Reklama

Reklama

Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda

  • USA Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lloyd Christmas a Harry Dunne se seznámili hned první školní den. Bok po boku od té doby čelí nástrahám školního systému a života vůbec. Brzy se však budou muset postavit většímu nepříteli, než jakým je jim vzdělání. Ředitel školy Collins a jeho přítelkyně Hellerová chtějí Harryho s Lloydem zneužít, aby na jejich úkor získali grant ve výši 100 000 dolarů na otevření speciální třídy. Jenže přechytračit blbého a blbějšího je úkol i nad síly zasloužilého a mazaného ředitele. Obzvlášť když se na jejich stranu postaví půvabná reportérka školního časopisu Jessica Matthewsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (244)

Marty_cz 

všechny recenze uživatele

Točit druhý díl, který se odehrává před tím prvním, musí být neuvěřitelně složitá záležitost. Ale v komediích to zjevně tolik neplatí, jelikož většinou děj není složitý a rychle plyne dál, pokud tam vůbec je. Autoři si s tím poradili dobře, pochopitelně předchozí díl byl lepší, jelikož byl vtipnější a určitě to bez Jima Carreyho nebylo to pravé ořechové. Každopádně i tak z toho vyšel docela povedený a zábavný kousek. Přišlo mi, že si zde ty hlavní prohodili role a teď byl větší m idiotem ten druhý. Jinak určitě tyhle filmy si nechám jednou za čas líbit a když jich nebude moc svět se nezboří, ale když jich bude víc, tak svět taky neshnije. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Naštěstí to nebyla hovna, ale jen čokoláda. Ale v tom asi měl být ten vtip. Majitel koupelny vstoupí do místnosti a řve jak tur, že má všechno od sraček. Křičí čím dál víc a pořád a pořád přidává na intenzitě a... V tom bude asi ten problém. Autoři tohoto výpotku totiž spatřují legraci v něčem úplně jiném, než diváci s alespoň trošku vyšším IQ. ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Zásadní chybu vidím v tom, že tvůrci tak násilně roubovali dvě hlavní postavy (účesy, zuby, mimika, oblečení) na předlohu (Daniels/Carrey), že se nakonec musela vloudit ošemetná otázka: "a nebylo by lepší, kdyby to rovnou hráli ti původní exoti?" Ono to totiž paradoxně nebylo na původním filmu to nejlepší (ti xichti), šlo spíš o to, jaké laviny dokážou svou blbostí uvolnit. Zde se jaksi vyplýtvala veškerá snaha na tom, aby ti dva panáci vypadali co nejvíce jako předloha. Ne, takový kýč nemohu doporučit ani paní Šu... Ša... Šuka... Šakalový. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Musím ocenit výběr dvou hlavních herců, protože si jsou neuvěřitelně podobní s původními blbci. Tvůrci z nich navíc udělali jejich karikatury. Samotný film stojí na jednom skvělém vtipu, což je opravdu vratký základ úspěchu. Blbý a blbější mě bavili celou dobu, a tak jsme si jejich začátky nemohl nechat ujít, i když nebyly příliš zábavné. ()

Rawar 

všechny recenze uživatele

" přijď v sedm " " Hodin ??? " ... " říkala něco o něčem " ... " holky jsou pro buzíky " ... " co zíráš ty vopice vošklivá " ... " celý to tu posral, pane bože, celý můj dům je posraný, je to tadý samý hovno " ... " táhni ksychte prdelní " ... "máte pravdu kapitáne, je to krysa " ... " umím otočit všemi kohoutky ve tvém domě, dokonce i u hadice " " ale z hadice vodu nepijeme, že ne ? " " NE !!! " Tohle je prostě totální úlet a měl jsem to rád jako týnejdžr a mám to rád pořád :-D Jaké štěstí, že nedávno dávali slabší, původní jedničku :-) Alespoň jsem si vzpomněl na tuhle milou, nostalgickou hříčku :-) ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Během závěrečných titulků vpravo na obrazovce běží nepovedené scény z natáčení. (ČSFD)
  • Film se natáčel v Mariette, v Buckhead a v Atlantě v Georgii a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Děj filmu se odehrává v roce 1986. (ČSFD)

Reklama

Reklama