Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jack přepadne banku. Policie ho pronásleduje, jeho auto při tom vybuchne. V nemocnici se popálený Jack probere z bezvědomí. Strhá ze sebe všechny hadičky, které do něho vedou, a z úst mu vyleze slizká příšera, která přeleze do těla sousedního pacienta. Jack umírá. Příšera takto čas od času změní hostitele. Lidé s příšerou v těle jsou agresivní. Policie nachází mrtvá těla a hledá příčinu smrti. Policistovi se do pátrání plete agent FBI, který má magický předmět, z něhož vychází záření, jež paralyzuje příšeru. Než se ji ale podaří zlikvidovat, několik lidí zemře a zraněni jsou oba policisté. V nemocnici agent FBI vdechne druhému policistovi život a sám umírá. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

tron 

všechny recenze uživatele

Tajomné zlo môžeme pokladať za tak troška vykrádačku Alien ságy. Síce sa odohráva na Zemi a zlo tu má (väčšinu minutáže) podobu ľudskej bytosti, ale „červový parazit“ je evidentná kópia Votrelca. Lenže kým niektoré kópie kultového Scottovho sci-fi hororu sa vydarili (Saturn 3, Deep Star 6, Leviathan), táto nevyšla. Môže za to jednak nesympatický hlavný hrdina, béčkarský Kyle MacLachlan v úlohe jeho tajomného pomocníka a vôbec, celá snímka má veľmi béčkarský, nízkorozpočtový, miestami až céčkarský fíling s úbohými akčnými scénami, ktoré sú až prehnane brutálne. O tri roky mladší Temný anjel (kde pozemskému policajtovi v boji proti mimozemskému zlu tiež pomáha mimozemský klaďas) sa mi páčil podstatne viac. Myslím si, že najjednoduchšie bude hodiť to na domotaného režiséra Jacka Sholdera (Nočná mora z Elm Street 2, Renegáti, Skica smrti 2, Arachnid, Supernova). ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tahle scifi /hororová akce se hodně šílená ,ale celkem i vtipná. Mimozemštan ,který na sebe bere podobu lidí a dělá z nich vraždící monstra se chová dalo by se říct jako slibovaný socialismus v praxi. Když něco budeme chtít tak si to půjdem do krámu vzít a nebudem potřebovat peníze. A takhle se chová ten mimozmeštan.Na co má chut to si vezme. Agent FBI se ho s pomocí detektiva Becka snaží chytit ,ale není to tak jednoduché zvlášt ,když ten agent je taky mimozmštaň a pouze jeho zbraní se dá zlikvidovat a jen ,když opští tělo hostitele a hledá si jiný. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Cizopas s fetišem na Ferrari, rockovou hudbu, dámská poprsí a prezidentskou funkci vs. pomstychtivý lovec na jeho měnící se stopě. Rozkošné sci-fi béčko, které postupně dodá všechny atributy, co od žánru vyžaduji (včetně guilty pleasure zázraku na samém konci). Parazitobijec Kyle MacLachlan dokonale zužitkoval svou vizáž „dnes ráno jsem přiletěl z Alfa Centauri“.. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Když sem tento film viděl asi před 8 lety, tak jsem z něj byl úplně vedle.Po čase jsem se k němu vrátil a bohužel to nadšení nějak vyprchalo.Ale věřím , že v roce 1987, to musel být hit.Film má neuvěřitelně hustou atmosféru, děsivou hudbu a celkem dobré herecké výkony i přesto , mi stačí když to tak na další 2 roky neuvidím. ()

KasparekZabijak 

všechny recenze uživatele

Pro tyhle momenty prostě miluju film, takovejhle poklad se nenajde vůbec často ! Pár let předtím, než si Kyle MacLachlan střihnul agenta Coopera ( pro tu roli se narodil ) bojuje v poctivým osmdesátkovým béčku proti emzákovi, kterej mění těla rychlostí, kterou by moh’ závidět i Sparťanskej management při výměnách trenérů. Jeho parťák skoro polovinu filmu netuší, že maká s marťanem-klaďasem a ve výsledku je z toho zručně natočená, místy až brutálně roztomilá píčovinka, která chvilkama lehce evokuje Temnýho Anděla s Dolfíkem. Já se bavil skvěle a sázím plnotučnou čtyřku 💅 ()

Galerie (19)

Zajímavosti (8)

  • Když míjejí Tom (Michael Nouri) s Lloydem (Kyle MacLachlan) policisty s rozstřílenými předními světly po přestřelce s Brendou (Claudia Christian), tak po jejich předjetí je v pozadí vidět, že má auto puštěné blinkry a svítí mu levý reflektor. (Fenk)
  • Raketa “M72 LAW“, ktorú vystrelí John Masterson (Clarence Felder) na policajnej stanici, by v skutočnosti neexplodovala, pretože je vyrobená tak, aby po zasiahnutí cieľa na vzdialenosť bližšiu ako 10 metrov nevybuchla. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama