Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá komedie o českém super-agentovi 007 naruby. Muž pro zvláštní operace je totální nemotora a je nasazován vládou tam, kde jde o něco naléhavého a mimořádného. Superagent Vašek Hruška se svěřených úkolů neohroženě ujímá a k jejich řešení přistupuje zcela netradičně. Jeho akce jsou však překvapivě úspěšné... (oficiální text distributora)

Recenze (511)

Ydrosten

všechny recenze uživatele

Co se dá napsat o něčem co je divný už jen svým námětem ? Nikdy nenatočíme Bond film , v českých poměrech. Nemám tušení jestli naše malá zemička má nějaké svoje špiony a nebo tajné agenty , ale jestli vypadají takhle , tak se nedivím že máme věčně nějaký problémy. Divnej film z nesympatickýma hercema a divným vším ostatním. A nezachrání to ani celkem pěkná tvářička dívčí hrdinky - bohužel. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Alláh nás ochraňuj !!" Oder lieber Mein Gott im Himmel !! Když se Jaroslavu Soukupovi s velkou pomocí Miroslava Vaice, mistra lobotomických scénářů, nepodařilo dotlačit tuzemský film za tu vůbec nejúnosnější mez vkusu v rámci série Byl jednou jeden polda, plně si tuto svoji metu vynahradil zde, v (s)hitu tak nepředstavitelně odpudivém, až to přímo fyzicky bolí.. Nutno říci, že Jaroslava Sypala, který nahradil potměšile se vytrativšího Honzu a především hereckou karikaturu, o níž jsem nikdy neměl valného mínění, od té doby nemůžu ani vidět, ani slyšet.. Přestože tento snímek, který raději nebudu ani jmenovat, platí za to jednoznačně nejhorší, co v tuzemských (odpadních) vodách po revoluci vůbec vyplavalo na hladinu, jeden klad mu jistě nelze upřít, jako zdvižený prostředníček totiž dopředu myslícího diváka jasně varuje, třeba i tím nechutným obsazením snídaňového tragéda Libora Baselidese, co všechno ještě v dalších letech přijde, byť tedy Soukup, koledující si o špičatý kopanec do koulí, nasadil laťku kurevsky vysoko !! ()

Reklama

geklon 

všechny recenze uživatele

Soukup se na konci devadesátých let stal snad ještě výraznějším sračkerem, něž Troška v nulté dékádě. Avšak jeho filmy točící se kolem hereckého ansáblu z policejní trilogie, si vytvořila svou neopakovatelnou auru a poetiku, která jak tak béčkově dementní až je milá. Sypal a spol se tady vážně nesnaží hrát na něco jinýho, než na dementy, tak jak jim úkoluje scénář. Jsou rádi, že jsou rádi. Proto nemá důvod toto osoudit, či ozdobit odpadem. ()

kritiklon odpad!

všechny recenze uživatele

Zřejmě nejhorší film české kinematografie a největší nestoudnost jenž se nazýva filmem je směskou nudy, trapného "humoru" a dá se říct že až zoufalosti. Jak lze tohle vůbec natočit a myslet to vážně? Absolutně nechápu! Pokud zná někdo něco horšího než toto dno žumpy, rád bych věděl co by to tak mohlo být. Myslím že horších adeptů asi moc nebude! ()

Dr. Hawkeye odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je skutečně tak špatný, že už se neřadí ani mezi ty "špatné" filmy, při jejichž sledování se bavíte alespoň jejich špatností. Tato šmíra, diletantství a amatérismus v nejhorším smyslu tohoto slova vyvolává v divákovi snad jen pocit trapnosti, ubohosti a někde vzadu snad i jistou lítost, kam až může Jaroslav Soukup (a protagonisté jeho „filmu“) klesnout… Při představě chystaného čtvrtého dílu (zatím) trilogie Byl jednou jeden polda mě chytá děs… ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Klatovech, Srní, Železné Rudě, Praze a na Křivoklátě. (M.B)

Reklama

Reklama