Reklama

Reklama

VOD (1)

Mírumilovný Steven Grant zjistí, že je nejen prodavač, ale i žoldák a dost možná i superhrdina. (Disney+)

Recenze (78)

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O tom, že si Marvel umí pohlídat diváckou kvalitu, není pochyb. A ani tento seriál nebude vyjímkou. Ale pilot úplně nepřesvědčil, že se tu odehraje TOP kvalita. Divočina ve skákání do jednoho a téhož děje a pak někde jinde, labilní chování hlavní postavy, místy až servilní CGI akce, především závěrečné minuty v muzeu a pak na toaletě- pohled do zrcadla a náhle baf, je tu Moon Knight.  Jediné, co zaslouží pochvalu je scéna ve výtahu. Tímto směrem měl pilot jít, připravit diváka na hlavní postavu a poodhalit, proč ty hlasy a záměna identity.  Jo a také chválím hlas F. Murray Abrahama. ()

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

10/10. Panečku, tak to bylo něco! Na MK sem se zatím těšil ze všeho nejvíc načetl jsem si i komiks a věřil sem že mě seriál nezklame a ono se tak stalo! Máme tu famózního Oscara Isaaca, který si svou postavu mimořádně užívá a je vidět že hrát prostě umí, Ethan Hawke má parádní potenciál na super záporáka, akce tu nepohořela a bavila mě, sice CGI kterýho mohli užít s mírou. Hrozně miluju Stevena Granta prostě si s tou postavou mega rozumím a vciťuji se do něj. Miluju ten blbej MCU humor, baví mě nehorázně ten děj a prostě jo! A také tu hlavně musím vyvrátit jednu věc a to, že to není z dalších šablon MCU seriálů či filmů, seriál má vlastní hubu a je vidět, že si to jede svým stylem a tím, že sem u Torena v novinkovým mixu slyšel, že tvůrcům by tu bylo jedno propadák tak proto tu více experimentovali a to se mi strašně na tom líbí, že se fakt nesnažili o jednu z dalších MCU šablon. I když první trailery docela dost vyspoilerovaly z 1. ep a všechny karty vyndali na stůl už při první ep tak pořád to vypadá na slibný seriál, kdy si další esa v rukávu nechají na další epizody. Co bych k tomu asi ještě dodal, no prostě jedním slovem úžasnost! Těším se už na další epizody. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Steven je dobrák. Vzorne chodí do práce, číta knihy a stará so o svoju zlatú rybku. Všetko sa v jeho živote obráti naruby, keď zistí, že má štvordňové okno a musí dohľadať čo sa v jeho živote deje. Prevedenie: Pohľad na klasický deň normálneho schizofrenika. Až na to, že druhá osobnosť v tomto tele je žoldnier, ktoré pán sa snaží trestať duše vinníkov na tomto svete. Na to aký to má potenciál je to dosť chabý rozjazd. A tie flesche kde sa vlastne v akčných scénach nič akčné nedeje tomu tiež moc nepridali.  55% ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevšední a zvláštní start nového MCU seriálu. Marvel Studios se ale snaží být odvážné a pokouší se představit něco nového, nečekaného. A taktéž se snaží šokovat. Zatím mi to úplně do "klasického" MCU světa nesedí, ale šanci tomu rozhodně dám. Nemůžu říci, že to byla vyloženě dobrá epizoda. Ale originální rozhodně byla a to se cení. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Chlapci, když se vykašlete na to CGI dřevo a pozadí, uděláte dobře. Kazíte si totiž fantastickou epizodu, která je opravdu jiná a díky Isaacovi perfektně šlape. Kola mytologie se rozjíždí na plné obrátky a Ethan Hawke má potenciál na velmi charismatického záporáka. Střih mi sedl na první dobrou a rád bych podotkl, že tu "akci za oponou" jsem ještě vidět nepotřeboval. Ono je celkem osvěžující, když tvůrci nevytáhnou všechny karty na stůl hned v prvním díle. Potyček a brutality si určitě užijeme ještě v dalších epizodách. Není třeba spěchat. Až na zbytečný digitál je to za mě prozatím naprostá lahoda. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (27)

  • Když poprvé vidíme Stevena (Oscar Isaac), slyšíme skladbu „A Man Without Love“ od Engelberta Humperdincka. Tato píseň je o muži, který se každý den probudí s uvědoměním, že je sám. V první sloce zpěvák vzpomíná na svou bývalou lásku, což reflektuje scénu, když si Steven projíždí mobil se zmeškanými hovory. Třetí rým: „Moonlight to show the way so we can follow,“ odkazuje na Chonsua, kterého si zatím Steven neuvědomuje. (Kubaaa97)
  • Úvodní scéna odkazuje na to, že Arthur (Ethan Hawke) je v komiksech vědecký expert na tzv. teorii bolesti – jak blokovat nervovou reakci na bolest. Sám totiž trpí nevyléčitelným stavem, který mu způsobuje neustálou agónii. (Kubaaa97)
  • Název epizody je odkazem na mýtus, že zlaté rybky mají pouze „třísekundovou“ paměť. Název epizody tak jednak odkazuje na omdlévání Stevena (Oscar Isaac), ale také na další dvě persony, se kterými sdílí tělo. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama