Reklama

Reklama

Ztracená kulka

Trailer

VOD (1)

Geniálního mechanika s kriminální minulostí obviní z vraždy. Aby dokázal svoji nevinu, musí vystopovat zmizelé auto a získat důkaz: jednu jedinou kulku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Malé francouzské netflixí Rychle a zběsile. V podstatě velký argument do MZ speciálu a chtěl bych vidět recku od imfa, protože mi to ve své syrovosti hoooodně sedlo. Hlavně i všechny vedlejší postavy neuvěřitelně charismatičtí sympaťáci. A to že jsou všechny auta v podstatě starý a hnusný bylo osvěžující. Nic geniálního to není, ale slupnul jsem to jako malinu. Jednoduchý plot a mrzí mne, že to není pilot seriálu. 8/10 ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Trošku film klame, já trailer radši neviděl a i tak musim říct, že akce až zas tolik není i přes poměrně krátkou stopáž. Akční scény jsou plné automobilových honiček, soubojů a padne i nějaká střelba. Bouračky vypadají pěkně, bitky působí drsně a kontaktně, ale nějak mě nevonělo, že akce postrádá logiku. Xkrát během filmu jsem si říkal, že to působí víc na efekt, než nějak přirozeně a i když je hlavní hrdina interpretován jako člověk, co si umí poradit v každé situaci, je to víceméně díky naprosté debilitě těch kolem něj. Hlavně celej souboj na policejní stanici je naprostá parodie, protože, nejenže jeden týpek z garáže vymlátí celou policejní stanici - ono nikoho nenapadne ani vzít zbraň i když jí měli po ruce, v jednom záběru je to až očividné. Charaktery už potom vůbec nefungují i když jejich herci maj charisma a odvádí výbornou práci. Režie je fajn. Na to, abych film bral vážně, by zde musel bejt nějakej balanc v logice. ()

Reklama

Remivsremi 

všechny recenze uživatele

Francouzi tyhle osobitý akční/krimi počiny umí. Je to přímočaře podaný příběh, který primárně slouží k tomu, aby akční scény měly aspoň nějaké pojítko. Zde to ale celkem slušně funguje, protože tvůrci své filmařině rozumí. Ať se jedná o pěstní souboje či svižné automobilové naháněčky. Navíc je to krásně evropsky syrové. Bez zbytečného pozlátka a přemíry uhlazených, přeleštěných soubojů. Tady když rána padne, je cítit výsledek. Po bouračce se postavy těžko sbírají z podlahy. Má to svůj ksicht a dokáže ho dostatečně prodat. Není to velkolepé. Nečekejte hromadné sekvence, kde se bijou desítky lidí. Je to malý film a moc dobře to ví. Jako oddychovka funguje, přesně tak, jak byl zamýšlen a tak byste k němu i měli přistupovat. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

když už Francouzi podobně jako my prakticky zapomněli točit komedie,ještě pořád jim zbývají tyhle béčkové akční jednohubky,ale i tady to vypadá,že je to slabší a slabší.Od Lost Bullet sem nečekal nic víc než trošku hůř vypadající Taxi a i to sem zhruba dostal.Ačkoliv je fakt,že podle traileru bych čekal víc akce a hlavně víc automobilových honiček a ty sou tady všehovšudy asi dvě a obě dvě nejsou nic extra.Snažit se pozastavovat nad nelogičnostmi (a že jich je) nemá moc smysl.Každopádně je roztomilé vidět,že jsou Francouzi evidentně pyšní,že stvořili něco jako Renault 21...50% ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Přesně proto ten N miluju. Naprosto nenápadný, nic neříkající flák od frantíků, kteří opět ukázali, že umí. Tuctový příběh o dokázáni neviny, který je uchopený po řemeslné stránce skvěle. Dialogy netrhají uši, akce je opravdu výborná a místy umí jít až na dřeň. Po dlouhé době jsem se bavil i u automobilové honičky. S hlavní postavou jsem se chvíli sžíval, ale nakonec jsem si k ní cestu našel. Bavilo mě i to, že z kluků zkorumpovanjech šel respekt a věděli jste, že si s nimi není radno zahrávat. Celkově fajn jednohubka, která spolehlivě zkrátí dlouhou chvíli. Velká spokojenost a 80 procent. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (9)

  • Herec Ramzy Bedia bol jednoznačnou režisérovou prvou voľbou pre obsadenie roly Charasa. (MikaelSVK)
  • Upravený Renault Clio z úvodu filmu má za předními sedadly motor Lamborghini. Zajímavé je, že samotný Renault vyrobil stejnou generaci Clia také s motorem umístěným za předními sedadly. Šlo o variantu Clio V6 s třílitrovým šestiválcem a pohonem zadních kol. Ve dvou sériích vzniklo méně než tři tisíce kusů této sportovní verze. (FIAT 500)
  • Když Charas (Ramzy Bedia) a Lino (Alban Lenoir) přijedou do tajného skladiště, kde by měla být nová policejní základna, je hala plná nových vozů Renault Mégane RS. (FIAT 500)

Reklama

Reklama