Reklama

Reklama

Hunted

Trailer 2

Obsahy(1)

Eve (Lucie Debay) měla ten horší den. Výstavba budovy, kterou spravuje, bude opožděna a její partner ji začal rozčilovat přehnanou potřebou kontroly. Žena si chtěla na chvíli oddychnout.. Napít se, poslechnout si hudbu a zapomenout na otravný svět. Jakoby naschvál se na ni v baru přilepí, agresivní „účetní“ s uvolněnou kravatou a příliš mnoha vypitými drinky. Nakonec se však objevil záhadný, bystrý a uvolněný chlap s okouzlujícím úsměvem. O několik minut později mezi nimi něco zajiskřilo. Eve se však brzy dozví, že její rytíř v lesklé zbroji je ve skutečnosti zvrhlý psychopat, který má vážné problémy s emoční kontrolou. Když náhodou skončí v lese, začne lov. Ten se však bude lišit od všech jiných honů. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (57)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Horror-thrillerový ekvivalent motivačního "moudra", že když něco hrozně moc chceš, celý vesmír se spojí, abys to dokázal. Tady se tedy spojí příroda, aby zachránila hlavní hrdinku. Výrazné plusové body za zápornou postavu a úvodní příběh, mínusové za až moc náhod v příběhu a závěrečnou sebeshazující a nevhodnou komičnost (např. paintball) snižující předchozí až magickou atmosféru. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Eve je blbá blondýna. Ano, tenhle motiv bývá ve filmech častý, tahle je ovšem ultrablbá. Jde do baru, chová se jako děvka a jako děvka také skončí. Následně sice pošahanci se svým kumpánem uteče, jenže je má stále v patách. V závěru se vše obrátí a blbka honí pošahance. To už je ale z filmu komedie a člověk neví, zda jsou na tripu jen postavy, nebo i on. Tedy já. Pěkný je úvodní příběh o dívce, kterou zachránil les. Líbila se mi i následná paralela, kde les pomáhá blondýně, ale co si budeme povídat, docela se nadře, protože ona je fakt tupá. Les báječný, některé scény mají pěkný adrenalin, gore sice šokující není, ale o násilné scény není nouze - kamenem do huby, šíp v hlavě, šíp v rameni, klackem po hlavě... V závěru jsem měl chvílemi pocit, že sleduji Statečné srdce. Skvělá kamera, úderná a mrazivá hudba, solidní pošahanec. Šel bych s hodnocením výše, ale až příliš často jsem nad Eve kroutil hlavou a přál si, aby konečně dostala za vyučenou a třeba i zařvala......což jistě nebyl tvůrčí záměr. Proto zůstanu u průměru, byť chvílemi jsem si film užil. Příroda by byla na deset hvězd. ()

Reklama

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Francie/Belgie opět ve formě.. kdybych měl vybrat fakt jenom jeden film z roku 2020, kterej by mě utvrdil v tom, že má cenu bejt hororovej fanoušek/fanoušek survivalů, byl by to právě Hunted, protože to co obsahoval film Hunted by nikdy nemělo zklamat ani náročnějšího fanouška navíc tady to nebylo jen o lidech, což je plusovej bod :) ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Zajímavý kousek. Začne jako víceméně standardní thriller o dvou únoscích a následných lesních lovcích žen, postupně je víc a víc prodchnutý duchem metafyzického matriarchálního pohanství a mysticismu, aby se v závěrečné čtvrthodince zvrhnul v takřka halucinační fantasmagorii, která si s většinovým divákem nemilosrdně vytře zadek. K mému nadprůměrnému dojmu z filmu přispěla jeho nevyzpytatelná originalita a zároveň i záživnost, zajímaví herci (démonický psychopat Worthalter a prudce charmantní blondska Debay), i několik zapamatováníhodných scén (benzínka, zmrtvýchvstání matky, atd.). ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ženská má špatný den tak si jde do hospody vypit mojita . Tam narazí na chlápka co ji chce sbalit což ona nechce jelikož je zadaná naneštěstí ji zachrání druhý chlápek co je tam s retardovaným bratrem tak ho tam chce sbalit akorát, že zjistí, že oni jsou psychouši co vraždí ženské. 60 minut je to klasické revenge kdy ti dva chlápci (později jeden) honí v lese tu ženskou za to 2 hvězdičky nicméně závěrečných 20 minut je takový úlet (čti pičovina) , že si to jednu hvězdu zaslouží posuďte sami ona si udělá palici s těmi ostny a nahání ho objeví se mlha naráz se tam z ničeho nic objeví hráči paintballu ona na ně běhá s palicí oni normálka v pohodě on se po nich ohání nožem oni normálka tak vběhne do jakéhosi města tam narazí na policajta co hlídá barák on jí stříkne pepřák do očí a ona uteče mezitím ten chlápek zlomí tomu policajtovi nos . On uteče do baráku co prodává realiťák a ona po něm jde pak jde on po ní a mezitím ten policajt pošle po něm svého psa dál už se rozepisovat nebudu jelikož je to tak debilní, že se to prostě musí vidět. 60 procent ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama