Reklama

Reklama

Kdybys jen tušil

  • USA The Half of It
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nesmělá jedničkářka Ellie pomáhá sympatickému sportovci Paulovi sbalit dívku jeho snů. Všechno se ale zkomplikuje, když se do ní Ellie zamiluje taky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (89)

Marze 

všechny recenze uživatele

Taková lehká srdce zahřívající zábavná a řemeslně dobře provedená teen romance o dvou dívkách , jednom chlapci, milostných dopisech a umění romantického psaní, která ubíhá snadno a zachází se sexuální orientací s lehkým dotekem. Postavy si zamilujete na první pohled. Je to inspirováno ze života režiséra a scénáristy Wu z jeho mladých let. Přitom je to univerzální. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem se bálo toho, že se holka zamiluje do holky a bude to trapné, ale nakonec mě to mile překvapilo, protože to takové vůbec nebylo. Naopak. Hlavně tam vůbec ani nešlo o pohlaví, spíš o vztahy mezi lidmi, budování přátelství, objevování sama sebe a to velmi příjemnou a přirozenou cestou. Dobře se na to koukalo, žádný cringe se nekonal, pěkně to odsýpalo. Pěkná podívaná ze střední v zapadákově. ()

Reklama

WincKruspe 

všechny recenze uživatele

Otázka, kterou si každý z nás musí položit, je v celku prostá. Je to asijská lesbičanka? A skončil by příběh soubojem na nůžky? 3 postavy, nic víc, velice ploché, v závěru až velmi banální a nelogické. Ale taky nenáročné, strašně fajn a jednoduché. Něco jako Já Simon, bez toho amerického tlaku všechno přehánět, tolerantního poselství a happyendu. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Feel good movie. Alice Wu prešla veľkou zmenou od svojej prvotiny. Hrá sa s detailmi a tvorí uveriteľnejšie, ľudskejšie postavy. Som tomu filmu rád, pretože aj napriek lesbickej tématike, je to film o kamarátstve a hľadaní sa. A je podaný decentne a bez explicitných alebo šokujúcich scén. Kladie dôraz na chémiu medzi postavami ( tá tu funguje aj vďaka skvelému catingu. Ústredné trio hrá prvú ligu) ale aj vďaka nenútenému a dobre načasovanému humoru. Ten funguje tiež. Nie je to typický študácky film. Je v ňom trochu viac. Menej cynizmu a predsa viac toho, aký by sme všetci mali byť. A do tých klišé ide sporadicky. Skôr lebo si to situácia vyžaduje, než aby sa v tom musela tvorkyňa účelovo rýpať. Film, ku ktorému sa budem rád vracať. Hodnoteniu ostatných úprimne nerozumiem. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Klasická teenagerská romantika pojatá v indie štýle. Takže sa tu nedočkáme bláznivých vtipov. Tempo je pomalé, dej sa odohráva na zapadákove a postavy sa neobliekajú jak z katalógu. Čakal som, že to pôjde viac do hĺbky u postáv, ale hlavná hrdinka je dosť uzavretá a celý čas má prakticky jeden výraz. Našťastie herečka je sympatická. Podobne sú na tom aj zvyšné dve hlavné postavy, ktoré fungujú najmä vďaka ich predstaviteľom. Výsledkom je trochu netradičná romantika na jedno pozretie. P.S: Collin Chou tu hrá otca hlavnej hrdinky a nikoho nezmláti, hehe. Ale drží basu s ostatnými a veľa toho nenakecá. 5/10. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Filmovanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte New York. Trvalo od 22. apríla 2019 do 31. mája 2019. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama