Reklama

Reklama

Natočeno podle neuvěřitelně skutečného příběhu, film osvětluje i ta nejtemnější místa. Po záchraně mladého chlapce před nelítostnými obchodníky s dětmi se federální agent dozví, že chlapcova sestra je stále v zajetí, a rozhodne se vydat na nebezpečnou misi, aby ji zachránil. Když se mu krátí čas, dává v práci výpověď a vydává se hluboko do kolumbijské džungle, nasazuje svůj život, aby ji osvobodil od osudu horšího než smrt. (bianci)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (98)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taký jednoduchý, nenáročný, v žiadnom ohľade nie explicitný film (čo som bol vlastne aj rád, už aj z rozhovoru dvoch chlapov o tom ako sa tešia na malého chlapca mi bolo na grcanie), ktorý nám odhaľuje hierarchiu obchodovania s deťmi pre odporné chúťky pedofilov. Celé je to orámované príbehom záchrany dvoch detí z jednej rodiny. Film, ktorý ma do mainstreamu priniesť túto tému pred ktorou všetci zatvárajú oči. V tomto smere film uspel a hystéria extrémistov z obidvoch strán tomu pomohla. Tak aspoň na niečo sú títo blázni dobrí. Snáď to primäje kompetentných, aby to riešili vo väčšej miere. Samotný film je ale priemer v každom ohľade a tretiu hviezdu dávam hlavne za tému. 5/10. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Taxem se teda vloupal do Vatikánských archivů, abych mohl zhlédnout ten údajně tolik kokotroverzní film studia KAnon Bros o naprosto děsivém píchání dětí, u něhož prý všichni neonacisté a dezoláti slastně hajlují a probuzněnci s demokrady antikonspiračně úpí a hážou po něm demagogická libtardí hovna. A povím vám, že asi zase zapracoval nějaký ten genitální bulvární marketing asociálních sítí! Já tedy viděl zasraně vyvoněnou a mentálně atrofované emoce blahoslavených dojivou latinskou telenovelu, nudnou jako osmiletá panna, hloupější než Esmeralda, akční jako bingo ve starobinci, explicitní asi jako koš s koťátky a napínavou jako vytahaná džambo tanga brutálně otylé kompulzivní hospodyňky za zenitem. Telenovelu, nápadně připomínající takové ty křesťanské agitky poháněné Bohem, Samem Wortingtonem a Klubíkem partyzánských holyúdských kudlanek o tom, jak fuj fuj latinští Američané včele s hlavní naháněčkou, obludnou transmiss Cartagena, unášejí ty nejlozkokošnější a nejvoňavouštější dětišky výhradně z harmonických a dokonale spořádaných latinskoamerických rodin, aby měli odporně vyžraní a veskrze úchylní nelatinští Američané co prcat a aby jako vždy děsivě prkenný agent Ježíš mohl vytáhnout na přitroublou kruciátu, nastražit a sklapnout jakože děsně prefíkanou past na Epštajnově ostrově, načež hrdě odkráčet se sveřepým výrazem zaníceného trojklanného nervu k zapadajícímu UNICEFu, ověšen děkovně plačící Miss Pedofil Columbia 2022 a jejím loztomiloškým blatšíškem, hlavní to tváří nejnovějšího celosvětového katalogu Pederast dreams. Úděsná sračka, ovšem nasraně druhé obchodně docela kulantní kámen mudrců, který fámováním zjevně proměnil hovno ve zlatou cihlu. Takže to moc nepodporujte, až to prosákne, a jestli chcete vidět nějaký ten opravdový film o sugestivním prcání dětí, který je neretardovaný, nerakovinotvorný a takovým tím děsivým způsobem i zábavný, pak Zahrádky noci nebo Trafikování! ()

Reklama

movieband 

všechny recenze uživatele

Nepříjemný a silný film. Bohužel se najdou lidi, ne jen v internetovém prostoru, kteří budou celou situaci shazovat do konspirace, nesmyslu a katolické agitace. Takových je mi líto. Protože, i kdyby SoF nebyl natočen, pořád by se stačilo jen podívat na statistiky zmizelých dětí a statisticky prokázané obchody s dětmi v sexuálním průmyslu, nejen v US. Lidem, kteří zpochybňují i tahle tvrzení... Přeju asi fakt hezký život. K filmu - výborná práce. Nedivim se, že hlavounům z filmového průmyslu autoři šlápli na kuří oko. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Brutálny rozruch na sociálnych sieťach okolo tohto filmu mocno zalomcoval mojou zvedavosťou, lebo to, čo sa o ňom písalo, mi takmer nedalo spať! Kecy, že Hollywood sa snaží film stiahnuť z kín a podobne, sa mi drsno pohrávali s mojou predstavivosťou a teda som chcel film vidieť stoj čo stoj. Mno,  nejedná sa síce o žiadny hardcore odhalujúci pedofilných reptiliánov z Hollywoodu pijúcich krv nemluvniat, ale o obyčajný thriller s dramatickým presahom. Pozeralo sa mi naň dobre a chvíľami som ani nedýchal, takže dávam štyri hviezdičky nakoniec i napriek tomu, že som očakával úplne niečo iné. ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je jen další zednářské divadlo (kontrolovatelné opozice) pro ovce, řeknou jim co dělají, jako pokaždé, a oni stejně budou čekat a nic s tím neudělají, tudíž jim dávají svůj tichý sohlas a karma je očištěna. Kdyby chtěli, tam takový film NIKDY nevyjde, ještě mainstreamově celosvětově!. Myslete proboha. Záměrem těchto filmu je traumatizovat ty, kteří film viděli a připravit je na další krok.. Pro blbé; Cílem této psychologické operace je, aby rodiče dali začipovat své děti. Problém - reakce - řešení. Klasika. P.S.; Krátce po premiéře filmu "Sound of freedom" začali nabízet dětem chipy v USA zdarma! Nebojte, i k nám to přijde.(POZDĚJI). Dětský balíček zdarma - čip obsahuje: Vůně dítěte (ano, čtete správně) fotografii dítěte, otisky prstů, otisky zubů dítěte, výšku, váhu, věk, adresu, telefonní číslo  a jeho DNA, všechny tyto informace jsou uloženy v jednom systému a rodiče to vše dostanou na CD. Vaše dítě je tedy v databázi se všemi těmito informacemi. Není divné, že krátce po filmu přichází na trh tak obrovský koncept? Zdarma pro dobro vašeho dítěte? Udržujte data vašeho dítěte tajna🙏 P.S.; Symbolika bude jejich pad☝️ ()

Galerie (23)

Zajímavosti (10)

  • Film vychází ze skutečného příběhu Tima Ballarda (Jim Caviezel), který v roce 2013 založil neziskovou organizaci Operation Undeground Railroad bojující proti obchodu s lidmi. Na rozdíl od filmu se ve skutečnosti sám nikdy nevydal do džungle, primárním cílem nebylo zachránit holčičku, ani kvůli tomu nezabil člověka. Mezi 123 zachráněnými osobami ve více samostatných operacích bylo 69 dospělých, nešlo tedy pouze o děti. (raininface)
  • Mel Gibson natočil osobní vzkaz svým fanouškům a všem lidem, kde vyzývá k ukončení obchodu s dětmi a prosí všechny, aby se na film šli podívat, jelikož první krok k tomu problém vyřešit je o něm mít povědomí. (Cooller)
  • Tim Ballard (James Caviezel) uvedl, že USA je jedničkou v počtu objednávek lidí a lidských orgánů na světě. Uvedl též, že místy je USA na 1. místě i v produkci a vývozu dětí za učelem obchodu ven ze země. Záznam za rok 2022 čítal 85 000 evidovaných ztracených dětí v USA, z toho tisíce z nich bylo pod 5 let, které dodnes nikdo neviděl a které mohou a dle statistik nejspíše jsou oběťmi těchto zločinů. Uvedl také, že nejdůvěryhodnější statistika čítá až na 2 miliony dětí ročně, které jsou nuceny k sexuálním činnostem po celém světě. (Cooller)

Reklama

Reklama