Reklama

Reklama

Jackass Forever

  • USA Jackass 4 (pracovní název) (více)
Trailer 1

Poslední divoké kousky partičky, co má na svědomí sérii Jackass. Legendární šílenci se vracejí na scénu, aby s malou pomocí nových účastníků předvedli další kolo naprosto nepřístojných, zábavných, absurdních a často nebezpečných dobrodružství. V tomto snímku posouvají Johnny a jeho parta hranice ještě dál! (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (95)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Už jen průměrná zábava, která sází na nostalgii a kde většina obsahu sestává z bouchání do koulí, prašivých a ohraných nápadů. Po pauze 10 let jsem čekal i lepší brainstorm. Crew nových členů chybí chemie a charisma, má to pro mě divnou pachuť kvůli kauze Bam Margera. V podstatě jediný se mi líbilo Pontiusaurus-intro a když býk zrasil Knoxvilla. Jackass je holt velká a zavedená značka, která bude pokračovat 4ever - pro tvrdý $$$ a nehledě na starý fans (jsem děcko přímo odchovaný tady tím, potažmo CKY atd). P.S. o chlup lepší je Jackass 4.5 ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Johnny Knoxville a jeho banda to nikdy nemal v hlave v poriadku, ale to už dávno vieme. Jackass 4 je pravdepodobne posledným kúskom tých šialenstiev, čo tieto chalani v poslednom čase vymysleli a zrealizovali. Oni by v tom, najmä motor J. Knoxville, možno pokračovali do „nekonečna“, ale ľudské telo má svoje limity. Nikdy som nebol fanúšikom Jackass , ale pred niektorými kaskadérskymi kúskami dvíham klobúk. Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

Reklama

sQelle 

všechny recenze uživatele

Banda bláznů v libosti sebedestrukční a fekální zábavy se vrací a s ní vlna nostalgie, pro lidi narozené v devadesátkách. Bohužel původní sestava je o několik členů menší a to pro mě především o Ryana Dunna, který zahynul, ale hlavně o Bama Margeru, člověka, kterého jsem jako mladší žral, ať už to byla jeho skateboardová kariéra a zasažení do her s THPS, kde to byl pro mě většinou jezdec číslo jedna, tak i v téhle partě bláznů a nebo jeho vlastní reality show. Bohužel ho přemohli démoni v hlavě a propadl tomu nejhoršímu, co by mu mělo být přáno. Noví členové už nejsou takový a chemie mezi nimi, už nemá tolik co předat. Ale na to, že těm bláznům je okolo padesáti, tak je až neuvěřitelné do čeho všeho se pustí. No snad nebude čekat dalších 10 let na další díl, protože to už by se maskéři na Irvingovi moc nevyřádili. ()

blackkocour odpad!

všechny recenze uživatele

Uznávám, Děda mizera byl ještě posledním vyhaslý bod na konci smradlavého tunelu plný hoven. Viděl jsem v Noksvilovi i trochu Borata, a přes to, že jsem předtím žádný film s Jackass neviděl. Proč bych se také měl smát zábavě pro primitivy, a hodně se ujebat nad smradům z družiny, co si hovna mažou po ksichtu, serfujou po tlustoprdovi, hážou si na hlavy bowlingové koule, chčijou si do kaďáku, nastrčí si do toho banán a jahodu, a vymačkaj si domácí milkshake. Tohle není z mé gerontní fantazie, jen hodně koukám na fetiš porno. Pokud existuje ve slovníku termín "americká zábava", k těmhle filmům se přiloží odkaz s URL. Mrzačení do toho bodu, kdy už necítíte žádný lidský cit, kdy se vám koule roztaví jako tavený sýr, kdy se žaludek smrkne do arašídu, a kdy spermie z toho neustálýho vyřazování, už ztratí balanc a zrak, a spletou si místo vajíčka ledviny, a opravdu, tohle nechce žádná ženská. Užijte si zábavu pro všechny jaderné fyziky, vědce, pedagogy, kvantový fyziky, inženýry, a premiéry. Ty určitě nedělají po celých nocích nic jiného, jen čumějí na tyhle umělecké vitráže, které by se skvěle vyjímaly v Louvru. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Skull & Crutches. To první je už x-krát rozbité, ty druhé mají ošoupané všechny gumové nástavce. Nyní lehce na vlnách nostalgie a ze zesílenými ataky na koule (možná proto, aby si ti stále dětinští pánové dokázali, že je ještě mají). Divák už snad za ty roky ví, do čeho jde, takže házet odpady mi přijde trochu pozérské. Nejdrsnější kousek asi „the marching band“ a to se ani nedostali k těch plechovým vratům, o které se měli rozmáznout.. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (14)

  • Spoločnosť Paramount Pictures vylúčila Bama Margeru z Jackass Forever kvôli nevhodnému správaniu. (Game90)
  • Jackass 4 bude prvý film, ak nepočítame spin-off, bez Ryana Dunna, ktorý zahynul pri autonehode v roku 2011. (Game90)

Související novinky

Paramount odkládá své hity

Paramount odkládá své hity

02.09.2021

Tak jsme zase zpátky. Zkraje léta se ještě zdálo, že by se třeba koronavirová situace z loňského roku nemusela úplně opakovat, nyní to ale vypadá, že dřívější katastrofické předpovědi, že se filmový… (více)

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

10.08.2021

Na konci tohoto roku přichází do amerických kin čtvrtý díl kontroverzní série Jackass, v níž se parta bláznů tradičně pouští do nebezpečných kaskadérských kousků a bolestivých vtípků. Tým stojící za… (více)

Reklama

Reklama