Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Neohrožená, ale finančně strádající advokátka zažaluje seznamku, která okouzlujícímu klientovi zaručila, že najde pravou lásku. A mezi nimi dvěma to pěkně zajiskří! (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (67)

claudel 

všechny recenze uživatele

Rachael Leigh Cook? Vážně? Další z šoků, které jsem utrpěl u herců či hereček, které jsem dlouho neviděl. To se mi poslední dobou stává i v soukromí. Celou stopáž jsem si říkal, to je fakt ta herečka, jejíž něžnou tvář mám dodnes vrytu do paměti? No, je to ona, ale já si ji pamatuji snad asi jako osmnáctiletou...A co k filmu? Klasická americká hloupost plná trapnosti a předvídatelnosti a dokonce se v trapnosti utopil i Heather Graham. Jeden ze slabších snímků na Netflixu. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Jaj, to jsem se zase jednou nechala nachytat. Nejspíš sama sebou. Svým přesvědčením, že mám náladu na romantiku. Ale popravdě ten styl, jakým byl tento počin natočen, akceptuji asi už jen jedině pokud je děj zasazen ve vánočním čase, všude je plno sněhu, stromečky, rolničky, světýlka... chápeme se. Fakt jsem se nudila, konec jsem už jen proletěla. Hlavní dvojice mi k sobě moc nesedla, těšila jsem se na Damona, ten byl fajn. Vedlejší postavy nevýrazné, nebo spíš trapné. 2,5* ()

Reklama

anura 

všechny recenze uživatele

Všechno, čeho jste se (nejen) v rom-com přejedli, tady vám to servírují na zlatém podnose. V roce 2020, kdy už se daleko více točí duchaplnější a třeba vtipnější romantické komedie. Hlavní i vedlejší postavy neskutečně ploché, s chabými motivacemi k tomu, proč dělají to co dělají. Ale všichni jsou správní, všichni jsou hodní, bohatí jsou ti špatní, ale naštěstí hloupí. Soudní přelíčení tomu nasazuje korunu, vystřižené z katalogu. Náš právník dojaté porotě přednáší oduševnělá moudra, zatímco protistraně bere vítr z plachet. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Puntičkář, který si poctivě zapisuje průběh každého svého rande by musel být vážně nesnesitelný. Tady je vzorem všech ctností a tužeb. Je to prostě klasická instatní holywoodská romantika s extrémně hloupým nápadem (scénářem) vyznačující se tím, že si hlavní protagonisté dají první pusu až před publikem, aby nakonec společně a ruku v ruce zapadli přesně do těch komerčních hnusů. proti kterým jakože celou dobu bojovali. Morální dno a co se týče romantiky, tak tu jsem tady nenašla taky. ()

TonyHawk94 

všechny recenze uživatele

Kamarátka mi odporúčila tento film, a nakoľko romantikou neohrdnem (ba práve naopak, mám ju celkom rád), tak som si to pozrel. 50%-ná záležitosť, dávam teda 3* (s prižmúrenými očami). Ústredná dvojica sympatická, ich chémia celkom uveriteľná; za to príbeh mierne pritiahnutý za vlasy, ale v pohode. Klišovitosť ale bola, a očakávaný "konflikt" a problém ku koncu bol predvídateľný, koniec takmer takisto. Napriek tomu to ale bola príjemná (oddychová) podívaná :o). ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Auto advokátky je Volkswagen Karmann Ghia, které se vyrábělo od roku 1955 do 1969 a je dnes poměrně drahé (vzacné). Mohli  jsme ho zahlédnout i v jiných filmech, např. od Quentina Tarantina, konkrétně ve filmu Kill Bill (2003) nebo Tenkrát v Hollywoodu (2019). (cmenda)

Reklama

Reklama