Reklama

Reklama

Epizody(10)

Recenze (56)

ViktorS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No po tejto prvej sérii ani neviem čo presne si mám o tomto seriáli myslieť. Je to zaujímavý nápad, že dvaja androidi vychovávajú v ateistickom presvedčení deti aby zabezpečili prežitie ľudského druhu. Na druhej strane sú tu veriaci, ktorý sa snažia o to isté ale nie pomocou androidov. Prostredie bolo vo svojej nehostinnosti dosť zaujímavé, ale aj po desiatich dieloch stále skrýva tajomstvá, na ktoré dúfam odpovie ďalšia séria. Zo začiatku sa mi to celkom páčilo, ale k záveru mi to prišlo trochu zvláštne. No úplne na konci je vidieť, že toho seriál bude vedieť ponúknuť viac. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slaby priemer, ktory, az na sceny ked sa "matka" premeni na nekromancera posobi dost lacno. Cas medzi tymito scenami sa vyplna len socialnymi rozhovormi medzi detmi a androidmi. Ano, obcas su zaujimave, vacsinou vsak dost nudia. Ocakavania som mal znacne, z dovodu, ze mnoho ludi tvrdilo, ze ma tento film nieco spolocne z Prometheom....NEMA. Rozhodne ziadna z epizod, ktore som videl by som sa neodvazil k nemu prirovnat. Okrem piatej, nadpriemernej epizody, som ako divak pri kazdej dalsej ocakaval nieco...chytlave a nedockal som sa. Ako celok slaby priemer s mizernym zaverecnymi dielom. Samozrejme z mojho pohladu. Neodporucam. Ak pride druha seria, uvidim, ci zmenia sceneriu a nebude to vyzerat ako nudna TV inscenacia s biednymi kulisami. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Raised by Wolves měl být konečně ten velký must see seriál HBO MAX, už jen kvůli tomu, že jméno Ridley Scott pořád ještě něco znamená. Nepřekvapivě to tak úplně nedopadlo, ačkoliv se samozřejmě najde početná skupina stoupenců seriálu. Já jim to přeju, ale rozhodně jím nejsem. Vlastně jsem se až do konce nemohl rozhodnout (první sezónu jsem sledoval s velkými přestávkami půl roku), jestli koukám na skutečně drahý a velkolepý seriál, nebo to celé natočili komorně v kulisách se zeleným plátnem, s rozdílem pokročilých filmových kamer, které kabelovky nepoužívají. Ale co vím jistě, že jsem se minimálně půlkou řady citelně pronudil a zpátky do sedla mě vrátil až poslední, pravděpodobně nejpovedenější, díl, který samozřejmě zásadně láká na dvojku. A pokud bude za dostatečně dlouhou dobu, tak se do ní snad nakonec pustím...PS : Travis Fimmel hraje zase Ragnara :D ... 60% ()

Gurtha 

všechny recenze uživatele

Měla bych dát alespoň 3*, ty jsou pro mne ale znakem průměrnosti, což je přesný opak tohoto seriálu, který mě v prvních dílech plnil nadšením a obdivem. Postupem času se z něj ale stala nablýskaná matrioska – jak tvůrci stále otvírali nová a stále šílenější témata, která nechávala zapomenout dosavadním otázkám pro jejich nepodstatnost. Definitivní ránu tomu zasadil poslední díl, který zcela obrací dosavadní děj a z devíti hodin napětí tvoří jen velice dlouhý prequel k něčemu, co teprve přijde. Co to bude netuším a vězte, že mě to ani nezajímá. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Přestože seriál nabízí mnoho lákavých prvků – osidlování nového světa, konflikt mezi věřícími a ateisty, androidy a jejich lidskost – neoslovilo mě to tak, jak jsem čekal. Jako by tomu chybělo kvalitnější lepidlo. Ani mi nevadilo to, že mé sympatie se neustále přesouvaly od jedné postavy k druhé. Vadily mi ty neustálé hádky a osočování z toho či tamtoho a nedotažené zápletky. Škoda, že jsme se nepodívali do tropického pásu, aspoň bych na chvíli utekl těm šedým a modrým filtrům. Trochu tomu taky možná škodí, že je tu až příliš cítit režisérův Prometheus. Druhé sérii, pokud bude, možná dám šanci. (1 331.) ()

Galerie (210)

Reklama

Reklama