Reklama

Reklama

Epizody(10)

Recenze (56)

movieband 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sugestivní, temná a svým způsobem vizionářská práce. Pan Scott stárne, a jde to poznat v kladné i záporné formě. Ta kladná stránka věci je, že se nenechává strhnout Hollywoodem a mainstreamovou tvorbou. Záporná stránka je, že se mnohdy moc zahledí do sebe a v konverzacích nebo v toku filozofie nedokončuje, nebo dost těžko vysvětluje, co chtěl danou věcí říct. Raised by Wolves je hodně dobrá práce, ale rozhodně ne pro každého. Forma vyprávění nemusí nutně sednout každému, v rámci zdlouhavého a občas nedostatečného vyprávění. Mám pár výhrad, ale svým způsobem jsem spokojený a čekám na druhou řadu, pokud ji studia odklepnou a nedopadne to, jako se scottovým návratem k vetřelčí sérii. ()

Ampi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snad další série budou lepší. Z posledních dílů jsem rozpačitý. Přitom by to mohl být, tak dobrý seriál, kdy se do něj tvůrci nesnažili dát tolik mystiky. Přitom první díly byly výborné. Víra v Sola, Mithraismus je dobře vymyšlená. Planeta Keppler 22b je zajímavá. Ale smíchaní se světem Promethea, Covenanta a Aliena dle mého není dobrou cestou. ()

Reklama

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Přestože seriál nabízí mnoho lákavých prvků – osidlování nového světa, konflikt mezi věřícími a ateisty, androidy a jejich lidskost – neoslovilo mě to tak, jak jsem čekal. Jako by tomu chybělo kvalitnější lepidlo. Ani mi nevadilo to, že mé sympatie se neustále přesouvaly od jedné postavy k druhé. Vadily mi ty neustálé hádky a osočování z toho či tamtoho a nedotažené zápletky. Škoda, že jsme se nepodívali do tropického pásu, aspoň bych na chvíli utekl těm šedým a modrým filtrům. Trochu tomu taky možná škodí, že je tu až příliš cítit režisérův Prometheus. Druhé sérii, pokud bude, možná dám šanci. (1 331.) ()

Krabak 

všechny recenze uživatele

Řekněme do 6tého dílu to byl 5* seriál. Ale to co vymysleli tvůrci v závěru, to mi hlava nebere. Tyhle díly jsem spíš protrpěl ze zvědavosti, jak to skončí. Skončilo to děsně. Největší průser seriálu? Kampijon (ten měl pojít hned na úvod, aby neiritoval diváka po celou dobu seriálu) a porod mihule nebo sliznatky, nebo co to sakra bylo? Ne, tohle se stát nemělo... --->55% ()

Gurtha 

všechny recenze uživatele

Měla bych dát alespoň 3*, ty jsou pro mne ale znakem průměrnosti, což je přesný opak tohoto seriálu, který mě v prvních dílech plnil nadšením a obdivem. Postupem času se z něj ale stala nablýskaná matrioska – jak tvůrci stále otvírali nová a stále šílenější témata, která nechávala zapomenout dosavadním otázkám pro jejich nepodstatnost. Definitivní ránu tomu zasadil poslední díl, který zcela obrací dosavadní děj a z devíti hodin napětí tvoří jen velice dlouhý prequel k něčemu, co teprve přijde. Co to bude netuším a vězte, že mě to ani nezajímá. ()

Galerie (210)

Reklama

Reklama