Reklama

Reklama

Bruce Wayne (Ben Affleck) je odhodlaný postarat se o to, aby Supermanova (Henry Cavill) oběť nepřišla nazmar. V Lize spravedlnosti Zacka Snydera spojí síly s Dianou Prince (Gal Gadotová) a společně sestaví tým superhrdinů, jehož posláním je zachránit svět před blížící se hrozbou katastrofických rozměrů. Tento úkol je však mnohem obtížnější, než si Bruce představoval, neboť každý z nováčků čelí vlastním démonům, které musí porazit, aby mohli dát dohromady jedinečnou ligu superhrdinů. Batman (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadotová), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) a Flash (Ezra Miller) doufají, že na záchranu planety před zloduchy jako jsou Steppenwolf, DeSaad a Darkseid ještě není příliš pozdě. (HBO GO)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (811)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Je to těžké, jelikož kvůli předcházejícím neúspěšným filmům jsem si k postavám nevybudoval vůbec žádný vztah a tak na mě kňučení na začátku nemělo žádný efekt. Nicméně tato povedená verze částešně vymazala velké kaňky DC filmů z minulosti z minulosti (snad jen s výjimkou Nolanových Batmanů, které se povedly mimořádně). A hlavně to byla konečně verze která dávala smysl! PS: Ben Affleck se nehodí do role Batmana a scény v titulcích byly hodně divné. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Prostě NE. Prostě to nefunguje a přesto, že je z filmu cítit Snyder... nějak mi příjde, že už je cítit moc. A to mám jeho filmy opravdu rád. Sucker punch, Watchman, Muž z oceli. Pecka. Ale tohle né.:-( Faktem je, že je to asi o 100% lepší, než první Liga, ale první Liga, byla mega sračka, takže Snyder to prostě zachránit nemohl. Myslím, že hlavní problém je práce s DC superhrdiny. Opět jsou v podstatě všechny vyčpělé a absolutně si s nimi divák nedokáže ztotožňovat. Takže je mu vlastně jedno, jak to s nimi dopadne a nemá potřebu jim nějak zvlášť fandit. Čtyři hodiny jsou sice brutální... Ale neměl jsem problém to dokoukat. Což je veliké plus. Ale pocity jsou ploché... Za mě 48% ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

em>,,BLÍŽÍ SE NEPŘÁTELÉ Z VELKÉ DÁLKY. POTŘEBUJU BOJOVNÍKY.“ /// Výhodou celýho filmu je, že si už ten původní nepamatuju. Zbla nic. Prostě vyšuměl. Mám tyhle blbiny rád a většinou je konzumuju podle přiloženýho návodu (takže vypínám i chytrej telefon). Celkem mě baví akce, kterou víc postav dělá zábavnou. Příběhový tempo je nevyrovnaný, největší nuda je, když je na scéně Lois. To bych chrupnul (a i slinku upustil…). Slabinou je záporák. Tenhle nezničitelnej bezemoční digitální ksindl, je de fakto podobnej tomu od Marvelu, takže problém může bejt nejen srovnání, ale i obvinění z vykrádání. Ale co maj prej furt vymejšlet… Nezatracuju. Kdo má rád dlouhý filmy a navíc mu nevadí, že jde o komiks, bude v pohodě. Ne vejskat štěstím, ale tak nějak.. prostě v pohodě. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Někdo nám krade kostičky. 2.) Od Clarkovi smrti nechodím do práce. /// Thx za titule ,,Kateřina Hámová“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE **** NAPĚTÍ ne ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Mňa to nadchlo. Celkom chápem aj negatívne reakcie, ale mne to proste sadlo vo všetkých smeroch. Epické ako krava, atmosférické a vyvážené, herci v správnych polohách, z hrdinských nástupov som mal zimomriavky a pri scénach, čo hrali na emócie, som mal dokonca slzu v oku. Omnoho lepšie nielen ako Whedonova verzia, ale aj ako MoS a BvS. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Popravde, myslel som si, že ma táto skúsenosť bude viac bolieť. 4 hodiny sú vražda, pričom pre toho, čo vyslovene nie je fanúšikom komiksových "kokotín" - doslova poprava. Stále som názoru, že doposiaľ kráľmi v danej tematike, sú iba tieto filmy: Thor, DeadPool, Man of Steel I a Batman: The Dark Knight, respektíve, The Dark Knight Rises. Joker-a nerátam, to bolo sociálne psycho drama, nie nejaká pojebaná fajtovačka v priteplených kostýmoch, ala Captain Amerika. Spravím radosť podaktorým a dám silnú tretiu, nech sa im lepšie dýcha, keď už sledujú toho "Carnifexa" ;) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (40)

  • Jelikož studio původně nechtělo, aby Zack Snyder točil jakýkoliv nový materiál, zvažoval režisér, že scénu s Batmanem (Ben Affleck) a Jokerem (Jared Leto) natočí u sebe doma. Dokonce herce kontaktoval a ti souhlasili. Nakonec však Warner Bros. a HBO Max Snyderovi dovolili využít studio a k improvizaci tak nemuselo dojít. (TwoFace)
  • Režisér Zack Snyder má ve filmu malé cameo. Lze ho spatřit jako zákazníka sedícího za oknem kavárny, ze které vychází Lois Lane (Amy Adams). (TwoFace)
  • Původně se zamýšlelo, že „Snyder Cut“ bude čtyřdílná minisérie. (JORDY)

Související novinky

Netflix ruší plány na Snyderovu zombie ságu

Netflix ruší plány na Snyderovu zombie ságu

16.08.2024

Zack Snyder (Muž z oceli) se poslední dobou vehementně snaží dokázat, že stále patří mezi talentované režiséry, nikoliv mezi do sebe zahleděné autory, kteří neví, kdy přestat. Po kontroverzní a… (více)

Snyderovo obří sci-fi dostane eRkové verze

Snyderovo obří sci-fi dostane eRkové verze

24.03.2023

Režisér Zack Snyder plánuje pro svoji obří fanouškovskou základnu koncem dubna třídenní speciální událost, na které promítne svoji komiksovou trilogii Muž z oceli, Batman vs. Superman a Liga… (více)

Nový šéf Warnerů by chtěl více Pottera

Nový šéf Warnerů by chtěl více Pottera

04.11.2022

Studio Warner Bros. Discovery čerstvě oznamovalo čísla za třetí kvartál a podle očekávání to není žádná hitparáda. I proto se musel před investory poměrně rychle ujmout slova nový šéf společnosti… (více)

Reklama

Reklama