Reklama

Reklama

Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda

  • USA Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lloyd Christmas a Harry Dunne se seznámili hned první školní den. Bok po boku od té doby čelí nástrahám školního systému a života vůbec. Brzy se však budou muset postavit většímu nepříteli, než jakým je jim vzdělání. Ředitel školy Collins a jeho přítelkyně Hellerová chtějí Harryho s Lloydem zneužít, aby na jejich úkor získali grant ve výši 100 000 dolarů na otevření speciální třídy. Jenže přechytračit blbého a blbějšího je úkol i nad síly zasloužilého a mazaného ředitele. Obzvlášť když se na jejich stranu postaví půvabná reportérka školního časopisu Jessica Matthewsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (244)

JosefTomas odpad!

všechny recenze uživatele

Jak jsem dal u pokračování filmu Maska, tak zde musím udělat to samé, dávám odpad, vím sice, že ten film musel někdo natočit, ale to raději natočím jiný film, který si nepůjčuje jméno slavné značky, takže musím dát 0%, protože tu hlavně není Jim Carrey, který umí díky hereckým schopnostem zvednout kvalitu jakéhokoliv film, ve kterém hraje. 0% ()

lucijelucije odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám ráda takovéto rádoby pokračování něčeho, o čem dotyčný nemá ani páru..Mám pocit jakoby ani T. Miller absolutně nepochopil o co Farrellům vlastně šlo..Blbý a blbější je kultovní komedie, kde J. Carrey a J. Daniels tvoří tým, jsou to parťáci. Role Lioyda a Harryho je pro ně jako stvořená, jejich příběh je silný a účelový.Jejich role nespočívala jenom v přiblblých grimasách a triviálních dialozích..nemají ze sebe dělat jen idioty. Jejich humoru se má člověk zasmát, ne se kroutit za hlavu, a připadat si trapně. Nepovedené, lehkovážné..beru to jako ubohou parodii na bláznivou komedii.Jde to vůbec??V tomhle případě asi jo. ()

Reklama

Hejsa odpad!

všechny recenze uživatele

Klasický příklad toho, jak někdo chce na jménu kdysi úspěšné komedie s Carreym a Danielsem vydělat nějakej ten dolar.Musím se přiznat,že co se komedíí týče,považuji se za nenáročného diváka,kterého většinou pobaví leckterý forek.Nicméně režisér téhle dementnosti nam serviruje takovou sra*ku,ze mi z toho sly panenky kolem.Jestli nekdy u filmu kontrolujete čas,tak si dobře seřidte hodinky,protože zde se vam to bude stavat setsakramentsky často. Vtipy teto "komedie" se vam budou rozkládat jako střepina v hlavě.UAAAAA,děs,běs. Zkuste se tomu vyhnout a zbytku, kterému se to nepovedlo,doporučuju něco silnějšího... ()

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Jasně. Na první díl tohle pokračování mít nemůže. Kdo by taky mohl překonat J. Carreyho? Ale když k tomuto filmu usedáte už s těmito myšlenkovými pochody a moc toho nečekáte, ona jednoduchá zábava není tím nejhroznějším, co bych čekal. Ba naopak. Některé chvilky jsem se opravdu bavil. Jasně, Eric Christian Olsen nikdy nebude mezinárodní hvězdou jako již zmíněný J. Carrey, ale o to mi zde nejde. ()

lokol 

všechny recenze uživatele

strasne blbe....tento film sa chcel strasne podobat na svojho predchodcu..ale okrem ucesov to bolo cele na hovno....a co sa tyka majitela domu...ja rozoznam cokoladu od hovna....takze cele to bolo blbe...este aj s tymi zmrznutymi jazykmi sa im to nepodarilo...povodne ked som o tom pocul cakal som nieco vtipne...nieco na sty lblby a blbsi...ale ak boli v careyovke blbe herecke vykony...tak potom co tuto? podla mna niektori pri hodnoteni neviem co beru do uvahy....vlastne ani neviem preco je hodnotenie take ake je... ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Film se natáčel v Mariette, v Buckhead a v Atlantě v Georgii a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Během závěrečných titulků vpravo na obrazovce běží nepovedené scény z natáčení. (ČSFD)
  • Děj filmu se odehrává v roce 1986. (ČSFD)

Reklama

Reklama