Reklama

Reklama

Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda

  • USA Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lloyd Christmas a Harry Dunne se seznámili hned první školní den. Bok po boku od té doby čelí nástrahám školního systému a života vůbec. Brzy se však budou muset postavit většímu nepříteli, než jakým je jim vzdělání. Ředitel školy Collins a jeho přítelkyně Hellerová chtějí Harryho s Lloydem zneužít, aby na jejich úkor získali grant ve výši 100 000 dolarů na otevření speciální třídy. Jenže přechytračit blbého a blbějšího je úkol i nad síly zasloužilého a mazaného ředitele. Obzvlášť když se na jejich stranu postaví půvabná reportérka školního časopisu Jessica Matthewsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (244)

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $19miliónovTržby USA $26,276,465Tržby Celosvetovo $39,267,515║ Nehorázny priestrel, čo len kopíruje zaužívané trendy u takýchto tipov hrubozrnných "tupých" komédii a tým pádom neponíka nič nové, táto absolútne nezáživná stupidita je len presným opakom filmu Blbý a blbší(100%) s Jimom Carreym, ktorý mám moc rád. ()

MadChick 

všechny recenze uživatele

Ejjjjeeej, tak tohle byla teda jízda. Když se někdo snaží navršit horu blbých vtipů na sebe obvykle to nedopadne dobře. Stejně tak je tomu i u tohoto snímku. Jednou za čas se člověk i pousměje, ale to je tak všechno. Navíc ani zdaleka nedosahuje kvalit jeho předlohy, i když ani originál nebyl bůh ví co, tak stál na hereckém duu, což zde určitě nehrozí15% ()

Reklama

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Špatný pokus o pokračování perfektní komedie. Tvůrcům nepomohli ani podobné účesy a vizuálně podobní herci. Co ale odsuzuji nejvíce je naprostá scénářová nicota. Scénář je bezduchý a dialogy stojí a padají na holých vycucaných rádoby vtipných větách. Prostě všechno špatně. Toto pokračování nemělo vzniknout. ()

Bauer odpad!

všechny recenze uživatele

No tak tohle to je příšernost , nechutnost a totalní debilita!!!!! Neuvěřitelný!!!!Kdo neuvidí neuvěří.Na to jak sem se válel smichy u Blbý a blbější , tak u toho to filmu sem se 4 krát pousmál.Neuvěřitelně dementní snénář , příšerný herecký výkony.Kde proboha vyhrabali představitele Harryho a Llyoda??Nejspíš v krámě s dementama! .Nechci to vidět a ani o tom slyšet už nikdy v životě!! ()

Attta odpad!

všechny recenze uživatele

Vyloženě trapná zálažitost. Asi něco jako kdyby nějaký střelený a primitivnější puberťák napsal na papír svoje představy a pak je zfilmoval. Hodně uživatelů zde píše, že to bylo nechutné, ale s tím tak plně nesouhlasím. A i kdyby tento film nechutný byl, nemyslím si, že to je ten důvod proč bych snižoval hodnocení na opad. Film je prostě jednoduše trapný. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Mnoho mladých herců v tomto filmu, jsou velkými fanoušky původní komedie Blbý a Blbější. (Pumiiix)
  • Film se natáčel v Mariette, v Buckhead a v Atlantě v Georgii a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama