Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Někdy vás život náhodně dostane do situace, kterou nečekáte, ale musíte se s ní vyrovnat jako chlap! Nataša a Dominik se neplánovaně stanou rodiči. Nataša, úspěšná designérka hraček pro děti, dokáže rodinu lépe finančně zabezpečit, a tak se dohodnou, že hlavní část péče o novorozence převezme jako otec na mateřské dovolené Dominik. Ten přistupuje k úkolu s poněkud naivní představou, že mu poskytne dostatek času napsat konečně knihu, kterou dlouho plánuje. Chyba lávky! Dominik musí vynaložit veškerou vynalézavost, aby během prvního roku vůbec zvládnul péči o malého Čeňka, z níž se chvílemi stává boj o přežití. Díky soužití s malým človíčkem však také objeví, kolik podob může mít láska… (Cinemart)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (269)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Už jsem to kdysi psal a napíšu to klidně i znova Mádl je na jiné úrovni než 90 procent českých herců zatímco o Kotkovi skoro vůbec neslyšíme (žije ještě vůbec?) tak s Mádlem jsem neviděl vyloženě sračku (neviděl jsem všechno třeba Modelář mě ani neláká to samé to co Mádl režíroval). Tady to vyloženě táhne ani Ramba není špatná a s Mádlem jí to pasuje  hodně zde oceňuji i humor tak moc jsem se u české komedie ještě nezasmál a celkově kino bylo spokojené. Menší výtka ke konci , který mě přišel hodně na sílu. 80 procent ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Knižní   předloha je teda poznat a asi bude vtipnější. Ostatně, film by mohl více přitlačit na pilu a není obsahově nějak nabitý,   ale dá se to pohodově společně sledovat (je to v podstatě rodinná komedie), má to tempo, dobře to vypadá a Mádlovi tahle komediální poloha sluší a zvládá ji suverénně se skvělou mimkou. Ještě  teda začínám mít slabost  pro skvěle se doplňující manželské duo  Tomicova-Malý. Jedna recenze měla titulek: Konečně slušný český mainstream. A to můžu v podstatě  podepsat.  Hlavní duo jinak mělo i zajímavý byt.:D ♪Plakalo bejby, plakalo vám. ()

Reklama

psychoJoa 

všechny recenze uživatele

Když je člověk alespoň trochu zasvěcený do "tajů mateřství" a života s (malým) dítětem, a zároveň má ještě k tomu zbytky humoru a schopnost povznesení - jedná se vlastně o moc fajn oddechovou komedii! Osobně jde o vnímanou příjemnou změnu na českém romkom trhu, který je jinak plný hloupých a trapných (a mnohdy sexistických) rádoby komediálních scén. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dobrý film, ktorý mal potenciál byť aj romantickejší a vtipnejší. Napriek tomu príjemný, veľmi dobrá ústredná dvojka, síce predvídateľný dej, ale v takomto žánri to tak nejak očakávame. Tak nejako by malo dopadnúť pošmyknutie sa v jednej noci. A ten záver na koni ma fakt pobavil. Určite ide o pohodovú komédiu, ktorá by nemala nikomu vadiť. Pokiaľ nemá alergiu na Mádla. ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemný a vtipný film. V hodně věcech se člověk vidí, u jiných se zas mlátí smíchy, u jiných ho zahřeje. Chemie mezi panem Mádlem a paní Ramba je hodně věrohodná. Kdyby člověk nevěděl, z jejich rozhovorů, že jsou přátelé, to rodičovství by jim člověk věřil. Příjemná oddechovka. Cameo autora moderního fotra pobavilo. P.S. S hodnocením moc nesouhlasim. Konečně trochu jiná komedie. Mezi všema romanťárnama z vesnice nebo města je tohle příjemná změna. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (13)

  • Skutečná manželka a syn Dominika Landsmana se nejmenují Nataša a Čeněk, jejich skutečná jména dlouhodobě drží v tajnosti. Stejně tak jeho syn ve skutečnosti nemá dědečka v kouzelné zemi Sedmimoří, jak je uvedeno v knize „Lapuťák a kapitán Adorabl“. (vojtaruzek)
  • Pro některé scény zaskočila do role dítěte panenka. Hrací panenky byly celkem čtyři, jedna byla nakonec obětována, protože pro záběr bylo třeba použít pouze ručičky. (Duoscop)

Související novinky

Finále Plzeň až k jádru českého filmu

Finále Plzeň až k jádru českého filmu

10.09.2021

34. ročník filmového festivalu Finále Plzeň se letos opět uskuteční na podzim. České filmové žně začnou 24. a skončí 29. září. Do kin od léta míří řada nových snímků a Finále je nabídne pohromadě… (více)

Reklama

Reklama