Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá komedie o českém super-agentovi 007 naruby. Muž pro zvláštní operace je totální nemotora a je nasazován vládou tam, kde jde o něco naléhavého a mimořádného. Superagent Vašek Hruška se svěřených úkolů neohroženě ujímá a k jejich řešení přistupuje zcela netradičně. Jeho akce jsou však překvapivě úspěšné... (oficiální text distributora)

Recenze (510)

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Takže Jarda Sypal jako Vašek Hruška, jo??? Nevěřil bych, že to kdy řeknu, ale to je ještě příšernější než božský Kája jako James Bond...nebo to má být Jako James Bond? To je jedno, chtělo by to nějak efektně zakončit, tak co třeba citací z Červeného Trpaslíka, i když pouhé jeho zmínění v souvislosti s takovým brakem je urážkou...nicméně jak trefně poznamenal blahé paměti A.J. Rimmer, muž s největším charizmatem na světě - "Dokonce to urazilo i mou zadnici, jež se oprudila, neboť chudinka moje malá dřepěla u tak děsného puberťáckého škváru!" ()

gabin(a) odpad!

všechny recenze uživatele

Nedokoukala jsem, přestože jsem zrovna měla záchvat masochismu a kočku na klíně, takže jsem nedosáhla na ovládání a nemohla přepnout, potažmo vypnout. Nevím, jestli ti, co na to šli do kina byli tak blbí nebo takoví sebemrskači nebo oběti krutého žertu nejhorších nepřátel a jestli tam vůbec vydrželi. A hlavně nechápu, jak se může někomu podařit na takovou číčovinu sehnat peníze, které chybějí na daleko užitečnější věci!!! ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Pózu s odpadem si odpustím, protože odborné proslovy mnoha zdejších kritiků mě nechávají naprosto klidným. Film jsem viděl před lety a docela mě překvapilo jeho umístění na špičce nejhorších filmů, proto jsem s hodnocením počkal až na druhé zhlédnutí. Je pravda, že humor je místy tak ubohý, že si člověk říká, jestli to opravdu tvůrci myslí vážně, ale pokud to opravdu měla být parodie na Jamese Bonda, tak je zdejší hodnocení směšné. Pojďme si říct, že trapné situace jsou zábavné jak v reálném životě, tak ve filmu a několik se jich tady objevilo. Já osobně si pod odpadem většinou představím americké katastrofické filmy a nízkorozpočtové horory. ()

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Zač nás pánbů trestá!!! Co je moc, to je moc, ale toto už je přespříliš!!! Jaroslav Soukup překročil veškeré překročitelné hranice a co nepřekonal v sérii Byl jednou jeden polda, hravě "přeskočil" tímto paskvilem. Navrhuju obnovení trestu smrti, protože tohle je naprosto cílené sadistické týrání diváků! Přičtěte k hnusu trapnost, znásobte svinstvem, umocněte debilitou a asi tak na 1/10 cesty se přiblížíte výsledku, jehož Soukup dosáhl. Petra Martincová je jako herečka asi stejně dobrá, jako jsem já dobrý v dobývání jiných galaxií. Jinými slovy je nulová, tragická, zoufalá, a pokud se jí divák chvílemi směje, pak jen z výše uvedených důvodů - ona prostě NEUMÍ hrát!! Ostatní herci, kteří se zúčastnili této "komedie plné hrůz", představují opravdové panoptikum, a to v tom nejhorším slova smyslu. Navíc u mě klesli (ba přímo spadli) nejen jako umělci, ale i jako lidské bytosti, protože vzít roli v blábolu jen proto, že za ni dostanu peníze, to bych se musel sám před sebou propadnout hanbou (a hanba by mě pak až do konce života fackovala). Obzvlášť je mi to líto u paní Havelkové, kterou jsem dlouho uznával. Až dosud. No, nebudu se už v těch sračkách (omlouvám se za ten výraz, ale prostě mě nic mírnějšího nenapadlo) déle pitvat, ostatně hodnocení ostatních hovoří také za vše. Ale jen jako příklad - za všechny "vtipné" hlášky jmenuju tuhle: "Už jste někdy rodila? Jaké to je?" "To nic není. Je to jako... jít do kina." Vězte, že pokud jdete do kina na film, jako je tenhle, tak je proti tomu (a ať mi ženy odpustí) porod naprostá brnkačka. Protože ten porod se v drtivé většině případů dá přežít. Ale většina podobných filmů se prostě přežít nedá. Ještěže jsem imunní proti blbosti!!! Btw.: 40% od Cinemy - za co, proboha, za co?! Za vytrvalost v natáčení hovadin?! ()

mozkomor odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad moc často nedávám, protože se vždy snažím na filmu najít aspoň něco dobrého (i takovému Waterloo po česku jsem dal jednu hvězdičku), ale toto je naprostné dno. Není zde ani jediná alespoň trochu vtipná scéna, vlastně jsou tu jen scény trapné a megatrapné. Všemu vévodí neuvěřitelně špatný Jaroslav Sypal v hlavní roli, který je zde snad ještě horší než v nováckých estrádách. Tenhle "skvost" jsem shodou nešťastných náhod shlédl hned dvakrát, takže mohu s jistotou říct, že jde o nejhorší film, co jsem kdy viděl. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Klatovech, Srní, Železné Rudě, Praze a na Křivoklátě. (M.B)

Reklama

Reklama