Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Santa je na tom špatně a musí vyrábět náhradní díly pro armádu. Dvanáctiletý pomstychtivý darebák si na něj objedná nájemného vraha. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (133)

Playman 

všechny recenze uživatele

No to je naprosto perfektní ty hodnocení tady. Film neni ani komedie, ani akce, ani drama a už vůbec ne takovej jakej bych chtěl a tak je to sračka.. že jo? Ne.. :) Realitu taky nemůžeme definovat.. neni ani hezká, ani zábavná.. ani hrozná.. je prostě taková jaká je.. a mění se dle situací.. A to je přesně film Fatman... Řekl bych, že je to naprosto realistický vyobrazení Santy Clause a jeho příběhu v dnešní moderní době s docela bizarní a originální zápletkou. A něco takovýho se opravdu jen tak nevidí. PS: Hodnotit film podle toho jestli splňuje nebo nesplňuje žánrovou škatulku je naprosto absurdní. Někdy bych žánry skutečně nejradši zrušil.. a hodnotil bych film jako takový. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

hodně zvláštní žánrový mišmaš.který nejvíc trpí tím,že nejspíš vůbec neví čím by chtěl být.Drsný akčňák to není,velké drama taky ne,ani thriller a už vůbec ne komedie.Z každého je tady troška a ani jedno z toho nefunguje pořádně.Přitom ten nápad,že Santa je celkem obyčejný chlápek,který dělá pro vládu,ale nemá ani na elektriku a po krku mu jdoucí nájemný zabiják - kterého si navíc najal rozmazlený nesympatický spratek protože dostal k vánocům uhlí - je dobrý a má velký potenciál jít buď cestou parodie,nebo již zmíněné drsné akce.Škoda,že toho tvůrci nedokázali využít...60% ()

Reklama

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Překvapivě a netradičně pojatý příběh o Santovi, který podle mě otevře dveře dalším podobně zprcanovaným vánočním titulům. Je to další příklad dnešní zvrhlé doby. Pokud má někdo opravdu dost tradičního a sladkého zobrazování Santy a jeho příběhu, tak bude s tímto počinem spokojený. Já toto ovšem beru, jako špatný dárek od Santy pod stromeček. Přiznám se, že jsem s hrůzou sledoval co ještě přijde. Čekal jsem od začátku něco jiného, něco sice surového, ale ne takto nablble krvavého a akčního. Moje hodnocení ovšem neznamená, že bych nebyl spokojený s výkonem herců. I v blbém příběhu mohou dobří herci zářit. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo hrozný šajze.Jediný co na tomhle eintopfu je dobrý,je samotný Walton Goggins,který tu byl jediný koukatelný a měl snad jediný napsaný scénář.Inu scénář je tu nejspíš sprostý slovo,ale tohle je vážně film do odpadních vod.Čekáte akční komedii a za celý film nedostane ani jednu hlášku.Film mohl být hláškující bombou a místo toho tu máte rádoby Fatmana,kterýho hraje nevýrazný Mel,ale není se čemu divit,protože vlastně ani on nevěděl co hrát má a jeho škaredná manželka,pro USA frančízu černé pleti.Do toho absolutní "little shit" kluk,který nařídí právě sejmout nájemným vrahem rádoby Santu,kterýmu poslal uhlí:) Do toho dalších deset minut o hovně o jedný holce,aby byl charakter kluka o kterém ten film vůbec nemá být,ještě víc dechberoucí neherectví.Jestli někdo tomuhle dá pět hvězd,tak musí rád zimu a Mela má vylepenýho i na hajzlu,protože tohle je doopravdy příšerný film,který doopravdy nebýt Waltona jako nájemnýho vraha,tak to vypnu z fleku za půl hodiny a udělal bych dobře.Tolik zářezů a krávovin,jakože armáda někde na statku.Proč proboha.Chemie mezi manželama je asi taky jasná všem.20% za Waltona. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Námet aj obsadenie (Gibson, Goggins) mi prišlo fajn, ale prišlo mi to tak zle natečené, že som vlastne nevedel o čo sa tam poriadne ide. Na veľa veci nedostanete odpoveď, netušíte ani poriadne na čo ma Santa vôbec zbraň. Cele mi prišlo divné, no zase záver ma prijemne prekvapil a ponúkol až brutálne a dobre natočené akcie. Škoda premrhaného potenciálu. Chýba tomu lepší scenár ako soľ. 40% - 2* ()

Galerie (43)

Zajímavosti (6)

  • Filmovalo sa v januári a februári 2020 v kanadskej provincii Ontario a americkom štáte Vermont. (MikaelSVK)
  • Natáčení vrcholné sekvence přestřelky trvalo čtyři dny, přičemž teplota dosáhla až minus 36 stupňů Celsia. (Untentrauer)

Reklama

Reklama