Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stará čarodějnice pověří válečníka Deathstalkera, aby našel a shromáždil tři magické předměty: pohár, amulet a meč. Jinak by je získal zlý kouzelník Munkar a zneužil je. Po získání meče míří Deathstalker na turnaj, kde se má rozhodnout, kdo je nejsilnějším válečníkem. Na turnaji bojuje Deatstalker proti intrikám krále, který drží v zajetí hodnou princeznu. (type_B)

(více)

Recenze (59)

Pecival 

všechny recenze uživatele

Co jsem to sakra právě viděl? Neuvěřitelně ujetá zhovadilost, která nedává vůbec smysl. Možná je to tím, že nemá skoro žádný scénář, v některých scénách jsem vůbec netušil co se děje a zdálo se mi že to nenavazuje. Teoreticky vzato to má potenciál na zábavnou super sračku, ale nějak mě to minulo - možná špatná béčková nálada. Hlavní bourák má sice nějaký ty muskle, ale vypadá celej film dost dementně, jeho parťák kterej zuřivě zatíná břišáky na tom není o moc lépe. A po zdejších komentech jsem čekal větší porci obnažených ženských :) ()

Vampireman 

všechny recenze uživatele

Omlouvám se postavě Lou Ferrigna z filmu Cage; největší debil v historii filmu je nemorální a sobeckej Deathstalker, telecí hlava s vlasy jak tekuté zlato, co krade, zabíjí a klátí promiskuitní buchty a ještě se tim "chlubí". Fandit se mu nedá, protože se bitkuje s Mečem Nesmrtelnosti a hlavní boss je slaboch a zbabělec, ale je s ním (a kolem něho) strašlivá sranda. Taky spousta uťatých hlav, nahých ženštin, souloží, prasečích mužů, znásilnění a mocných bitek. A papundeklových kulis a nahých ženštin. A nahých ženštin v bahně a souloží. A prasečích mužů požírajících prasata. A nahých ženštin. ()

Reklama

lykan9 

všechny recenze uživatele

V dětství jsem podobné filmy miloval a myslím si, že kdyby mě Deathstalker neminul, tak bych k němu v současné době přihlížel jinak. Jenomže jsem na něj v dětství nenarazil a když ho člověk shlédne až nyní v dospělosti, tak už vidí jen koninu s ubohými hereckými výkony a příšerným scénářem. Odpad jsem prakticky nedal právě jen proto, že vím, že po podobných filmech byla v 80´ a začátkem 90´ let poptávka a tato kvalita stačila, aby byl divák spokojený. Já také bývával. Teď už je to však málo. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Jistě že je to primitivní céčko, ale ve srovnání s übershity typu Kull Dobyvatel jde o velmi zábavnou a dobře odsýpající žánrovku. Hlavní hrdina se sice permanentně tváří jako idiot, ale charakterově to není žádný Dušínovský cucák i přesto že si zachovává tradiční hrdinský zápal, takže proč ne. Plus body k dobru za to že autoři měli koule si přiznat že ke sword&sorcery ty polonahé ženské a sex zkrátka neodmyslitelně patří (ony tedy neodmyslitelně patří i k čemukoli jinému, ale většinou to není tak výrazně tlačené do popředí). 6/10 ()

misstake 

všechny recenze uživatele

Tolik obnažených ňader se nevidí ani u Vividu, Hustleru nebo u Bangbros, nikde jinde snad ani nevystupuje jedna z hlavních hrdinek půlku filmu s mečem v ruce nahoře bez. Skoro žádný příběh, ale člověka to chytne a baví se těma useklýma hlavama, oči pojídajícíma příšerkama a ňadrama a pomalu v něm reinkarnuje láska k béčkovým osmdesátkách, takže jdu shánět další díly. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Natáčalo sa 37 dní, uprostred leta. (beso74)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno