Reklama

Reklama

Marvels

  • Slovensko Marvels (více)
Trailer 21

Obsahy(1)

Carol Danvers (Brie Larson), známá také jako Captain Marvel, získala zpátky svou identitu, kterou jí vzali kreejští tyrani, a pomstila se Nejvyšší inteligenci. Když ji povinnosti zavedou k anonymní červí díře spojované s kreejským revolucionářem, padá na ni kvůli nečekaným okolnostem tíha celého destabilizovaného vesmíru. Její schopnosti ji propojí s Kamalou Khan (Iman Vellani), alias Ms. Marvel, a její vzdálenou „neteří“, kapitánkou Monicou Rambeau (Teyonah Parris), z níž se mezitím stala astronautka organizace S.A.B.E.R. Nesourodá trojice musí spojit síly a naučit se kooperovat, aby mohly společně zachránit vesmír. (Falcon)

(více)

Videa (20)

Trailer 21

Recenze (388)

kajas 

všechny recenze uživatele

Vzhledem ke kvalitě marvelovek posledních let jsem neměla přehnaná očekávání ani v tomto případě a z výsledku jsem zklamaná nebyla. Marvels jsou veskrze průměrná, ničím nevyčnívající sci-fi rodinná podívaná, u které mě nejvíc štvalo, že pro pochopení všech narážek a představení jedné z hlavních postav bych musela mít nakoukané další desítky hodin marvelovských seriálů. Za kino neutrácejte a počkejte si pár týdnů na Disney+. P. S. Ta muzikálová sekvence byla velká bolest. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Zlatokop Disney by si mal v tomto odnoží ( Marvel ) vstúpiť do svedomia. Miešať haky paky TV série zo streamov, z kino snímkami ( aj keď cieľ bol jasný, ale dojazd zlý ), uvedomiť si že komiksovky sú pre chlapcov, mladíkov a chlapov, čiže ako muž nevie narábať so ženskou látkou, žena nikdy nebude schopná narábať s tou chlapskou ( viď Chloé Zhao a jej ETERNALS ). Už konečne zabudnite na gender a rasy a dajte námety do rúk ľudí, ktorí vedia ako s tým narábať. Ísť marxistickými kvótami voči filmovej kvalite? Tak potom sa nedivte, že blockbustery prepadávajú. Ľudia majú názor a ten je najpodstatnejší. ()

Reklama

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Spíš než typickou produktovou marvelovkou jak z běžícího pásu jsou Marvels spíš situačně-komediální space-operou, která by jako přímo vypadla ze stránek komiksových sešitů [muzikálně taneční pasáž zcela upřímně geniální]. Tandem Brie Larson - Iman Vellani - Teyonah Parris + Samuel madafaka Jackson nemá chybu a konceptuálně funguje na výbornou jak z hlediska vzájemný dynamiky mezi protagonisty, akce, tak i komediálního timingu. Marvels jsou tak ve výsledku sice nenáročnou, ale zábavnou jednohubkou, která se nebere příliš vážně, díky čemuž jde o 90 minut nefalšovanýho komiksovýho bizáru at its finest u kterýho jsem se fakt bavil.... 7 vesmírných kočiček z 10 .... PS: teas na Young Avengers a X-Meny veeelmi potěšil. ()

Dzin01 

všechny recenze uživatele

Hned na začátek napíši, že film mě nijak nenadchl. Je sice lepší, než jednička, ale to zase nebylo nic těžkého. Tím bych mohl skončit, ale je tu jedno ale... Zažíval jsem při tomto filmu naprosto stejný pocit, jaké třeba při sledování Kata (2004). Všichni jistě vědí, že mluvím o Rusákovi. Film je špatný, ale scénu boje těchto dvou si mohu kdykoliv pustit a budu se u ní královsky bavit. Dokonce jen ještě lepší, než její komiksový předobraz. Stejně tak se mi moc líbí první "přeblikávací" bitka v Marvels. Možná je to tím, že jsme od Marvels vůbec nic nečekal a proto mě tak zaujala. Má načasování, švih, tempo a je zábavná a všechny postavy v ní působí velmi sympaticky. Jediné, co mi v ní nesedí je tradičně Flerken, ale k tomu mám averzi od začátku a zde aspoň nepůsobí tak rušivě. Až jsem si říkal, že nedokáži pochopit, jak někdo, kdo dokáže napsat a natočit takhle dobrou bitku potom vyprodukuje tak špatný film. Proto jsme mu dal o jednu * víc, podobně jako u Kata. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Každý, kto počul správy o tomto projekte, vie, že produkcia bola nočnou morou, a je to vidieť na konečnom produkte. Akoby nevedeli prísť na to, akým smerom sa vydať, a tak vytvorili 4 verzie a zmiešali ich dohromady. Čo by vysvetľovalo vysoký rozpočet, 5 meškaní a pretáčania. Postava Kamaly bola asi najlepšia časť filmu. A pritom scenár jej neurobil žiadnu láskavosť, ale vynikla. Jej herectvo bolo v súlade s jej charakterom. Pravdepodobne to bola pre ňu vzrušujúca príležitosť a nedovolila, aby zlý scenár a problémy s produkciou jej zabránili vo vynaložení veľkého úsilia. Avšak príbeh, dialógy, hudobná vychytávka a slabá záporáčka ťahá film dole. Proste to nešlo. Nemyslím si, že vina leží len na hercoch, dokonca ani na režisérke, ktorej chýbali skúsenosti s vedením filmu s takým rozpočtom. Myslím, že Disney výrazne zasahoval do produkcie, ktorá takmer vždy pri takýchto vmiešaniach prináša zlé výsledky. Už vopred to bolo odsúdené na neúspech. Vyvíjali taký tlak na to, aby to bolo úspešné, že zabudli urobiť z toho projektu dobrý film. Ak vsadíte na originalitu, skončíte ako bezdomovci. Len, aby som nekritizoval, film má aj dosť dobré zvládnuté bojové scény a špeciálne efekty ujdú. A tak isto chémia medzí hrdinkami funguje. Ale všetko okolo toho je úplná zbytočnosť. 5/10 ()

Galerie (49)

Zajímavosti (17)

  • První film MCU s muslimským superhrdinou. (KGBelik)

Související novinky

Našel Marvel režiséra pátých Avengers?

Našel Marvel režiséra pátých Avengers?

05.06.2024

Marvel potřebuje hit jako sůl. Poslední díla jako Ant-Man a Wasp: Quantumania nebo Marvels byla přijata s nemalými rozpaky a ani na streamu komiksové studio příliš neoslňuje tak, jak bylo dříve u… (více)

Ani Furiosa nezabrala, lidé do kin nechodí

Ani Furiosa nezabrala, lidé do kin nechodí

29.05.2024

Pohled na celosvětové tržby kinařů je tento rok týden od týdne smutnější. O potenciální blížící se krizi kin i velkých filmových studií se mluví už poměrně dlouho a důvody jsou nasnadě. Vzestup… (více)

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

25.05.2024

V minulých letech se komiksácké studio Marvel s oznamováním nových projektů trošku urvalo z řetězu. Po vrcholné éře, kdy hlediště kin praskala ve švech pod nápory chtivých diváků, kteří potřebovali… (více)

Reklama

Reklama