Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Richmond se přizpůsobuje vzrušující změně, ale Jamie má své výhrady. Ted zjistí, že se doma v Kansasu něco děje. (Apple TV+)

Recenze (7)

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První dvě epizody třetí série se povedly, třetí bohužel zase padá na úroveň horších epizod z druhé série s tím, že tady se aspoň dočkáme i nějakého toho fotbalu. Respektive se musím přiznat, že mě seriál baví, když je to více sportovní anebo více komedie, tady ale dostalo dost prostoru drama a vztahy (Colinův, Tedův a Rebbeky) a to mi nesedí, speciálně s tímto hereckým obsazením, které mě ve vztahových rovinách dost štve (například Rebbeca je v tom super otravná, k Samovi se VŮBEC nehodí a upřímně bych i seriál viděl radši bez ní). Co se týká Zavy, tak je to zajímavá změna, ale třeba Rojas by se už mohl trochu mírnit, Jamie se naopak začíná vykreslovat v možná nejsympatičtější postavu, byť myslí na sebe, tak aspoň jako jediný nemá potřebu za Zavou běhat jak pejsek. ()

ariari 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

veeľmi nápadité .parádne som sa zas zasmiala.  Pre vyznávačov Wimhoffa , skvelá paródia a  ukážka ZAVU-čo má byť zrejme Karim Benzema v reále, ako sa správne božsky dýcha . ()

Reklama

Reklama