Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daniel se s rodinou nastěhuje do domu, který chce postupně opravit. Náhlá tragédie a volání o pomoc z onoho světa ho ale přinutí vyhledat odborníka na paranormální jevy. (Netflix)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (178)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Slušná atmosférická hororová jednohubka, jež zejména ze začátku "hustí" do diváka precizní dávky napětí s patřičnou gradací. Bohužel, v polovině druhé se tento nadějný koncept nějakým zvláštním způsobem přetočí v lacinou podívanou, v níž se to doslova hemží přemírou ohraných hororových klišé. Škoda, potenciál na další skvělý horor ze španělské kuchyně zde vážně byl. Tak snad příště! (Netflix) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Chlápek s ženskou a synem koupí starý barák, který chtějí renovovat a pak prodat. Jejich syn tam mezitím něco slyší a něco se tam stane pak tomu uvěří i ten chlap s ženskou a povolají odborníka na fenomén elektrického hlasu. Totálně průměrný horor, který ročně vyjdou desítky jediné co je zde jiný je důvod proč zde straší a závěrečná pointa jinak tam není co chválit. Bývaly časy kdy Španělé uměly točit kvalitní horory bohužel ty časy se už asi nevrátí. Jo a jinak místní troll , který je celému csfd jen pro smích (podobně jako Psychor) si to může psát co chce o kvalitních hororech. ()

Reklama

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Celkem dost nepříjemné! Španělé se toho nebojí, řežou do plných od prvních minut a jsou jaksi historicky velmi konzistentní - co fungovalo kdysi, funguje i dnes. Přes moji neúctu k nim hlavně pro ono kdysi (které zatíží karmu navždy) je ta poctivost přístupu velmi chvályhodná. Jako tradičně jejich filmografie nemá skrupule vykročit mimo prošlapanou cestu. (nechtěl jsem spoilovat, no...) ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[80%] Zatraceně depresivní a působivá španělská záležitost. V podstatě nemám co vytknout. Kdyby byl film lehce delší, možná ještě víc brutálnější, asi bych šel do plného počtu hvězd. Ale přeci jenom ta tématika je už ohraný koncept a ke konci už mě nic extra nepřekvapilo krom posledních několika minut, kdy tu máme jeden solidní zvrat. Od začátku se to jeví jako klasický horor, jenže poté dojde k úmrtí postavy, u které jsem neočekával že nastane tak brzo. Takže to docela působí depresivně a ponuře. Najde se tu i sem tam nějaká lekačka. Strašidelné to chvílemi trochu je. Krvavé tak akorát. Postavy mě bavily. Děj je sice ohraný, scénář bych ještě víc obohatil, ale jinak to snad nemohlo ani dopadnout lépe. Za mě super záležitost. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Keď už celá Európa na horory zvysoka serie, tak aspoň Španieli sa ako jediní držia nad vodou. Pre mňa to síce nebolo až tak extrémne desivé (hoci záverečná tretina mala dobre našliapnuté), ale najväčšou devízou filmu je tak či tak to, že v duchárskom žánri sa predsa len dá vymyslieť niečo, čo divák nečaká, a zatiaľ čo mnohé americké ducháriny sa držia infantilnej detinskosti a neodvážia sa zariskovať s úmrtiami niektorej z hlavných postáv vôbec, Španieli sa vydali vlastnou cestou a tak nejako sa s tými postavami vysporiadúvajú po svojom. Takže nie, toto nebude typ hororu zase jedna rodina v prekliatom dome, kde sem tam vyskakujú duchovia, aby sme sa napokon tešili z rodinného happyendu. Postavy v pohode, atmosféra funguje, a keď sa tam už tá vlasatá bosorka objaví, spokojnosť sa skrývať nedá. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Harapes)
  • Když uslyší German (Ramón Barea) při zkoumáni Danielova (Rodolfo Sancho) domu hlasy, tak se rozhodne jít po schodech do patra. V následujícím střihu je ale o několik schodů výš. (Duoscop)

Reklama

Reklama