Reklama

Reklama

Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda

  • USA Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Lloyd Christmas a Harry Dunne se seznámili hned první školní den. Bok po boku od té doby čelí nástrahám školního systému a života vůbec. Brzy se však budou muset postavit většímu nepříteli, než jakým je jim vzdělání. Ředitel školy Collins a jeho přítelkyně Hellerová chtějí Harryho s Lloydem zneužít, aby na jejich úkor získali grant ve výši 100 000 dolarů na otevření speciální třídy. Jenže přechytračit blbého a blbějšího je úkol i nad síly zasloužilého a mazaného ředitele. Obzvlášť když se na jejich stranu postaví půvabná reportérka školního časopisu Jessica Matthewsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (244)

tron 

všechny recenze uživatele

„Prepáčte, že meškám, ale v noci ma niekto priviazal k posteli a ostrihal mi vlasy.“ BLBÝ A BLBŠÍ vždy bola výborná „geniálne debilná“ komédia (80%) a jej nevydarený prequel to len spätne potvrdzuje. Je pravda, že dvaja mladí herci sa pekelne podobajú na mladšie klony podľa nočníka ostrihaného Jima Carreyho a dlhovlasého Jeffa Danielsa. Tiež je pravda, že podporné roličky sú slušne obsadené (Eugene „Jimov otec“ Levy, Shia LaBeouf ako prezliekací úchyl, Luis Guzmán ako školník). Ale to je asi tak všetko. Hoci sa snímka, ako sa na každé správne „pred-kračovanie“ patrí, snaží ponúkať zopár nenápadných odkazov (záverečná scéna so sexy kočkami), najlepšie scény väčšinou súvisia s tým, že niekto zamaže celú kúpelňu roztopenou čokoládou a majiteľ domu si myslí, že sú to hovná. Nič proti, teoreticky to JE vtipné, ale zďaleka to nemá ani na najslabšie scénky z BLBÉHO A BLBŠIEHO. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

První díl jsem (zatím) neviděl, ale bylo mi řečeno, že na něj tenhle nenavazuje, takže proč se na něj nepodívat když hraje v televizi.. Přihlouplá komedie, patřící pouze pro televize jako je Nova. Vyloženě špatná není, párkrát jsem se zasmál, ale celkově není film ničím zajímavý. Čekám že 1. díl bude mnohem lepší. 29% ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Musím ocenit výběr dvou hlavních herců, protože si jsou neuvěřitelně podobní s původními blbci. Tvůrci z nich navíc udělali jejich karikatury. Samotný film stojí na jednom skvělém vtipu, což je opravdu vratký základ úspěchu. Blbý a blbější mě bavili celou dobu, a tak jsme si jejich začátky nemohl nechat ujít, i když nebyly příliš zábavné. ()

rudeboy odpad!

všechny recenze uživatele

Kolosálna sračka, pri ktorej som sa "až" 1 krát zasmial (na scéne zo záchodom). Inak neuveriteľne sprostá recyklácia niektorých motívov z Blbý a blbší, okorenená novými a trápnymi gagmi, na ktoré sa pozerať je utrpenie. Ja osobne som zostal do konca, len aby som to tu mohol s čistým svedomím ohodnotiť :-). ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Táto komédia veľmi nevyšla. V pokračovaní som čakal opäť starých známych, no títo noví boli herecky horší. Scenár tiež nevyšiel a nebol vo všetkom múdry. Opäť v mnohom trápne a nechutné, no poznám horšie komédie a horšie filmy, tu sa dá miestami aj pobaviť a odpad by bol preto až veľmi krutý, snažili sa. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Děj filmu se odehrává v roce 1986. (ČSFD)
  • Mnoho mladých herců v tomto filmu, jsou velkými fanoušky původní komedie Blbý a Blbější. (Pumiiix)
  • Během závěrečných titulků vpravo na obrazovce běží nepovedené scény z natáčení. (ČSFD)

Reklama

Reklama