Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinou tohoto brutálního akčního filmu je dobrý mimozemšťan, který se ukrývá v těle agenta FBI Lloyda Gallaghera. Ten na své pozemské misi musí zničit jinou mimozemskou bytost, která stále vniká do nových lidských těl a své nositele mění na agresivní šílence... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

Luk80 

všechny recenze uživatele

Tajemné Zlo patří do svaté trojíce filmů o policejních parťácích vs nebezpečný mimozemšťan. Tuhle jízdu řadím hned po Temném Andělovi a třetí příčku obsazuje Zlomek Sekundy. Jednalo se zde spíše o parazita, který potřebuje lidské tělo k pohybu.Ovšem jeho vzhled byl bombastický. Claudia Christian je kočka jak cyp. Perfektní scéna ze strip baru a hned na to ušukání k smrti v autě. Danny Trejo samozřejmě nesměl za mřížemi chybět - Hele ty hipíku, co to tady kecáš.... ()

tron 

všechny recenze uživatele

Tajomné zlo môžeme pokladať za tak troška vykrádačku Alien ságy. Síce sa odohráva na Zemi a zlo tu má (väčšinu minutáže) podobu ľudskej bytosti, ale „červový parazit“ je evidentná kópia Votrelca. Lenže kým niektoré kópie kultového Scottovho sci-fi hororu sa vydarili (Saturn 3, Deep Star 6, Leviathan), táto nevyšla. Môže za to jednak nesympatický hlavný hrdina, béčkarský Kyle MacLachlan v úlohe jeho tajomného pomocníka a vôbec, celá snímka má veľmi béčkarský, nízkorozpočtový, miestami až céčkarský fíling s úbohými akčnými scénami, ktoré sú až prehnane brutálne. O tri roky mladší Temný anjel (kde pozemskému policajtovi v boji proti mimozemskému zlu tiež pomáha mimozemský klaďas) sa mi páčil podstatne viac. Myslím si, že najjednoduchšie bude hodiť to na domotaného režiséra Jacka Sholdera (Nočná mora z Elm Street 2, Renegáti, Skica smrti 2, Arachnid, Supernova). ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Tahle scifi /hororová akce se hodně šílená ,ale celkem i vtipná. Mimozemštan ,který na sebe bere podobu lidí a dělá z nich vraždící monstra se chová dalo by se říct jako slibovaný socialismus v praxi. Když něco budeme chtít tak si to půjdem do krámu vzít a nebudem potřebovat peníze. A takhle se chová ten mimozmeštan.Na co má chut to si vezme. Agent FBI se ho s pomocí detektiva Becka snaží chytit ,ale není to tak jednoduché zvlášt ,když ten agent je taky mimozmštaň a pouze jeho zbraní se dá zlikvidovat a jen ,když opští tělo hostitele a hledá si jiný. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Kto má rad Temného Anjela, musí sa mu páčiť aj tento film a i keď ja k tým fanúšikom nepatrím, tento film mi sadol. Podľa mna sa o horor nejedna a ide len o čistú akčnú scifi jazdu. Ale naháňačky boli slušne stvárnené, akčné sceny tiež a ten vtipný podtón pri niektorých scénach mi prišiel úžasný. Ja som sa bavil a aj keď žiadni kriteri tu neboli  aj tak mal film čo ponúknuť. Je tu cielená zábavnosť, dravá akčnosť i pokus o ľútosť nad niektorými postavami a tak napríklad nad Claudiou Christian som tú ľútosť pociťoval. Prial som si, aby tu tá postava bola dlhšie, čo sa, ale nestalo. Potom som zbadal  Lin Shaye, ktorá je v tejto dobe braná ako horrorova babička, no tu bola skôr na začiatku a zas jej to pristalo. I keď u mnohých je zafixovaná ako tá prechodová cesta u Insidious, ja si ju nepamätám z Kriterov, ale  smrť prichádza v bielom či Chillerama  tam už o nej viem. Celkom pohodový film, ktorý odporúčam každému, kto má aspoň trocha rád scifi. Slabé 4*. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 9/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// +sympaťák Kyle MacLachlan, slušná atmosféra, netrdiční záporák, hodně krvavé -určitě je potřeba brát ohled na stáří filmu/// Konečně jsem se dočkal pořádného scífka. Rozhodně potěší námět a příběh. Ale co především, film je dobrou kombinací snímků Terminátor 2, Věc, Robocop a Hard Boiled. Asi sami uznáte že kombinace přímo královská. Jinak nemůžu říct, že by mi film připadal vtipný, nebo jinak řečeno směšný. Byl spíše napínavý a podle mě docela drsný, ani jsem se nemusel převtělit do malého kluka, abych si tento film vychutnal. Prostě paráda a těším se na pokračování./// Celkem 78%/// ()

Galerie (19)

Zajímavosti (8)

  • Během úvodní honičky se u černého Ferrari střídavě mění 2 poznávací značky. (Fenk)
  • Počas prenasledovania auta značky Ferrari na začiatku filmu jeho logo mizne a znovu sa objavuje, čo sa deje niekoľkokrát. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama