Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyřicetiletý Jack Foley by už možná měl myslet na to, aby se usadil. Ale nechce se mu do toho a raději se dál věnuje svému koníčku - vylupování bank. Zvládá to v pohodě a s přehledem, až na jeden drobný problém: Často ho při tom chytnou. Jako recidivistu čeká Jacka několik desetiletí za mřížemi. Jackovi se tam ale nechce. Místo toho chce provést ještě jednu poslední velkou akci a pak spokojeně žít z "vydělaných" peněz. Problém nastane, když se při útěku z vězení setká s pohlednou federální agentkou Karen. Chvíli se dohadují, kdo koho vlastně unesl/zatkl a nakonec se za kuriózních okolností rozejdou. Ovšem Karen našla v sympatickém zločinci zalíbení, zdá se jí o něm a něco ji k němu prostě neodolatelně táhne. Musí ho znovu vidět. Přinejmenším vidět... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (187)

Radko 

všechny recenze uživatele

Láska medzi zločincom a policajkou v efektnej žuvačkovej bublinke so zaujímavo poprehadzovaným dejom a minimálnym obsahom. Zopár žartíkov poteší (najviac ma dostal trezor plný parochní a samozastrelenie). Stredná časť filmu odohrávajúca sa medzi útekom z väzenia a záverečnou lúpežou je jedno efektné nafúknuté nič; romantické scény pôsobili ako vystrihnuté z televíznych seriálov. ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Rozvláčný a bezzubý hon, kde si policajtská lovkyně a zločinecká kořist čile prohazují role a jsou k sobě přitahováni jako magnety s opačnými póly. Na jedné straně misky vah George Charisma Clooney, na druhé Jennifer Nuda Lopez. Mám na její obsazování propracovanou teorii: hollywoodští režiséři uzavřeli sázku, kdo vykřeše z Lopeziných oblin hereckou jiskru. Zkusil to Oliver Stone, Lasse Halstrom, Kevin Smith, Wayne Wang a teď i Soderbergh. Lituji, Stevene, tu sázku jste projel na celé čáře. A všichni před vámi též. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

George Clooney sa zhostil hlavnej úlohy naozaj dobre a ľudsky. Jeho Jack nie je blbeček ani génius, srandista ani superman. Je proste tak nejako "ľudský". Vďaka dobrému scenáru a dobrým hereckým výkonom sa všetci správajú v podstate realisticky a film vlastne rozpráva príbeh mnohých mierne narušených postavičiek, ktorý sa mohol celkom dobre stať, alebo sa práve teraz niekde v Amerike odohráva - bez toho by to niekoho príliš zaujímalo a bez toho aby o ňom niekto chcel za každú cenu vedieť. Takýto príbeh môže byť zaujímavý, ale pozerať sa na neho dve hodiny v kine a platiť za to peniaze nemusí byť každému po chuti. Medzi obdivovaním hereckých výkonov a precíznej réžií som sa párkrát pristihol, že mi samotná štýlová atmosféra nestačí a čakám na nejakú naozaj smiešnu hlášku alebo naozaj razantný dejový zvrat - a ono nič. On totiž každý film nemôže byť superudalosť a je sympatické, že to pre zmenu jeden z nich o sebe netvrdí a snaží sa "len" prerozprávať zaujímavú knižku, bez automobilových naháňačiek, nekonečných prestreliek a superfrajerských hlášok. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Soderbergh a Clooney je silná dvojica a tu to opäť dokazujú. Príbeh filmu je rozhodne zaujímavý a dokáže zaujať, rovnako tak aj Jennifer Lopez. Čo sa týka jednotlivých žánrov, tak ako krimi komédia je to dobre, ale ten žáner romantický nevyužil to čo mohol. Bavili ma všetky dejové linky a hlavne ta romantická časť, tie dialógy majú šťavu, ale prišlo mi tam toho málo. Na druhú stranu záleží kto sa ako stavia k filmu. Mňa zaujala najviac práve ta časť, ktorá bola vedľajšia. 70% - 3* ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Není to špatné, ale ani dobré. Film nepostrádá Soderberghovy atributy, tedy určité meditativní tempo a atmosféru, poněkud zvláštně volenou hudbu, ale sem se to prostě nehodí, protože tohle mělo být natočeno jako čistokrevná krimi komedie. Překvapivě mi zde nevadila J. Lo, její prkenné herectví se sem docela hodí. Nancy Allen se objeví ve spodní prádle, ale není o co stát. Historka se vypráví na přeskáčku, ale naštěstí ne natolik, aby to diváka příliš mátlo. Příběh je nakonec vlastně docela jednoduchý a než nějaký heist movie jde o obyčejnou romanťárnu, krapet netradiční, ale fakt jen krapet, protože je to vlastně Romeo a Julie v jiném hávu, že? Film zabíjí také zbytečně přepálená stopáž, takových 85 minut by tomu slušelo daleko víc. Když nad tím tak přemýšlím, neurazilo, nenadchlo, a potřebu vidět to znovu nijak velkou nemám. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (10)

  • Když je Jack a Karen na skleničce v hotelu, venku sněží. Šlo ovšem o sněžení vytvořené počítačově. (Pumiiix)
  • Scéna, ve které jsou spolu Jack Foley a Karen zavřeni v kufru auta, se musela natáčet 45x. (Karlos80)

Reklama

Reklama