o jeho nápady už nikdo nestojí. Přichází pád! Stěhování z krásného velkého bytu do levnějšího a škrty v rodinném rozpočtu pro nedostatek peněz. Nechce se jen tak s tím smířit. Hlavně byt s krásným výhledem mu přirostl k srdci a protože mu zůstal klíč, začíná jej navštěvovat, ikdyž v něm bydlí už někdo jiný. Začíná neuvěřitelné drama, nad kterým stále ještě kroutím hlavou a nevím jestli by něco takového bylo možné doopravdy. Každopádně výborný film! ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Třetí španělský film od Netflixu, co jsem viděla. Na Díru zatím nic nemá, ale jako thriller funguje Hogar vcelku dobře. Má jednu obrovskou nevýhodu a to je tempo filmu, které je neskutečně pomalé a šíleně se to táhne. Alespoň ta první půlka, kdy se seznamujeme s postavami, hlavně s Javierem a jeho postupném upadáním do deprese. Španělé, ale nikdy nenechají nic náhodě a dokáží sakra překvapit, pro mě to byl konec. Očekávala jsem nějaký zvrat, který to obrátí na tu dobrou stranu, ale (pozor spoiler) zlo zvítězilo a tak to končí. Hodně mě to překvapilo, asi jsem až moc zvyklá na ty hollywoodský happyendy, že mě překvapil konec tohoto filmu, ale musím říct, že to byla příjemná změna. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Špatný film to není, ale na Španělsko není ani dobrý a určitě umí i líp. Hlavní postava Javiera je výborná, stejně tak Mario Casas (Contratiempo) si zahrál další slušnou roli, nicméně film jako celek se veze na vlně průměru a nějak z ní nemůže vyskočit. Celé to působí tak utahaně a vleče se to, posledních 20 minut je film sice úderný, ale bohužel ne až tak úderný, jak by si zasloužil. Působí to celé dost prvoplánově a ve finále nad tím nežasnu jak nad jeho španělskými bratříčky - naopak, za měsíc si na něj spíš ani nevzpomenu. Kvalitní thriller, který na konci zasazuje menší množství paranoidního psychického teroru, ale jinak mi film nemá co dál nabídnout a ve výsledku jsem vlastně i trochu zklamaný, protože Španělsko nasadilo v minulosti laťku standartu daleko výše... ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Uším nejvíce lahodící jazyk na světě a země, z níž lezou jen samé povedené thrillery. Faktory, co mě přilákaly i k tomuhle neprávem zapomenutému filmu, co visí už 3 roky na Netflixu. A jsem dost rád, že díky účasti Maria Casase z bezkonkurenční Neviny tohle super dílko nebudu dále přehlížet. Konečně zase trochu svěží vítr mezi všemi těmi průhlednými snímky, kde hned víte, co se bude dít a jak to celé skončí. Ty kluci i holky jihoevropský to zkrátka umí. [viděno na Netflixu 18.2.2023] ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Sice panu Chavierovi dobře rozumím, nikdo nechce doma vyžranýho synátora a nemožnou Mařenu, která neumí uvařit ani svíčkovou. Vyměnit si rodinky je v téhle době úplně normální věc. 9 z 10 zvěrolékařů doporučuje tuhle symetriku praktikovat aspoň jednou za život. Aspoň nemusíte každým dnem zkuhrat ve sprše, jaký máte nahovno život.. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v katalánskej metropole Barcelona. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama