Reklama

Reklama

VOD (1)

Bývalý voják, policajt a teenagerka se náhodou potkávají v New Orleans, kde pátrají po původu nebezpečné drogy, díky které lidé nakrátko získávají superschopnosti. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (257)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Atraktivní příběhová linie, která je ale bohužel pohřbena pod nánosem scénáristického balastu a neuvěřitelně přepálené stopáže. Project Power z dílen Netflixu je totiž další smutnou "béčkovou" vlaštovkou, na níž si za pár měsíců vzpomene jen málokdo. K výše zmíněným atributům si můžete rovněž přičíst zoufale málo akce, ohrané kulisy New Orleans či nudné triky a dostanete něco, co by určitě vypadalo mnohokrát lépe jako třeba hodinová epizoda nějakého seriálu. Celovečerní forma tomuto uchopení zkrátka vůbec nesedla. Škoda. (Netflix) „There are no laws on this drug. They don't exist officially. 'Cause every time we try to deal with it, some guys in suits show up to tell us to stop.“ ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Když pominu, že film je zase o hrdinech s nadpřirozenejma schopnostma, tak ten film hlavně ve svý druhý půlce je vesměs koukatelnej.Proč v druhý půlce?Autoři prvních čtyřicet minut hrajou na nevýraznou strunu, nenavoděj atmošku, abyste prostě cítili s Foxxem,že mu unesli dceru,a ten začátek prostě nešlape jak má.Samozřejmě trikově v pořádku,Netflix občas práskne do filmu prachy,ale nějak se mu nedaří točit fakt nadprůměrný bijáky.Začínám bejt na slovo VOD , a na slovo seriál dost alergickej.takže ted´ mám už slova tři.To třetí uhodnete podle mýho skromnýho profilu.50%. ()

Reklama

necisty 

všechny recenze uživatele

Dle traileru a jeho osazenstva jsem si myslel, že to bude nabušený film, ale úplně zbytečně si to pokazilo celkem zajímavou pointu. Tu sice hodně vyžírala od Všemocného, ale neva. Vždyť to mělo takový potenciál. Já už to budu psát do všech takových filmů - nejsem rasista - ale proboha proč??? tam je zas malé tlusté černé děcko, které samozřejmě zachrání celou situaci?! Už to, že jeden chlap přepere třeba 100 vycvičených vojáků, je úplná hovadina. Šlo by to trochu věřit třeba takovému Rockovi (ano, ten je taky černý), ale né takové tupé holce. Všichni tři by byli po vstupu na tu loď mrtví do 5ti minut a mohli by mít v kapsách tunu podobných pilulek. Nebaví mě takové filmy. Nechápu, proč je točí. Nechápu, proč v nich hrají Joseph a Jamie. Já teda doufám, že si ho aspoň česky pustil Vojta Dyk :D ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Peklotyčně slizká a mimořádně otravná otylá nezletilá negrorecitátorka, prvoplánově krutohustý čokoseal Jakub Liškka a jako vždy důkladně progelovaný žužupolicista Pepikh Buzoň-Hulitt honí mezi vyžranými černoškami s kobylími prdelemi. Honí zlé dýlery Iks-menpika, které dělá z narkáčů supernarkáče, a trousí přitom zcela v souladu s globálními bleklivsmetrsáckými rasovými čistkami koncepční vzdělávací a motivační bonbonmoty typu „Tenhle odporný, a priori rasistický systém tě samozřejmě semele, tak mu pomoz tím, že budeš jebat na školu, a radši repuj a dýluj!“ Důkladně poučen touto jasnozřivou edukací jsem se rozhodl spálit všechny své doktoráty, vypatlat se čicháním ředidla a zbriketovat se na solárku, abych nalezl dokonalé uplatnění i v nadcházejícím kulturně rozmanitém světě. Tak mi od teďka říkejte Dýdžej Mamba aka Emidement, a kdybyste potřebovali nějaký urychlovač kriminální euforie, klidně mi pissněte na Tvítr (#Blakpizzbatter). Scénář mého nejnovějšího, totálně horkého videoklipu naleznete v deníčku. Každopádně, ač to má zase hnusný rasistický podtext, tak s přihlédnutím k posledním rychlokvašným přiblblblým Netslusancům pro náctileté i-retardy je to exekučně i jakýms takýms scénářem jednoznačně lepší a docela zábavný průměr. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Slušné obsazení, poctivá blockbusterová atmosféra a v rámci možností slušná akce ale také trochu hloupější a originality také film příliš neposbíral. Výsledný koktejl je ale vlastně fajn letní jednohubka která neurazí a rozhodně minimálně jednou na ty necelé dvě hodinky zabaví dostatečně. Pokud tak od filmu Projekt Power nic jiného než nenáročnou zábavu na letní večer nehledáte, rozhodně vás nezklame. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (6)

  • Jeden z hrdinů má schopnosti po krevetce Alpheus digitalis. Tvrdí, že svou oběť dokáže zasáhnout tak velkou rychlostí, že se okolo ní vypaří voda a okolní teplota dosahuje teploty o 8 000 °C vyšší, než je na povrchu Slunce. Extrémní stlačení vody klepety krevetky ve skutečnosti na několik mikrosekund dokáže vytvořit teploty „jen“ okolo 4 800 °C, což je asi o 800 °C více, než jsou nejnižší naměřené teploty uprostřed slunečních skvrn. Průměrná teplota povrchu Slunce se pak běžně udává na 5 500 °C. (kirmakX6on)
  • Natáčelo se v New Orleans (Louisiana, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama