Reklama

Reklama

Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda

  • USA Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lloyd Christmas a Harry Dunne se seznámili hned první školní den. Bok po boku od té doby čelí nástrahám školního systému a života vůbec. Brzy se však budou muset postavit většímu nepříteli, než jakým je jim vzdělání. Ředitel školy Collins a jeho přítelkyně Hellerová chtějí Harryho s Lloydem zneužít, aby na jejich úkor získali grant ve výši 100 000 dolarů na otevření speciální třídy. Jenže přechytračit blbého a blbějšího je úkol i nad síly zasloužilého a mazaného ředitele. Obzvlášť když se na jejich stranu postaví půvabná reportérka školního časopisu Jessica Matthewsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (245)

Martin_W 

všechny recenze uživatele

První díl jsem (zatím) neviděl, ale bylo mi řečeno, že na něj tenhle nenavazuje, takže proč se na něj nepodívat když hraje v televizi.. Přihlouplá komedie, patřící pouze pro televize jako je Nova. Vyloženě špatná není, párkrát jsem se zasmál, ale celkově není film ničím zajímavý. Čekám že 1. díl bude mnohem lepší. 29% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je totálně dementní, vymaštěnej, ubohej film, jenže já se stejně ukrutně bavil. Harry s Lloydem dokážou vykouzlit neskutečný situace a hlavně některý jsou nezapomenutelný, ale zase na druhou stranu, ostatní výplň filmu je už na hodně nízký úrovni a když zrovna Harry s Lloydem nic nevyváděj tak je to docela nudící. Taky je v některých scénách dost cítit krádež dobrých fórků z Blbý a blbější a možná je hlavní dvojice až trokšu moc retardovaná, ale co, bavil jsem se skvěle, tak proč nedat 4* ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Deväť rokov po uvedení šialenej komédie "Blbý a blbší", v ktorej nápadito uleteným spôsobom zahrali hlavné postavy Jeff Daniels a Jim Carrey, vzniklo toto teenagerské pokračovanie. Príbeh dvoch mierne retardovaných priateľov Lloyda Christmasa a Harryho Dunne sa vracia do ich stredoškolských rokov. Ústredné duo tu stvárnili mladistvé karikatúry pôvodných hercov. Celý tento film je vlastne len smiešna karikatúra úspešného snímku z roku 1994. Blbý "Blbý a ešte blbší" je blbosť pre blbých blbcov. * ()

JosefTomas odpad!

všechny recenze uživatele

Jak jsem dal u pokračování filmu Maska, tak zde musím udělat to samé, dávám odpad, vím sice, že ten film musel někdo natočit, ale to raději natočím jiný film, který si nepůjčuje jméno slavné značky, takže musím dát 0%, protože tu hlavně není Jim Carrey, který umí díky hereckým schopnostem zvednout kvalitu jakéhokoliv film, ve kterém hraje. 0% ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Toľko "sr**iek" by ste nenašli široko ďaleko. Aby základ "vtipných momentov" závisel od objemu nákladu v gatiach... Ďalej, pri pár podarenejších scénach nasledovali tie najtrápnejšie filmové dialógové prehovory. Slabučká je aj téma. Mám na mysli práve dejovú líniu, ktorá narozdiel od jednotky (ktorú nerád spájam s týmto výplodom katastrofi) postráda akúkoľvek šťavu. A pritom mohlo z toho vzniknúť aj podarené béčko... no nevadí, aj horšie veci sa stávajú. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Děj filmu se odehrává v roce 1986. (ČSFD)
  • Během závěrečných titulků vpravo na obrazovce běží nepovedené scény z natáčení. (ČSFD)

Reklama

Reklama