Reklama

Reklama

sKORO NA mizině

(seriál)
Trailer
Krátkometrážní / Komedie
Česko, (2020–2021), 3 h 36 min (Minutáž: 22–35 min)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Prázdné hlediště i pokladna. S tím se nyní potýká většina divadel nejen v České republice. Jak to ale herci a tvůrci prožívají? Jak se vypořádají s tím, že nemohou dělat to, co milují a co je živí? Na to vtipným způsobem odpoví seriál sKORO NA mizině, který vznikl v rekordním čase pod taktovkou tvůrců již legendárního online seriálu Lajna. (Filmové studio Dolní Vítkovice)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Nach 

všechny recenze uživatele

Obrovské a příjemné překvapení pro koronavirový rok 2020. sKORO NA mizině je excelentní komedií s výborně napsanýma postavama a hláškama. Je radost sledovat, jak celebrity hrají a parodují sami sebe, i poslouchat různé nekorektní hlášky a šílená přirovnání. Troufnu si tvrdit, že jsem neviděl v tuzemské tvorbě lépe zpracovaný seriál z kulturního prostředí, než je tento. Určitě jedno z mála pozitiv strašného a šíleného roku 2020. A tvůrce prosím o pokračování v dalších sérii. Rád jim na to přispěji. Postavy si to navíc zaslouží. Málokde je vidět radost herců, že se na něčem takovém mohou podílet. A počítám, že i u štábu je to podobné. 90% ()

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

Díky sKORO NA mizině jsem po letech začal konečně vnímat českou tvorbu i jako druh zábavy a ne jenom odpad, který je rok od roku horší. Divadlo Mír přišlo s něčím, co by pražská produkce nikdy neudělala a svým humorem jde za hranu, kdy jsou kluci nekorektní, sprostí a do všeho se naváží. Příběh je to navíc velmi specifický, protože ve velkém vycházel z reality podobně jako Nejistá sezóna od Cimrmanů. Téma je navíc kvůli Covidu aktuální a ukazuje lidem, jak jsou na tom umělci vlastně bídně. Slezsko a přístup místních ke všemu je z toho opravdu cítit a já doufám, že se bude Míru dařit i v následujících letech. 85% ()

Reklama

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Co říci? Tyto internetové projekty jsou občas hodně nenápadné, náhodné, ale o to více originální a zajímavé. Zde se nějak kombinuje zajímavý nápad s dobou a nějakým určitým humorem. Je hlavně až s podivem jakým způsobem to tahá kupříkladu Kozub, o kterém by člověk ani něco takového neřekl. Občas se dostanete na bod stagnace, ale dohromady vám to dá na necelý celovečerní film a vy nějak zjistíte, že jste vlastně spokojeni. Nebyli jste okradeni, humor není nijak vyloženě hrozný a doba si vyžádala takovýto nápad. Sice ne úplně můj šálek kávy, ale i tak jde o velmi zajímavé dílo, které sice bude po nějaké době zapomenuto, ale v onu dobu... to bylo terno. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Vcelku zábavné, první díl je lepší než druhý. Třetí mě ještě čeká. Vtipy a narážky opravdu pobaví, Langoš je prostě komediální herec čím dál více. Reální partneři jsou i partneři v sitcomu (Gondíková, Merkner) - Merkner je těžce v piči, ze své alternativně založené manželky, jen ten záběr beze slov říká vše :-D. Pro vulgarismus se nejde daleko, ale je toho dost i na mě a to jsem Ostravak. EDIT: Třetí díl dovršil první vlnu korony, ale na podzim začala druhá a tím pokračuje i seriál. Bavili mě i další díly, zatím poslední je na "šachtě" s Vašutem :-): "Sto roků v šachtě žil, mlčel jsem..." ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Má to niečo do seba a Langmajer tu exceluje vo všetkých svojich pózach. Jediné, čo mi vadilo bola prílišná vulgárnosť. V podstate tá je na mieste, ak sadne do danej situácie, ale tu sa stáva, že vulgarizmy vypĺňajú celý skeč, pretože tvorcovia ako by nevedeli, čo majú do neho dať. Tak si myslia, že pobavia diváka nadávkami. Ale ak je v jednej vete 5 vulgarizmov, tak to už je dosť presýtené. Inak ale fóry na koronu sa mi páčili, videl som tam podprahovú prdel z tých všetkých opatrení a lockdownov. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (31)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama