Reklama

Reklama

Kriminální drama, které brilantně splétá historická fakta s fikcí, vypráví příběh třech přátel, kteří se ocitnou uprostřed jednoho z nejvíce šokujících spiknutí v americké historii. (Falcon)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (118)

mickyreed 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem neviděl tak dobrý drama. A neříkám to jenom kvůli mýmu snovýmu obsazení. Komicky protkaná krimi storka o třech přátelích, kteří se stanou součástí zajímavé kapitoly amerických dějin. Setkání s Russellovou režií pro mne většinou znamenalo vést se na příjemné vlně průměrnosti. Ale tímhle filmem si mě fakt získal. Úžasně mě dokázal přenýst do 30tých let minulého století, často rozesmát, okouzlit mě hereckýma výkonama, vizuálem, předložit mi romanci, příběh o přátelství, boj za lidskost, strach o hlavní hrdiny a dokonce předat poselství. Určitě tomu všemu pomohl Lubezki za kamerou, protože některý části mi připadaly až poetický jako ve starších francouzských a italských klasikách. ()

Algernons 

všechny recenze uživatele

A jéje... Film který měl krásně našlápnuto a bavil jak svým stylem, režii, zápletkou, tak i ansámblem hvězdných herců, kteří ztvárnili zábavné a zajímavé postavičky. Avšak tomuto komediálně laděnému thrilleru, který je politickou satirou s prvky neo-noiru brzy dojde pára a celé se to stane strašně mdlým, zamlženým a ne moc uspokojivým kouskem, který nemá ani moc záživnou záhadu a ani zajímavé myšlenky či nápady. Doporučil bych to zkusit jen kvůli tomu stylu, který mě sedí, baví a silně rozesmál, ale očekávání bych neměl velké. Místy mě iritoval ten prapodivný střih, snažící se o bůh ví co, ale krom dezorientace nic nepřináší. 5,5/10. Bohužel to není silný návrat Davida O. Russella.... ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Hvězdně nabitý film s velkým potenciálem, co se snaží přiblížit Tarantinovi a jeho smysl pro černý humor. Ale vůbec se mu to nedaří. Ten film je tak zvláštní, zmatený a nudný. Polovinu filmu jsem vlastně netušila o co tam jde a spíš jsem se nudila, než aby mě to bavila a byla jsem nějak zaujatá. Mrzí mě to, už jen kvůli skvělému obsazení, ale i to nezachránilo naprosto nudný příběh o ničem. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem měl za to, že jedinej dobrej příběh, kterej D.O.Russell natočil, byli Tři králové. Ne, ne, není to pravda. Stejně jako všechny výrobky tohodle rejži, je to jen průměr. Příběh Amsterdam je zpočátku zamotanej, zdá se býti naprosto nepřehlednej. Postupem času se to vyjasňuje, a nakonec je vše jasný. Bohužel chvílema bizární divadlo, chvílema se scéna skoro zasekne. Když projedete jména protagonistů, je to napěchovaný hvězdama. Minimálně půlka z nich ale exhibuje, až je to divákovy nepříjemný. Nemám páru, co je to v poslední době za móresy, ale podobně egoistickejch, záměrně složitejch, ale taky kurva nudnejch píčovin je deset do roka. Prosím o kvalitní filmy. Děkuji.30%. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Jak kdyby ten příběh vyprávěl děda Simpson. V překombinovaném a samolibém scénáři Davida O. Russella se pod nánosy neustálých odboček a zbytečných expozic vytrácí ta samotná jednoduchá zápletka, již se režisér a scenárista v jedné osobě neúspěšně snaží vyprávět. Něco málo přes 130 minut tím tak působí jako mdlé čtyři hodiny. Barevná paleta padesáti odstínů hnědé a otravné pitvoření herecké elity tomu taky moc nepřidává. Dlouho jsem nebyl tak vytočen slepou nabubřelostí nějakého filmu a potažmo jeho tvůrce, takže je dobře, že to s návštěvností v kinech tvrdě padlo na držku. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (12)

  • Film sa stal kasovým prepadákom s odhadovanými stratami pre štúdio viac ako 100 miliónov dolárov. (Arsenal83)
  • Název filmu se objeví až během závěrečných titulků. (noelcoward73)

Související novinky

Gosling a Robbie opět spojí síly

Gosling a Robbie opět spojí síly

20.08.2022

Hvězdy chystané Barbie Margot Robbie (Vlk z Wall Street) a Ryan Gosling (Blade Runner 2049) se znovu shledají. A to vlastně už velmi brzy, Gosling se totiž podle všeho čerstvě upsal chystanému… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno