Reklama

Reklama

VOD (1)

Marc a Steven musí propátrat své vzpomínky a nalézt pravdu. Jinak jim hrozí zatracení v podsvětí. (Disney+)

Recenze (45)

Elio 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možné SPOILERY. Pořád si nejsem jistá, jestli vše, co Marc/Steven prožívá, není náhodou jen iluze vytvořená Arthurem. Ať tak či tak, jde o cestu, kterou náš hrdina jednoduše projít musí. Dostává se nám díky tomu emočně silné epizody, která je místy dost tíživá, ale tak jaksi pod povrchem, a která nás v mnohém učí, že v některých momentech našeho života přijde čas odkrýt to, co ukrýváme do podvědomí, abychom mohli, srovnaní s chybami i ranami, kterými jsme prošli, jednoduše jít dál, trochu lehčí a snad i smířenější. Moon Knight se skutečně vydal směrem, který jsem od něj ani trochu nečekala. A jsem opravdu ráda, že mě takto netradičně, i když trochu vážněji, než jsme u MCU zvyklí, překvapuje dál. ()

cenitel 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako mohli jsme si celý díl odpustit, ale bylo to v podstatě o zjištění celé minulosti postavy a proč jsou vlastně celou dobu dva, sice to moc smysl nedává, aby si člověk vytvořil v sobě fiktivní postavu a vědomím byl jinde. Super na tom byl celý ten průběh 👌 Hodně mi to něco připomínalo, jen si nemohu vzpomenout. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Mark a Steven sa nachádzajú v Egyptskom očistci aby Hrošia bohyňa rozhodla či sú vyrovnaný alebo nie. Musia pred sebou odhaliť najtajnejšie tajomstvá toho druhého a tak spasiť svoju dušu. Prevedenie: Konečne sa začína hra na city a v tom je Marvel jednoducho geniálny. Mark musí dať všetky karty na stôl a konečne sa nám odhaľuje celé pravda o MoonKnightovi v celej svojej kráse. Aj napriek počiatočnej nedôvere som si túto časť celkom užil. 90% ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ač tu visí poměrně vysoká čísla, já opět došel k doznání, že mě Marvel svým seriálovým počínáním zase skoro unudil. Je škoda, že jeho nejlepší působení v televizním (VOD světě) představuje animovaný, nikoli hraný seriál. Kromě What If jsem zatím totiž nebyl spokojen ani s jedním výtvorem od loňského jara. ()

jirikzaboj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Daamn. Prozatím nejlepší epka, která studuje psychologii hlavní postavy a její kořen rozpolcenosti. Úžasně to funguje s podanou egyptskou mytologií a vytvořeným podsvětím, které nám skrz vzpomínky postupně poodhaluje celý příběh Marca a Steva a jejich balancováním mezi lži pravdou a finálním pochopením. Dr. Ned Flenders je úžasný a chvílemi jsem byl taky opravdu zmatený, jestli nejsem jen blázen a uvažoval nad tím, co je skutečnost. Je zajímavé, že skoro celou epizodu sleduji jen jednoho herce, který funguje jako 2 rozdílné postavy a tvůrcům se povedlo je oddělit a vysvětlit natolik, že je opravdu vnímám jako dva. Největší podíl na tom má ale samotný Isaac, který celý seriál exceluje ve spousty polohách a takový acting je opravdu jedinečný. Narozen pro tuto roli rozhodně byl. Těším se, co přinese finále. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (15)

  • V Marcově (Carlos Sanchez) pokojíčku si můžeme všimnout váhy na stolečku odkazujíc na váhu, kterou v egyptské mytologii obsluhuje Anup. (Kubaaa97)
  • Logo Timely Atlas Production ve spodním rohu na plakátu fiktivního filmu „Tomb Buster“ odkazuje na Timely Comics, později Atlas Comics. Tak se před rebrandem jmenovala společnost Marvel Comics. (Kubaaa97)
  • V Marcově (Carlos Sanchez) pokojíčku si můžeme všimnout plakátu baseballového týmu Chicago Cubs, který hraje Major League Baseball. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama