Reklama

Reklama

Natočeno podle neuvěřitelně skutečného příběhu, film osvětluje i ta nejtemnější místa. Po záchraně mladého chlapce před nelítostnými obchodníky s dětmi se federální agent dozví, že chlapcova sestra je stále v zajetí, a rozhodne se vydat na nebezpečnou misi, aby ji zachránil. Když se mu krátí čas, dává v práci výpověď a vydává se hluboko do kolumbijské džungle, nasazuje svůj život, aby ji osvobodil od osudu horšího než smrt. (bianci)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (100)

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je jen další zednářské divadlo (kontrolovatelné opozice) pro ovce, řeknou jim co dělají, jako pokaždé, a oni stejně budou čekat a nic s tím neudělají, tudíž jim dávají svůj tichý sohlas a karma je očištěna. Kdyby chtěli, tam takový film NIKDY nevyjde, ještě mainstreamově celosvětově!. Myslete proboha. Záměrem těchto filmu je traumatizovat ty, kteří film viděli a připravit je na další krok.. Pro blbé; Cílem této psychologické operace je, aby rodiče dali začipovat své děti. Problém - reakce - řešení. Klasika. P.S.; Krátce po premiéře filmu "Sound of freedom" začali nabízet dětem chipy v USA zdarma! Nebojte, i k nám to přijde.(POZDĚJI). Dětský balíček zdarma - čip obsahuje: Vůně dítěte (ano, čtete správně) fotografii dítěte, otisky prstů, otisky zubů dítěte, výšku, váhu, věk, adresu, telefonní číslo  a jeho DNA, všechny tyto informace jsou uloženy v jednom systému a rodiče to vše dostanou na CD. Vaše dítě je tedy v databázi se všemi těmito informacemi. Není divné, že krátce po filmu přichází na trh tak obrovský koncept? Zdarma pro dobro vašeho dítěte? Udržujte data vašeho dítěte tajna🙏 P.S.; Symbolika bude jejich pad☝️ ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Veľmi kontroverzná téma a priebojná aura cenzúry vyvolávali v Sound of Freedom čierneho koňa medzi divákmi sledujúcich streamovacie platformi. Ide o patetickú poctu odvážnemu hrdinovi, ktorý bez presvedčivo obhájiteľnej motivácie nasadzuje vlastný život ďaleko od svojho domova, aby hájil princípy spravodlivosti a správnosti. A dotkol sa citlivých emócií. Pripomína to Nessonovskú pomstu voči mašinérii ziskuchtivých bastardov, ktorí sa nezriekajú podmaniť najbezbrannejšie články (deti) pre vlastný profit. Film využíva zaručenú schému, ktorá už v dnešnej dobe nemá taký efekt, keďže sa aj divácky vkus predsa len niekam posúva. Najviac ma dojal Caviezelov outro speech na konci počas záverečných tituliek, než hocičo vo filme samotnom. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Balíček nějaké drogy prodají jen jednou. Ale dítě můžou prodávat i třeba pětkrát denně. Klidně po dobu deseti let. Den co den. Obchodování s dětmi je brutální byznys. Obecně je v otroctví v současnosti uvězněno víc lidí než kdykoliv v minulosti, dokonce i v éře, kdy bylo otroctví legální. Zhruba takové je sdělení filmu, o kterém se hodně psalo (provázanost s jistým kontroverzním hnutím či konspiračními teoriemi) a který si nevídaně vedl v amerických kinech. Přitom byl absolutně nechtěný – vznikl už v roce 2018, ale dočkal se dlouhých odkladů. Každopádně je to důležitý film, ale docela jalově uchopený. A vlastně celou problematiku poměrně zjednodušuje, respektive příliš věrohodně nepůsobí kupříkladu to, když James Caviezel prakticky hned natrefí na hlavní naháněčku dětiček z Hondurasu a dalších středoamerických končin, ona i její pohůnci mu obratem uvěří, a když to s malou Rocíou přesto nevyjde, nakráčí do divočiny mezi ozbrojené magory a se svým „úlovkem“ hrdě odkráčí zpět do civilizace. A to nechám stranou vynaložení obrovských finančních i lidských prostředků... Film je přitom inspirovaný skutečným příběhem Tima Ballarda a jeho organizace, která se zabývá osvobozováním dětí z otroctví. Všechna čest. Nicméně tohle místy povrchní uchopení udusává i jinak vcelku povedenou filmařinu. Hodně zkratkovité, plné kostelních zpěvů, zdlouhavých scén i slz stékajících po tvářích. ()

