Reklama

Reklama

Jackass Forever

  • USA Jackass 4 (pracovní název) (více)
Trailer 2

Poslední divoké kousky partičky, co má na svědomí sérii Jackass. Legendární šílenci se vracejí na scénu, aby s malou pomocí nových účastníků předvedli další kolo naprosto nepřístojných, zábavných, absurdních a často nebezpečných dobrodružství. V tomto snímku posouvají Johnny a jeho parta hranice ještě dál! (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (95)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Jackass 2 (2006) úplně si vybavuju tu dobu, kdy jsem na to koukal s kámošem a venku jsme se pak snažili  napodobit jejich kousky nebo vymýšleli nové. Od té doby, mám rád Knoxvilla a s radostí jsem sledoval filmy, ve kterých se objevil - můj nejoblíbenější a asi i jeho nejlepší film v kariéře - The Dukes of Hazzard. Příjemná nostalgie, konec jedné éry. Jackass Forever ()

domirovec 

všechny recenze uživatele

Zaručeně nejlepší díl z celé série. Jackass Forever je prostě solidní nálož extrémně pitomý zábavy pro extrémně pitomý lidi. Celé to však působí pěkně svěže a dobře, což je sakra fajn. Celá Jackass partička je už o mnoho starší, ovšem to je rozhodně nezastavuje v dělání dalších hovadin. A jelikož jsem člověk s ne moc vytříbeným smyslem pro humor, byl tohle pro mě ideální komediální prožitek. I přesto, že mě dost štvala ta Bam Margera kauza, naštěstí jsem to přes můj menší odpor vůči němu jakožto osobě nakonec přežil, i přesto, že mi taky chyběl, o tom žádná. Film je však plný skvělých záležitostí, přičemž netroufám si ani popravdě říct, který z nich byla nejméně šílená či dobrá. Celé je to také rozhodně podle mého názoru ještě o mnoho lepší než třetí díl, který bohužel v některých věcech zůstal pozadu a zdaleka nebyl tak dobrý jako tohle. Pokud jste tedy i vy přišli na chuť Jackass filmům, myslím, že se jedná o záležitost, která opravdu stojí za zhlédnutí. 5/5 ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

"Opakovaný vtip prestáva byť vtipom", Jackass nepriniesol nič nové. Ale na druhej strane proti gustu žiadne dišputát. Ale moje gusto to nie je. Nepríde mi vtipné, keď dospelí chlapi skáču do hovien alebo bľujú o dušu. Ani keď si na vtáka necháš položiť 1000 včiel a celkovo mi myšlienka nechať si drtiť gule profi boxerom príde retardovaná. Tak ako celý tento formát. ()

Muel 

všechny recenze uživatele

| Paramount Pictures | V živote nech vám nenapadne, že sa vám páči tento film. Alebo Jackass ako celok. Ubližujú si tam a je to nevhodné, tieto veci sa proste nerobia, sú to dospelí ľudia a mali by poznať základy slušného správania, hlavne teda pred kamerou. Nikdy to nepúštajte deckám, nikdy sa nepriznávajte, že ste to videli a už vôbec o tom nepíšte žiadne recenzie. Vymažte tento film z existencie. Srandujem, je to zábava, ale extrémne nevhodná a drbnutá. Viac TU. | Hodnotenie: 7/10 | ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Znatelně vyčpělý a bohužel už bez drtivý většiny sestavy, nováčci mi přišli o ničem a vůbec to mělo takovou divnou pachuť, i tak se některý čísla povedly a párkrát jsem se upřímně pobavil, takovejch bylo ale zoufale málo. Tahle show byla nejlepší v tom že vše mělo takovej pouliční guerrilla nádech, tohle už smrdí nenápaditou profesionální produkcí. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (14)

  • Při zapalování prdu pod vodou nedošlo k explozi metanu z prdu, ale acetylenu, kterým se snažili prd zapálit. Je možné si všimnout, že hořák během pokusu o zapálení pod vodou zhasl a plyn chvilku utíkal do sběrné nádoby. (Oh_crap)
  • Při scéně na běžícím pásu si můžeme velmi nepatrně povšimnout, že jeden z „členů kapely“ je i vyloučený Bam Margera. (jajo161)

Související novinky

Paramount odkládá své hity

Paramount odkládá své hity

02.09.2021

Tak jsme zase zpátky. Zkraje léta se ještě zdálo, že by se třeba koronavirová situace z loňského roku nemusela úplně opakovat, nyní to ale vypadá, že dřívější katastrofické předpovědi, že se filmový… (více)

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

10.08.2021

Na konci tohoto roku přichází do amerických kin čtvrtý díl kontroverzní série Jackass, v níž se parta bláznů tradičně pouští do nebezpečných kaskadérských kousků a bolestivých vtípků. Tým stojící za… (více)

Reklama

Reklama