Reklama

Reklama

Slavná zpěvačka Kat Valdez (Jennifer Lopez) se chystá na svatbu s kolegou Bastianem (Maluma). Obřad má proběhnout ve velkém stylu, před zraky tisíců diváků v koncertní hale a dalších miliónů online a u televize. Krátce předtím, než ji rampa vyveze na pódium „k oltáři“, ale Kat zjistí, že ji milovaný Bastian tak trochu zahnul. Ponížená zpěvačka v tu chvíli udělá naprosto nečekaný a šokující krok. Rozhodne se provdat za chlapíka, který v davu pod pódiem svírá ceduli s nápisem „Vem si mě“. Tím šťastným je rozvedený učitel matematiky Charlie (Owen Wilson), který si zpěvačku rozhodně vzít nechce. Na koncert dorazil jako doprovod své dcery a kolegyně, která Kat Valdez zbožňuje, a jen jí na chvíli podržel ceduli se zmíněným textem. Než se vzpamatuje, už ho pořadatelé vlečou na pódium, kde dezorientovaný a naprosto šokovaný řekne „ano“. Slib by se dal samozřejmě zrušit, jakmile emoce opadnou, jenže ti dva se k tomu postaví čelem a řeknou si, že to přece jen zkusí. Jakou naději může mít manželství, které vzniklo za tak neuvěřitelných okolností, navíc mezi dvěma naprosto odlišnými „vesmíry“? (Cinemart)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (129)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Spojení romatická komedie s Jennifer Lopez a Owenem Wilsonem je v roce 2022 hodně vražedná až odpuzující kombinace, ale "Vem si mě" až překvapivě dobře funguje. Je nutné se oprostit od absurdní zápletky a nereálnému chování postav, důležité je že film neuráží, postavy jsou sympatické a po všech směrech je to neškodné. Dvě hodiny jsou možná moc a chyběl mi klasický humor Owena Wilsona, který by vše mohl posunout výš, ale vzhledem k tomu co jsem čekal, jsem mile překvapen. Kdyby takhle fungovali české komedie, nezlobil bych se. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Film Vem si mě by se dal uchopit jako reprezentace samotné JLo, která si tímto snímkem udělala v jistém slova smyslu slušnou reklamu. Příběhově jde o Notting Hill v krapet modernějším a uzpívanějším kabátu, kde člověk sice tuší, jakým směrem se bude film ubírat, přesto se na Vem si mě hezky dívalo a párkrát jsem se nachytal, jak se při sledování této místy přeslazené a dosti nepravděpodobné romance od srdce culím. Průměrná a předvídatelná romantická jednohubka, která místy mile dojme, ale i pobaví. ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Je vskutku překvapivé, že v roce 2022 sledujeme romantickou komedii (moc vtipného tam toho opravdu ale nebylo) s Jennifer Lopez a Owenem Wilsonem v hlavních rolích, tedy s herci, co již mají pátý "křížek na hrbě", přičemž děj vypráví příběh o nepochybně mladších hrdinech. Přesto je Vem si mě slušnou jednohubkou, oddechovkou, její titulní píseň je celkem nakažlivá (to i lepra :-)). Děj předvídatelný, samozřejmě... ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Komediální drámo s celkem originálním ústředním nápadem, kdy se známá zpěvačka na vystoupení rozhodne požádat o ruku cizince z davu poté, co zjistí, že ji snoubenec podvedl. Dvojka J-Lo a Owen Wilson se dá, i když bych si ji popravdě dokázal představit i uvěřitelnější, mix dramatu a komediální linie zde sedl skvěle a i když se Marry Me jak už to tak bývá nevymanilo ze zajeté stereotypní šablony podobných filmů, dalo se bez újmy a vcelku dobře dosledovat. Asi bych ocenil vyhrocenější střetnutí reality profesora matematiky a popové zpěvačky a více obsahu okolo toho než “jen” budování vzájemného vztahu mezi hlavní dvojkou a vatou ve formě aktivit kolem Wilsonovy dcery, ale i tak si nestěžuji. To, co jsem očekával, a to komediálně-dramatickou lovestory, jsem taky dostal… ()

Copacabana 

všechny recenze uživatele

J Lo je hviezdou nielen ako speváčka, ale aj ako herečka. Dokáže svojou charizmou zaujať v každom filme v ktorom účinkuje. Je to velmi sympatická osôbka, ide mi z nej taká dobrota, úprimnosť a radosť zo života. Dejovo ma síce viac bavila Popoluška zo supermarketu, kde tiež hrala, tam som jej fandila, no aj Marry me hodnotím ako vydarený romantický počin. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • Ve třídě na otázku: „Jaké je naše číslo?“ třída odříká pí jako „3,14159265839“. Pí na 11 číslic je ve skutečnosti „3,14159265359“. (BMW12)
  • Film měl mít premiéru v únoru 2021, ale byl odložen kvůli pandemii covid-19. (BMW12)
  • Během závěrečných titulků můžeme vidět několik scén. (griph)

Reklama

Reklama