Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jak se mohlo stát, že shnilé mrtvoly začaly chodit po ulicích? Dva kamarádi se chtěli pobavit kanadským žertíkem a náhodou se vloupali do tajné laboratoře, kde náhodou našli zmraženou živou mrtvolu a náhodou ji oživili. A to byl jenom začátek. Příšery, krev, vybuchující hlavy a hrdinové se jmény jako "Brad" a "Cindy" - nenaskakuje vám husí kůže už teď? (Guild Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (98)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Fandovský zápal je z toho cítit každou vteřinou (např. v telce běží Plan 9 from Outer Space) proto nechápu proč to nebylo zábavnější. Začátek s ufonama je totiž perfektně béčkově debilní a naprosto bomba, černobílý intro taky není špatný. Jakmile to najede do osmdesátek, tak se zjeví debilní hlavní hrdina a spíš se kecá, než aby slimáci měnili lidi na zombie a s těma bouchacíma hlavama se tvůrci taky moc nepředali. Někde veprostřed jsem u toho na chvilku usnul, ale pak se mi líbil ten závěrečnej masakr. A ta hlavní herečka byla moc hezká. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem přede 27 lety viděl na vhs z půjčovny dosti dobrý trailer a tak mohu po 1. a zcela jistě i posledním shlédnutí prohlásiti pro případné zájemce, jděte do trajleru, páč ten je o 100% lepší a je v něm v podstatě celý film. Průser samoz. je bez debat v tom, že zde nefunguje ani rovina horrorová a už vůbec ne komediální, což je u filmu se zařazením SF/horror/komedie, dosti problém. Takže vítězem, i když drobným, jest žánr SF a na této úrovni to měl tvůrce nechati. Páč nejraději bych dal i 3 za první 2min. (kvůli kterým jsem si to víceméně stáhl, když nepočítám Toma Atkinse) a zvláště za posl. 100 vteřin. Ty jsou supr.;-) A kvůli konci bych 2 bral, ovšem od jiných lidí a jako nekompromisní, nekomediální Rko a bez těch pseudo nemrtvých. Obsazení až na onu vyjímku uvedenou v závorce, je nijaké (hl. student/postava vypadá jako šílená kombinace Angeliny Jolie a negra, vyběleného nehašeným vápnem se žlutozrzavými vlasy) a tak aspoň pobavilo, že většina studentek (které nikdy neuvidíte studovati, snad až  na 1 s velkými okuláry, která asi v náhlém pominutí smyslů, sáhla po knize) vypadá min. na 35-40, což není výtka, jen ironické konstatování. Za to zde uvidíme slušný počet scén s česáním, malováním a oblékáním, takže z 50% to vypadá jako magazín o stylingu. Ufouni samotní vypadali fakt pitomě s těmi jejich xichty a holými prdelemi (to musíte vidět), tak aspoň ta loď stála za to. Zvenku samoz. Napsal bych o ní více, ale to už by byl kazič.;-) Minimum krvavých efektů. Když už se moc nezasměji, tak chci aspoň toto. No...smůla. Vesmírní slimejši jsou sice efektní, ale moc rychlí, takže si jich lačný divák, moc neužije:( A asi jediná vážná scéna jest ta, když hl.postava poslouchá vzkaz od svého kámoše. To nebylo zlé. Ale je to dosti málo. No, v každém př. jsem to měl v plánu desítky let, tak mám konečně pokoj, hehe. Naštěstí o rok později vznikl o dost lepší (taky co není) The Hidden a bez těch zde stejně nefunkčních srandiček. Trochu jsem se uchechtl, asi 2x a lekl též 2x a to jen u kočky a psa. Ironie. A nejlepší hláška? Zřejmě ta, kterážto je citována i v Search of Darkness: ,,Dobrá zpráva. Vaši partneři už dorazili. A ta špatná? Jsou mrtví´´. :)) P.s. takže mi nakonec z toho stejně zůstane výborný monolog z onoho traileru.... ,,Lezou všude kolem vás. Nad vás...pod vás...a nakonec......do vás´´. A o tom pochybuji, že je od Dekkera. Aspoň že pobavil popisek distributora a fakt, že D.C.  je o 3min. kratší.:))) ()

Reklama

fcreading 

všechny recenze uživatele

"Smrť prichádza do vášho mestečka, šerif." Teraz to nemôžete ignorovať, a radšej mi to pomôžte zastaviť. Režisér Fred Dekker, ktorý napísal a zrežíroval tento skvost, dokonale spojil humorne ladené scénky s hororovými a pridal do toho gore efekty. Film je rozhodne napínavý, efekty sú dobré a príbeh pekne celý ten čas odsýpa, čím sa nemôže stať, že nás počas filmu zastihne nuda. ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Perfektní americké béčko z 80-tých let, ve kterém divák dostává naprosto vše, co může od podobného snímku očekávat. Ujetý sci-fi start střídá černobílá slasher část, která diváka uvádí do příběhu odehrávajícím se v jedné americké škole 27 let poté. Ústředními hrdiny příběhu jsou dva hláškující studenti, z nichž jeden naráží na dívku snů a ve snaze ji získat se zaplétá se školním bratrstvem. Tím ovšem nechtěně roztáčí krvavý kolotoč explodujících hlav, zombies (včetně psů i koček) a povolává do akce staršího, neméně hláškujícího detektiva v podání Toma Atkinsna. Opravdu vydařené hlášky a komické situce střídají zdařilé masky a efekty s optimálním množstvím krve. Samozřejmě také přichází na řadu nezbytné dívčí sprchování, které spolu s nářezovým koncem včetně plamenometu dotváří tu pravou béčkovou zábavu. Herecké výkony odpovídají celkovému ražení snímku a divácký zážitek nijak nenarušují. Hlavní ženská postava, která má ve snímku úlohu – za vším hledej ženskou, je velmi atraktivní a také se samozřejmě nezapomene před kamerou trošku poodhalit. Krom ní a výše třech zmíněných obsahuje dílko ještě celou řadu neméně zábavných postav. Já se bavil na plný počet. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Klasické béčkové sci-fi, které tak trochu připomene Cronenbergův Shivers či novějšího Slimáka. Osmdesátkové účesy, hudba, lepé děvy a neplodná konverzace studentů. Začátek se sekerou navnadí, pak je však nutné přetrpět bezstarostný život študáků, než se nositel mimozemského šmejdu vydá na svoji plodnou pouť. Zombie kočička, zombie pejsek a zombie lidé. Samozřejmě nejlepší je závěrečný masakr s vybuchujícími hlavami a hořícími těly, i když stařenka u televize rovněž pobavila. Sem tam obnažené ňadro, kopice mrtvol a - jak jinak - otevřený konec. Za raketové slimáky a binec okolo musím dát minimálně 4*. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (6)

  • Na zdi v pokoji J.C. můžete vidět grafity "Go Monster Squad!". The Monster Squad (1987) režíroval také Fred Dekker. (Chatterer)
  • Gregory Nicotero a Howard Berger hráli zombie. (Chatterer)

Reklama

Reklama