Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daniel se s rodinou nastěhuje do domu, který chce postupně opravit. Náhlá tragédie a volání o pomoc z onoho světa ho ale přinutí vyhledat odborníka na paranormální jevy. (Netflix)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (178)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Hm, někteří tady z toho dělají bůhvíco, ale zas taková bomba to není. Je to slušně natočené, je tam dobře vybraná hudba (i když té je ve finále až moc...) a i když mě to trochu nudilo už od začátku, i tak se ten děj zajímavě rozjížděl a byl jsem zvědavý, kam se to všechno vyvine. Bohužel pointa mě zklamala, jelikož to bylo snad to nejočekávanější možné klišé. Vůbec ten film je strašně klišovitý, ale co taky chcete vymýšlet u duchařin, když ten subžánr existuje už jenom z klišé? Kdyby to aspoň mělo nějakou pořádnou atmosféru, ale ta tady na mě prostě nezapůsobila, i když se o ni režisér dost snaží. A ani to překvapení na konci nebylo tak šokující, aby to nějak zvedlo můj dojem z toho všeho. A nakonec to stejně je další horor ze skupiny "Neurazí, nenadchne" - ale s tou výjimkou, že je slušně zvládnutý po filmařské stránce. Potenciál ale byl na víc, škoda. 3* ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Chlápek s ženskou a synem koupí starý barák, který chtějí renovovat a pak prodat. Jejich syn tam mezitím něco slyší a něco se tam stane pak tomu uvěří i ten chlap s ženskou a povolají odborníka na fenomén elektrického hlasu. Totálně průměrný horor, který ročně vyjdou desítky jediné co je zde jiný je důvod proč zde straší a závěrečná pointa jinak tam není co chválit. Bývaly časy kdy Španělé uměly točit kvalitní horory bohužel ty časy se už asi nevrátí. Jo a jinak místní troll , který je celému csfd jen pro smích (podobně jako Psychor) si to může psát co chce o kvalitních hororech. ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Pre ľudí, ktorí vidia jeden horor za rok, tak pre tých to bude dobrý až nadpriemerne vydarený za 3-4*. Pre ľudí, ktorí vidia x za rok, tak pre tých to bude za 2-3*. Povedia si, že je to síce tuctový horor plný klišé, ale dobre natočený. No pre tých, ktorí radia hororový žáner medzi svoje najobľúbenejšie, tak pre nich to klesne do rozmedzia 1-2*. Dôvod? Spomínané klišé sú v tomto prípade strašne okaté, bez akejkoľvek snahy ich skryť. Postava vie, že jediné čo všetkých zachráni je A. No vždy keď je kúsok od A, tak sa nechá zlákať na B, potom C, potom D. Následne zázračne precitne a zasa sa vrhá na správny plán A. No ale potom ho zasa niečo čapne, tak ide na E. Čo v konečnom dôsledku nesvedčí ani tak o tuposti kladných postáv, ale o tuposti zla. A to sa neodpúšťa. Navyše herci mi vôbec nesadli. Nikto zaujímavý, nikto presvedčivý. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Po dlouhý době rozhodně dobrá duchařina se spoustou zvratů. Lekačky byly ale opět na základě rychlýho pohybu kamery a zvýšenýho zvuku, speciálně jsem si na to dával pozor. Takže nic novýho pod sluncem. Atmosféra nebyla úplně taková, jak ji známe ze Španělska, bylo tam i dost indicií, jak předvídat konec. Ale i tak to finálovým twistem překvapilo, na tuhle dobu, kdy se toho tolik netočí, tak slušnej nadprůměr. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,POVĚZ MI, PROČ JE PRO TEBE TĚŽKÉ V NOCI SPÁT?“ … „POŘÁD SE PROBOUZÍM“… „KDO TĚ BUDÍ?“ … „TY HLASY“...“ /// Starej barák, parchant co slyší hlasy a hlasy, co vobčas kecaj a vobčas ne. Taky táta a máma. Prostě horor, kde hlasy jsou podpořeny dalšími paranormálními jevy. Není to ovšem tak čitelný, jak by se mohlo zdát. Maj tam pro nás nějaký překvápka. Šlape se čarodějnici na kuří voko, takže strašení je celkem dost. Navíc si vyhráli i s pointou. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Z neznámýho čísla mi volaj mrtvý lidi. 2.) Čím víc lidí u nás umřelo, tím víc jsem jich viděl. /// Thx za titule „Kristýna Doležalová“ a „vasabi“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ** ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Když uslyší German (Ramón Barea) při zkoumáni Danielova (Rodolfo Sancho) domu hlasy, tak se rozhodne jít po schodech do patra. V následujícím střihu je ale o několik schodů výš. (Duoscop)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Harapes)

Reklama

Reklama