xLIGHTx 

všechny recenze uživatele

Snímka s dobrým posolstvom a zámerom. Spracovanie obchodovania s deťmi, s pedofíliou je tu dosť krotké, aby to bolo ako tak prijateľné a zvládnuteľné pre diváka. Film sám o sebe zase nič extra nie, taký  priemernejší, ale cennou je jeho téma, ktorú otvára a vlastne snaží sa o akúsi motiváciu bojovať s touto zvrátenosťou vo svete. (Inak, ako lepší a silnejší mi príde poľský Small World, ale ten je zase drastickejší, pesimistickejší a je z európskeho prostredia.) Jim Caviezel s jeho spirituálnym feelingom sedí do svojej role ako uliaty. Mira Sorvino po staršom TV dvojfilme Human Trafficking opäť po rokoch v snímke o  obchodovaní s ľuďmi. Sound of freedom nie je najkratší, zase na druhú stranu niektoré plytšie, prázdne filmy bez hlbšieho posolstva majú omnoho väčšiu dĺžku, takže prižmúril by som oko. Ostáva len držať päste tomuto projektu a jeho tvorcom. Za tri hviezdičky, ale vzhľadom na guráž tvorcov pustiť sa do tejto prehliadanej, bolestivej a možno aj trochu tabuizovanej témy a za to, že to má veľmi dobrý cieľ, tak mierne nadhodnocujem, za štyri. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Film s poselstvím pro svět jakožto názorná ukázka dennodenní rutiny všelijakých mafiánských spolků a kartelů v koutech divoké Střední a Jižní Ameriky. Policisté se snaží jenž smutného obchodu s lidmi je tolik, že nepotřou možná ani desetinu. Film podle skutečného příběhu ukazuje záchranu části malých obětí tohoto nekalého obchodu a ukazuje, že boží děti nejsou na prodej. Režisérovi Monteverdovi záleželo na emočním prožitku a lítosti nad obětmi, ale zároveň jsou činy za oponou, abychom se úplně nezhnusili při první scéně. Zábavnou stránkou filmu byla hysterická posedlost konspiračními teoretiky, kteří to hejtovali kvůli všelijakým zednožidářských praktikám včetně tajných spolků boháčů a politiků, kteří si nechávají unášet děti, aby z nich pak vymačkávali adrenochorm a pili v jeskyních potajmu jejich krev. Tihle přepólovaní blázni bohužel neskončej ani po smutném uvědomění, že film vypráví jednoduše o sexuálním zneužívání neplnoletých. Stejně tak byla hejtována i nedostatečná distribuce do kin, kvůli utajení zlých nacistických podzemních základen na Ukrajině a iluminátských spolků. K mému překvapení i tohle v konečných titulcích vysvětluje v osobním proslovu herec James Caviezel. Prostě dostat ten film alespoň u nich v kině stálo mnoho sil 5 let zaříkání a hromady peněz a už neměli na celosvětovou distribuci. Prostě takhle prosté to je. Jenže, vysvětlujte to lidem, co věří na britské královské reptiliány, placatozem a kouzelné quantové fény za tisíce eur..  70% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (10)

  • Tim Ballard (James Caviezel) uvedl, že Ernst Oshinsky (Kris Avedisian) měl více než 2 miliony kusů obskurního materiálu přímo ve svém domě v době zatčení, a to převážně fotografie a pásky znásilnění dětí. Tim popsal, že osobně viděl pásky, kde se dětské tělo doslova zlomilo pod náporem tlaku násilníka. Viděl na tisíce hodin takových záznamů. Ve filmu však tyto záběry nejsou znázorněné, protože nechtěl, aby diváci byli vyděšeni a utekli znechucením a hrůzou ze sálu. Uvedl, že sám vidí obličeje svých dětí na tvářích obětí na páscích a nechtěl, aby tímto museli projít i diváci. (Cooller)
  • Mel Gibson natočil osobní vzkaz svým fanouškům a všem lidem, kde vyzývá k ukončení obchodu s dětmi a prosí všechny, aby se na film šli podívat, jelikož první krok k tomu problém vyřešit je o něm mít povědomí. (Cooller)

Reklama

Reklama