Reklama

Reklama

VOD (1)

Kdysi se vzdala syna, ale ten je teď zpátky a zneuznaná bojovnice naposledy zkouší napravit, co zpackala v ringu i v osobním životě. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Klasický underdog Rocky koncept v neskutočne brutálne naťahovanom prevedení. Dramatická línia bola meganudná a ústredná postava si ma vôbec nezískala. Bitky sú asi kvalitné, ale ja tieto KFC hovadiny nesledujem a už vôbec ma nebaví sledovať jak realisticky si ženy rozbíjajú xichty. Možno by ma to nebavilo ani keby sa film vydaril. A možno hej. Veď Million Dollar Baby je pre mňa pecka. Ale toto vydarené rozhodne nie je a len pretože je hlavná hrdinka žena, černoška a lesba, to nebudem nadhodnocovať. 4/10. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Halle Berry jako ztroskotanec, který se snaží dostat opět na výsluní v zápasech MMA, ale jako svobodná matka řeší svýho syna a agresivního partnera a do toho ji chybí peníze i na nákup snickers.  Krom hlavní role to je její režijní prvotina a je vidět, že se o to víc snaží - hraje o sto šest a tlačí na pilu v sex scénách ( dokonce lesbických , kde to se vezve ve filmech o zápasení mi hlava nebere ) asi víc než její stejně úspěšné vrstevnice, nicméně výsledkem je podprůměrný film, u kterého mne nepřesvědčily ani ty bojové scény. Dvě hvězdy za sportovní výkon pětapadesátileté Brebery. To klobouk dolů. ()

Reklama

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Nízké hodnocení a navíc ženské zápasy, které teda rozhodně nemusím... Ale ono se z toho nakonec vyklube "Rocky v sukních" a naštěstí to není jen o zápase, ale hlavně o vztahu matky a syna, kterého se snaží znovu získat.. Co zasluhuje pozornost, je neuvěřitelná kondice Halle Brry, které je ve filmu tuším 54 let, a to co předvádí, bych už dávno nezvládl, takže rozhodně smekám. Na druhou stranu film jako takový už tu stokrát byl, ať už jako Rocky I-VIII, nebo v různých vandamovinách a tak různě. Ale propadák to rozhodně není...60% ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Solidni drama boxerskeho strihu (rozumej, drama x-krat videne v boxerskych filmech). Ale protoze mam mma fakt nakoukane, tak v mych ocich film srazi finalni souboj. Bylo tam strasne znat, ze proti svetove sampionce nastoupila herecka a ze se doopravdy neperou, ale jen hraji. Na prvni pohled me potesila ucast Valentiny Shevchenko, ale nakonec by bylo lepsi, kdyby angazovali zase herecku. Rozdil v zapasnicich by nebyl tak markantni. Keith Peterson potesil. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Zasvěcení ocení snahu tvůrců držet se v reálném světě. Nezkoušeli stvořit žádný vlastní vesmír plný nesmyslů, ale zakomponovali elitní organizaci UFC i ženskou Invictu, takže není problém se naladit na stejnou vlnu. Zpětně jsem se musel ujistit, kolik let je Halle Berry, protože vypadá neskutečně. Hraje tak o 15 let mladší ženu, což je stejně v rámci MMA důchodový věk a předvádí skvěle nadrilované techniky grapplingu. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Halle Berry se upsala Netflixu

Halle Berry se upsala Netflixu

03.12.2021

Po režijním debutu Modřiny, se kterým herečka a čerstvě už také režisérka Halle Berry (Tísňová linka, X-Men) slavila na streamovací službě Netflix velký úspěch, nyní filmařka podepsala obří dohodu se… (více)

Reklama

Reklama