Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jack přepadne banku. Policie ho pronásleduje, jeho auto při tom vybuchne. V nemocnici se popálený Jack probere z bezvědomí. Strhá ze sebe všechny hadičky, které do něho vedou, a z úst mu vyleze slizká příšera, která přeleze do těla sousedního pacienta. Jack umírá. Příšera takto čas od času změní hostitele. Lidé s příšerou v těle jsou agresivní. Policie nachází mrtvá těla a hledá příčinu smrti. Policistovi se do pátrání plete agent FBI, který má magický předmět, z něhož vychází záření, jež paralyzuje příšeru. Než se ji ale podaří zlikvidovat, několik lidí zemře a zraněni jsou oba policisté. V nemocnici agent FBI vdechne druhému policistovi život a sám umírá. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

pfa 

všechny recenze uživatele

Výborný, akcí nabitý sci-fi film, ikdyž to sci-fi je možná kromě toho, že se jedná o boj mezi mimozemšťany, trošku zavádějící. Honba za zničením "konkurenční" bytosti, která potřebuje stále čerstvé tělo, je nádherně divoká, zničující, drsná a agresivní a odehrává se mezi nic netušícími obyvateli jednoho městečka. Připravte se na slušnou jízdu... [8/1O] (The Hidden, USA, akční sci-fi) ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Tenhle motiv, tedy že mimozemšťan se ukrývá v lidském těle, likviduje porůznu lidi, a mění jen jejich těla, tak už jsem viděl. Hrála ho přitažlivá žena - vamp. Jen to nebyl žádný dobrák a končí to vlastně tak, že ji nenajdou, takže se vnucuje další pokračování. Aby ovšem bylo zajímavé, tak musí film i gradovat, což mi nepřijde, že se zde děje. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

The Hidden je naprosto senzační béčko z 80 let, kterému nechybý prakticky nic co by béčko mělo mít, nějaká ta krev, super honičky, standartní příběh a neuvěřitelná zábava. A navíc hodně sympatickej MacLachlan, v roli hodného mimozešťana. No škoda že jsem to neviděl jako malý určitě bych se i bál, takhle zůstává ale i přesto velice výživná scifárna ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Kto má rad Temného Anjela, musí sa mu páčiť aj tento film a i keď ja k tým fanúšikom nepatrím, tento film mi sadol. Podľa mna sa o horor nejedna a ide len o čistú akčnú scifi jazdu. Ale naháňačky boli slušne stvárnené, akčné sceny tiež a ten vtipný podtón pri niektorých scénach mi prišiel úžasný. Ja som sa bavil a aj keď žiadni kriteri tu neboli  aj tak mal film čo ponúknuť. Je tu cielená zábavnosť, dravá akčnosť i pokus o ľútosť nad niektorými postavami a tak napríklad nad Claudiou Christian som tú ľútosť pociťoval. Prial som si, aby tu tá postava bola dlhšie, čo sa, ale nestalo. Potom som zbadal  Lin Shaye, ktorá je v tejto dobe braná ako horrorova babička, no tu bola skôr na začiatku a zas jej to pristalo. I keď u mnohých je zafixovaná ako tá prechodová cesta u Insidious, ja si ju nepamätám z Kriterov, ale  smrť prichádza v bielom či Chillerama  tam už o nej viem. Celkom pohodový film, ktorý odporúčam každému, kto má aspoň trocha rád scifi. Slabé 4*. ()

kosta73 

všechny recenze uživatele

TAJEMNÉ ZLO mi připadne, jako béčko snažící se chvílemi tvářit, jako áčkový film. V porovnání s filmy TEMNÝ ANDĚL a ZLOMEK SEKUNDY, ke kterým se to tady pořád přirovnává, mi tento snímek připadne nejslabší ( čti nejméně zábavný ) a neustálé přestupy zlého mimozemšťana z těla do těla mi nakonec už skoro lezly na nervy. Nicméně MacLachlan byla jistě velmi šťastná volba, je až úchvatné kolik tento herec dokáže obličejem vyjádřit aniž by hnul brvou. Již kvůli jeho výkonu se vyplatí si film sehnat. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (8)

  • Počas prenasledovania auta značky Ferrari na začiatku filmu jeho logo mizne a znovu sa objavuje, čo sa deje niekoľkokrát. (Raccoon.city)
  • Během úvodní honičky se u černého Ferrari střídavě mění 2 poznávací značky. (Fenk)

Reklama

Reklama