Reklama

Reklama

Noční můra v Elm Street 2: Freddyho pomsta

  • USA A Nightmare on Elm Street Part 2: Freddy's Revenge (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kdyby rodiče Jamese Walshe věděli, co se stane, když se nastěhují do domu na Elm Street…! Pět let čekal Freddy Krueger, aby se znovu objevil ve snech nového chlapce ve městě a otevřel svoji ruku z nožů. Démonický zabiják si pro svoji pomstu nemohl vybrat lepší příležitost. Noční můra se opět promění ve strašlivou skutečnost. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (323)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nadále nejslabší díl původní série, který má ale několik milých momentů a samozřejmě zábavného Freddyho. Kromě zúčtování s trenérem je povedené zrození Freddyho z Jesseova těla. Cesta autobusem, hořící kotelna, roztékající se Freddy a vroucí voda. Ovšem párty byla trestuhodně nevyužita... Fantazie měla menší prostor a vůbec Freddyho vstup do reálného světa zkrze Jesseho nemá ty grády jako pronásledování a vraždění ve snech. Snad ale i kvůli psím potvorám s lidskými hlavami zůstanu u tří hvězd. ()

Spinosaurus odpad!

všechny recenze uživatele

Mám takový pocit, že režisér musí být teplej. Ve filmu narazíme na Gay klub, neustále nahá mužská těla(ani jedna nahá žena), vypráskání na holou(!!) a hlavně neuvěřitelně trapná sonda do duše dementního hlavního hrdiny. Nevím jestli tvůrci chtěli dát toho vola místo Freddyho(ten tu skoro není) do popředí, aby jsme si ho oblíbili, ale mě spíš nasral. Bylo mi u prdele jestli má chudáček špatné sny(scéna s nočním buzením asi 8x !!!),nezajímá mě jak si v pokoji tancuje a hraje si na drsňáka, nebo jak neumí udělat pár kliků a ještě si stěžuje. Jeho soukromí život mi byl ukradený a těšil jsem se na Freddyho a na horor-nedočkal jsem se. Už jsem jen čekal, až si ho před obrazovkou začne honit. To už by ani odpad nestačil. PS:SAMOTNÝ DABING JE MOŽNÁ JEŠTĚ HORŠÍ NEŽ CELÝ FILM!! POKUD MOŽNO VYHNĚTE SE ŠIROKÝM OBLOUKEM! ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Z hlediska dialogů a plynulosti děje mnohem lepší a ne tak škrobené. Bohužel však dějově a scénáristicky téměř tragické. První polovina ještě ujde. Hlavní hrdina podává překvapivě slušný herecký výkon a jeho noční můry jsou působivé. Poté se ale scénárista dopouští neuvěřitelných kiksů, které mají za následek naprosto nelogické vložky, či dokonce celé sekvence. Na závěr tak už máme jen samoúčelná krvavé jatka, která ještě ke všemu nejsou ani trochu působivě natočena. Těžký paskvil, který těží tak maximálně z dobrého jména svého předchůdce a z neodolatelně slizkého hlavního záporáka. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Dvojka není žádná sláva ani žádnej průser. Některé masky jsou hodně povedené, v závěru ty různé psí nebo kočičí hlavy byly dost dobrý. Atmosféru snímku dotváří výborná hudba Christophera Younga, kolikrát jsem měl pocit, že se dívám na Hellraisera. Jinak je to občas docela nuda. A oproti jedničce je hlavní ženská postava aspoň hezká a dá se na ni dívat. ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Oproti celkem slušné jedničce je to slabota. Atmosféra žádná, strach žádný, prostě to není horor ani náhodou. Smrti jsou sice celkem originální, ale někdy zavánějí až trapností (trenér). Freddy má žalostně málo prostoru a ten hlavní hrdina mě sral od začátku do konce. Ale hrozně mě pobavilo to klikování na začátku - i já, absolutní sportovní antitalent a odpůrce pohybu, bych to zvládl líp než ty dva takzvaný "sportovci". To vypadalo spíš jako kdyby chtěli ten trávník znásilnit. :) Každopádně k dalšímu dílu přistupuji po tomhle s mnohem menší důvěrou... /viděno na DVD: 30% a 2*/ ()

Galerie (118)

Zajímavosti (26)

  • S herečkou a hlavnou predstaviteľkou prvého dielu Heather Langenkamp (Nancy) nikto nepočítal, a tak ju producenti s ponukou na pokračovanie ani len neoslovili. (beso74)
  • Natáčení probíhalo od 26. června do srpna 1985 v Kalifornii. (Varan)

Reklama

Reklama