Reklama

Reklama

Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda

  • USA Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Lloyd Christmas a Harry Dunne se seznámili hned první školní den. Bok po boku od té doby čelí nástrahám školního systému a života vůbec. Brzy se však budou muset postavit většímu nepříteli, než jakým je jim vzdělání. Ředitel školy Collins a jeho přítelkyně Hellerová chtějí Harryho s Lloydem zneužít, aby na jejich úkor získali grant ve výši 100 000 dolarů na otevření speciální třídy. Jenže přechytračit blbého a blbějšího je úkol i nad síly zasloužilého a mazaného ředitele. Obzvlášť když se na jejich stranu postaví půvabná reportérka školního časopisu Jessica Matthewsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (244)

pistik odpad!

všechny recenze uživatele

Len veľmi málo filmov je takých zlých, že vám je z nich naozaj zle. Tento je ich kráľom. Ani si nepamätám, kedy som bol naposledy taký urazený. Skvelej komédie, akou Blbý a blbší nepochybne je, urobiť takýto prequel je hanbou. Film má nielenže bezduchý scenár založený výhradne na fekáliach a podpiremerné herecké výkony, ale, čo je najhoršie, robí zlú službu aj svojmu predchodcu. Po tomto filme totižto vyzerá, že Harry a Lloyd sú mentálne retardovaný, čo v pôvodnom filme rozhodne neboli. Postavy sa chovajú chaoticky a iracionálne a navyše, akoby utiekli z Mental Hospital. Za tento film by mal režisér a scenárista vysieť a filmoví producenti by sa mali ospravedlniť celému svetu, chodiť od domu k domu a každému v susedstve povedať, že sú perverzný úchyláci. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Naštěstí to nebyla hovna, ale jen čokoláda. Ale v tom asi měl být ten vtip. Majitel koupelny vstoupí do místnosti a řve jak tur, že má všechno od sraček. Křičí čím dál víc a pořád a pořád přidává na intenzitě a... V tom bude asi ten problém. Autoři tohoto výpotku totiž spatřují legraci v něčem úplně jiném, než diváci s alespoň trošku vyšším IQ. ()

Reklama

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Jasně. Na první díl tohle pokračování mít nemůže. Kdo by taky mohl překonat J. Carreyho? Ale když k tomuto filmu usedáte už s těmito myšlenkovými pochody a moc toho nečekáte, ona jednoduchá zábava není tím nejhroznějším, co bych čekal. Ba naopak. Některé chvilky jsem se opravdu bavil. Jasně, Eric Christian Olsen nikdy nebude mezinárodní hvězdou jako již zmíněný J. Carrey, ale o to mi zde nejde. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Musím ocenit výběr dvou hlavních herců, protože si jsou neuvěřitelně podobní s původními blbci. Tvůrci z nich navíc udělali jejich karikatury. Samotný film stojí na jednom skvělém vtipu, což je opravdu vratký základ úspěchu. Blbý a blbější mě bavili celou dobu, a tak jsme si jejich začátky nemohl nechat ujít, i když nebyly příliš zábavné. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Táto komédia veľmi nevyšla. V pokračovaní som čakal opäť starých známych, no títo noví boli herecky horší. Scenár tiež nevyšiel a nebol vo všetkom múdry. Opäť v mnohom trápne a nechutné, no poznám horšie komédie a horšie filmy, tu sa dá miestami aj pobaviť a odpad by bol preto až veľmi krutý, snažili sa. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Během závěrečných titulků vpravo na obrazovce běží nepovedené scény z natáčení. (ČSFD)
  • Film se natáčel v Mariette, v Buckhead a v Atlantě v Georgii a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Mnoho mladých herců v tomto filmu, jsou velkými fanoušky původní komedie Blbý a Blbější. (Pumiiix)

Reklama

Reklama