Reklama

Reklama

VOD (1)

Bývalý voják, policajt a teenagerka se náhodou potkávají v New Orleans, kde pátrají po původu nebezpečné drogy, díky které lidé nakrátko získávají superschopnosti. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (258)

Praxis 

všechny recenze uživatele

Kromě sympatických hrdinů, kde jasně obě superhvězdy válcuje repující černoška, je ten film naprosto o hovně a naprosto nepřehledný. To potvrzuje i pár CGI akcí, které občas měly nápad (ten v mrazáku byl fakt cool), jinak mě to fakt moc nezaujalo. Vizuál fajnový, ale důkaz, že film byl slabý, je i to, že jsem u něj dvakrát klimbal. Velký a těžký (pod)průměr? 45% ()

Wade Wright

všechny recenze uživatele

Tak máme tu nový film od rejžů Nerve a opět musím podotknout to jak moderně tihle režiséři točej. Dutch efekty, Červené světlo, středová kompozice, rychlé střihy - to všechno tady najdete. Je to takovej YouTube klipovej style a trochu to připomíná Michalea Baye a střih od Caseyho Neistata což je vtipný, protože... Ne tohle už jsem použil minule. Je to zběsilý, a třeba v Nerve se na to skvěle koukalo, tady u toho to funguje zřídka kdy. No a teď k filmu jako takovýmu, režiséři maj krom stylu i trendy nápady. Ať už máte film o mobilní aplikaci, nebo o superhrdinech podívínech, ty náměty nejsou zas tak špatný. Ten scénář už je horší, ale ty vole ty komentáře tady jsou občas dost mimo. Jo je to příznejme si pichovina, ale co čekáš od filmu co hned z prvu vypadá jako takový to dobrý akční béčko. Trochu mi to připomíná Bloodshota kterýho jsem neviděl ale hádám že půjde o stejnej případ. Zběsilá jízda a vypnutej mozek, za mě to celkem ušlo a nad blicíma komentářema se směju. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Očekávaná Netflix novinka není ve výsledku takovou peckou, jak jsme všichni očekávali, přesto jsem celkem spokojen a zároveň vděčný, jelikož nebýt Netflixu, tak letos neuvidíme téměř nic. V New Orleans se začne šířit distribuce nové drogy, která dává lidem super schopnosti na 5 minut a má to hezký komiksový vzhled a hlavně je to příjemné Rko, kde pár gore záběrů mě příjemně překvapilo. Jamie Fox i Joseph Gordon-Levitt, hrají obstojně, mutace drogy je podána zábavně a nejvíce mě zaujala schopnost kamufláže, kde se barvy mění dle prostředí a taky možnost ohýbat klouby. Akce je spíše v druhé polovině a je natočená velmi slušně a sedlo mi i tempo, takže byť se z daného konceptu dalo určitě vytěžit víc, i tak jsem se bavil nadmíru dobře. Plus také za hudbu. Příběh***, Akce****, Humor***, Násilí****, Zábavnost****, Hudba****, Vizuál****, Atmosféra***, Napětí***. 7/10. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Ten nápad je prostej a jenduchej. Prostě a jenduše geniální. Vem si pilulku, budeš mít na pět minut nějakou schopnost. Má to ale háček. Nemůžeš si vybrat. Nevíš, co se stane. A tím pádem nastane problém. Navíc se s tím obchoduje jako s drogama, takže žádná sranda. Dobře natočeno, dobře zahráno, dobrý soundtrack (poslouchám pouze ve filmech, když se to tam hodí). Vadila mi jenom jedna věc. Co má pan policajt. Až moc se mu to hodilo do krámu. Ve filmu se stále něco dělo, stopáž je skvělá, ale nemohu se ubránit dojmu určité sterility. Vůbec se nepracuje s postavami. Moc se o nich nedozvíme. Jinak spokojenost. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Jsem mile překvapená, jak moc se mi to líbilo. Za prvné herecky je to skvěle zahrané a úžasný výber hlavních představitelů, kterým to společně šlape jak hodinky. Příběh je zajímavý, originální a napínavý. Krásně rozvržený děj. S přítelem se na hodnocení vůbec neshodneme, on to hodnotí jako blbost, já jako dobře povedené akční sci-fi. Rozhodně je to lepší než Bright s Willem Smithem. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (6)

  • Dominique Fishback hrála středoškolskou Robin ve svých 29 letech. Zároveň v tom roce sama ukončila vysoku školu. (TaNya_)

Reklama

Reklama