Reklama

Reklama

Boxer Rocky Balboa si užívá bohatství, které jako mistr světa získal. Bojuje pouze proti snadným protivníkům. Pak je ale vyzván arogantním Clubberem Langem. Rocky výzvu přijímá, aby ještě jednou dokázal, že je jen jeden mistr. Jenže se stane nečekané: Lang vyhraje a stane se novým mistrem. V Rockyho už nikdo nevěří, kromě jednoho člověka: někdejšího mistra světa Apollo Creeda. A právě on se pokusí povzbudit Rockyho bojovného ducha a dostat jej zpět do vrcholné formy… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (482)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Evidentne podhodnotená časť série o Rockym. Nevadí, chápem... Každý ma svoje očakávania. U mňa najlepšia scénka z filmu bola na pláži. Rozhovor medzi Rockym a Adrian. Moment, kedy si každý chlap musí uvedomiť, akú rolu hrá žena v jeho živote. Adrian perfektne doplnila chýbajúcu a pochybujúcu polovicu Rockyho. U mňa za plný počet. ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

80% - Nebýt trapného rozjezdu (viz. Rockyho a Adrianina zpívající scéna), hodnocení by bylo vyšší. Jinak to byl Rocky, jak má být. Škoda jen, že Clubber Land ze sebe za celý snímek nevypotil jedinou inteligentní větu. Mimochodem, nemůžu si odpustit nezmínit, že kruh se uzavírá, ságu o Rockym mám s třetím dílem shlédnutou celou... :) ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Smutné vystoupení z řady, při jehož letmém zahlédnutí si jen smutně povzdechnu. Jako prvnímu ze série mu totiž chybí srdce a nějaký důvod pro jeho existenci kromě očividného vydělání dalších peněz. To, že za další tři roky přišel Ivan Drago, tak možná bylo pro Stalloneho kariéru jedním z nejšťastnějších rozhodnutí. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Po slušné jedničce a nastavované dvojce toho tvůrci ještě neměli dost a mermomocí museli natočit další pokračování. Největším problémem je tu pochopitelně scénář, který skutečně neví odkud brát, zač boxovat a o čem vyprávět. Na něco se nakonec přece jen přišlo a dalo by se to shrnout asi takto: Rocky se už nemůže třískat jenom s hodným Apollem, je potřeba sehnat nějakou zápornou postavu a vymyslet si záminku, která by tomu všemu dodala šťávu. Každopádně čistým filmovým zážitkem zůstávají bohužel již jen Rockyho závody s Apollem, jiné netradiční tréninkové metody a pak ty zkrácené ukázky toho, jak Rocky nebo Clubber Lang dělají fašírku z někoho ze svých soupeřů. Poslední "osudový" zápas se již tak nepovedl. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tak Rocky minule jednoho negra a chystá se na dalšího. Musím říct, že negříka s tohoto dílu řadím asi na první místo v pomyslném žebříčku Rockyho obětí. No schválně zkuste hádat, kdo nakonec vyhraje? Opět se jedná o naprosto hloupou záležitost, ale opět dávám 3*. Filmy se Sylvesterem Stallonem, či od něj a sním mají prostě něco do sebe. ()

Galerie (99)

Zajímavosti (99)

  • Podľa rozhovoru, ktorý poskytol Mr. T, sa premiéry filmu zúčastnil so svojou matkou. Počas scény, kde na mal ohavné poznámky na adresu Adrian (Talia Shire), jeho matka mu povedala: "Nevychovala som ťa, aby si sa rozprával takto dámou." Potom z divadla následne odišla. (Pat.Ko)
  • Pôvodne "Superstar" Billy Graham bol zvažovaný na rolu Thunderlipsa (Velká Tlama), ale nakoniec bol na túto úlohu považovaný ako príliš starý. (Pat.Ko)
  • Z celej tejto série, finálový zápas v tomto filme, je jediný, ktorý zobrazuje celý zápas bez toho, aby preskočil do neskorších kôl. (Pat.Ko)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama