Reklama

Reklama

VOD (1)

Otec Jeff (Joel McHale) přijede s dcerou Becky (Lulu Wilson) a přítelkyní (Amanda Brugel) na víkend k jezeru. Jenomže výlet se změní v boj o život, když k nim domů vtrhnou vězni na útěku, vedeni nemilosrdným Dominickem (Kevin James). (Dalfor)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (108)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Když dojde na likvidaci záporáků, tak to ještě jakž takž ujde, ale na to, že má film v žánrové kolonce na prvním místě přídomek akční, je tu těch rubaček zoufale málo. O to víc divák může "obdivovat", jak je Lulu Wilson nesympatická či jak to Jamesovi nejde. Vůbec sestava uprchlých trestanců působí směšně a dělá věci, nad kterými se nedá než kroutit hlavou. Pokud by to režisérská dvojice podala jako variaci na Hannu kladoucí v okolí lesní samoty pastičky á la Rambo, mohla to být výživná béčková jednohubka. Jenže bohužel. 30% ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Tak toto bola neskutočná prdel. :-) Kevin James s hákenkroizom vytetovaným na lebke ako si kuchynským nožom odkrajuje oko, čo mu trčí z hlavy. Myslím, že už som videl všetko. :-D Malá Lulu tiež úžasná a nebyť tam tých "Sám doma" vrtochov a málo odpovedí na tak veľa naznačených otázok, by som tam možno pleskol fullku. Ten film je skoro až tarantínovsko utrhnutý z reťaze. Určite to šlo uchopiť lepšie, ale cením originalitu a hlavne odvahu. Či už tvorcov alebo štúdia, čo do toho malo ochotu ísť. V niečom mi to pripomína film Revenge (obdobne zatracovaný tunajším hodnotením). RT: 69/69% ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Třináctiletá Becky nepřesvědčila Macaulay Culkina, aby podnikl návrat v podobě třetího dějství taškařice Sám doma. A tak Sama v lese zápasí se čtyřmi uprchlými vězni, které vede neonacistický vyžranec s tváří Kevina Jamese, který si podobnou negativní roli mírně filozofujícího hajzla vyzkoušel premiérově, o klíč k prvnímu pubertálnímu orgasmu. Celé to má exploitation ráz, určitou příměs home invasion a v několika sekvencích se to vyprofiluje na Ramba v sadistické dívčí verzi. Lulu Wilson je napřesdržku s tím svým ječením, mračením a strachováním se, jakmile má ale na povel režie pomstychtivě zabíjet a trestat, tak se náležitě činí, načež je kupříkladu výsledkem bulva visící na očním nervu anebo metr v krku. Sadistické sekvence patrně neudělají dobře jejím zákonným zástupcům, ovšem divák se těší, že jich bude přehršel, když jsou navíc zdatně natočené, a ono se s nimi šetří. A ke všemu je Kevin James, proslulý komediálními rolemi, poměrně nevyužitá figura, neb transformace do odpudivého vězně mu jde na jedničku, jenže jaksi mu nebylo přáno se i odpudivě chovat, takže máme věřit tomu, že neonacista s vytetovanými nacistickými symboly na holé lebce nehodlá zabít barevnou matku s malým synem. Samotný film by potřeboval lepší logický rámec. Parta vězňů na útěku se uchýlí do chaty v lese, kde zpacifikuje její majitele za účelem nalezení vzácného klíče, který se v ní má vyskytovat. Vůbec jsem nepobral, jak se klíč v chatě vyskytl a k čemu slouží.Takže mé soustředění bylo víceméně na atributy technické a emocionální. V tomto ohledu film vzkvétá, režie dua Jonathan Millot a Cary Murnion umí vyloudit emoční tlak a náboj, násilí od krotkých sekvencí postupně zvyšuje a lesní prostředí funguje až neotřele. Ocením podstatnou část scén ve dne, noční reálie poměrně křivku napětí neudržely na patřičné úrovni. Progresivní režiséři se tentokrát spolehli na trio méně zkušených scenáristů, kteří jim utkali materiál s mnohými žánrovými odnožemi. A to se projevilo výsledným mišmašem, kterému nechybí neotřelý rozměr i typicky béčkové postupy. 8/10 ()

Warhorr 

všechny recenze uživatele

No myslel jsem si, že se z toho vyklube jen nějaký další přiblblý rodinný drama ale ve finále jsem byl docela spokojen. Becky je zasranej pomstychtivej prcek, kterého prostě nechceš nasrat, jelikož je posléze schopen rozmrdat všechny okolo sebe. A že má zajímavé a neotřelé nápady, jak někoho rozmašírovat. Tato věc, vraždění a konfrontace s vězni, je vlastně na celém filmu to nejlepší. Škoda nevyužitého potenciálu hromotluka, od něj jsem čekal nějaký velký peklo ( ty výčitky svědomí byly trapný ). Místy je to i trochu nataženější, než bych předpokládal. Matka se synem mi tam přišli tak trochu navíc. Jako jednohubka je tento horor však úplně ok. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

"King of Queens" Kevin James tuším vo svojej prvej zápornej úlohe ako neonacista... O hodne brutálnejšia (napr. kosačka cez xicht) odnož Home Alone. Lulu Wilson si svoju úlohu dokonale užila (hoci na začiatku ste mali chuť jej dať jednu na hubu), kynoží grázlov všetkým, čo jej príde pod ruku. A to mala v čase nakrúcania 13 rokov! (že na to dali vôbec rodičia súhlas...) ()

Galerie (28)

Zajímavosti (9)

  • Simon Pegg měl hrát roli záporáka, dokud od toho neodstoupil v květnu 2019 kvůli konfliktům s natáčecím rozvrhem. O měsíc později byl oznámen Kevin James jako jeho náhrada. Byla to jeho první role záporáka v celé jeho kariéře. (Dalfor)
  • Ve scéně, kdy si Kevin James (Dominick) musel uříznout visící oční bulvu, se ukázalo, že protéza se řeže hůř, než se očekávalo, a záběr trval dlouho, než se mu to konečně podařilo a vyprskl smíchy. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama