Reklama

Reklama

VOD (1)

Deena se propadne do roku 1666 a odhalí pravdu o Sarah Fierové. V roce 1994 bojují její přátelé o život a budoucnost města Shadyside. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Říkám si proč je dvojka tak dobrá, oproti jedničce a trojce, které sou prostě průměrné. A asi to bude tím, že na dvojku měla velký vliv Leigh Janiak, která i tu dvojku málem režírovala, ale nakonec zůstala jako poradkyně. A u jedničky a trojky, její vliv byl podstatně menší což je vidět a je to škoda, protože ta slečna ví jak na horory. Nicméně k filmu, film je rozdělen na dvě části, tou první je rok 1666, to je ta doba, kdy byli ty časy, kde se stačilo blbě vyspat a už po vás šla celá komunita, bo se paktujete s ďáblem. Tahle část neni úplně špatná a to hlavně ve směru, že se zodpoví všechny otázky, moc hororové to neni, ale šílení sousedi sou vždycky fajn podívaná. Ta druhá část nás vrací, do jedničky a jde hlavně o finální zůčtování, což má obrovskou chybu, čekal sem že Ziggy dostane příležitost se pomstít, přeci jenom má na to hodně velký právo a to se nestalo. Pak se tady nastínilo, že by nakonec sami vrazi mohli zasadit tu finální ránu, opět bylo by to dost satisfakční a dost symbolické, ale nééé ani tohle se nestalo. Finální zůčtování je prostě......no prostě je, ale že by bylo uspokojivé, to rozhodně ne a dost mně to mrzí, protože předchozí díl byl fakt skvělý a pomsta rukou Ziggy, by byla vyjímečná. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Po vcelku lepší dvojce, kde kempové prostředí příběhu pomohlo, se vracíme do r. 1666, ale zde jsme ani ne polovinu filmu. Já snad o tom ani nechci nějak moc přemýšlet. Je to prostě oddychovka, která nedává smysl, není vůbec hororová a postrádá smysluplnější příběh a nebo sympatické postavy. Jasně, snaží se to šokovat, ale není to nic tak velkolepého, aby to zvedlo hodnocení. Určitě to není nic špatného a dokáže to nějaké diváky si najít, o tom žádná. Ale pořád to je béčko... ()

Reklama

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

"The truth will come out. The truth shall be your curse. It will follow you for eternity. I will shadow you forever. And I will show them what you've done." ______ Závěr ságy 'Fear street' zpočátku evokoval slibný náběh na alegorický folklorní horor o náboženským fanatismu, ale nakonec spíš působí jako lacinej anachronickej pamflet. Z týhle anotace se může zdát, že potenciál finále byl tak trochu spláchnutej do hajzlu v kontradikci k předchozím dvěma příběhovým aktům - a ano, jde o retrospektivu která je naprosto afektovaně vycucaná z prstu, čímž docela solidně rozehraná slasherová trilogie ke konci zbytečně degraduje na patologickou slátaninu.... Jenže já si s postavami vybudoval celkem intimní emoční pouto - navíc závěrečná půlhodina je opět kurevsky napínavá a velkolepá óda gore kinematografie - takže mě zde finální satisfakce konvenovala. Samozřejmě, je zcela nasnadě namítnout, že je to plný klišé, triviálnosti, a žánrovejch banalit - ale kurňa, dyť je to vcelku košer. Co taky diametrálně odlišnýho čekat od hororovýho béčka pro mainstreamový publikum? Na trilogii 'Fear street' tak budu v konkluzi vzpomínat jako na poctivý tribute slasher filmům, skvělou letní oddechovku, a v neposlední řadě jako na báječnou guilty pleasure žánrovku, která mě přes svý neduhy doopravdy bavila. Každopádně část druhá z roku 1978 je bezpochyby nejkvalitnější. Na potenciální pokračování se doopravdy těším.... Poučení pro příště? Není radno věřit pověrám. Víc Netflix eventů, pjosím. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Třetí díl je rozdělen na dvě části. Tou první částí je rok 1666 což je asi 66minut a 6sekund celkový stopáže. Druhá část se vrací do roku 1994(part 2) a tady už jde jako v předchozích dílech opět o slasher. Za sebe ale musím říct, že mně se líbila ta část(1666),která neměla se slasherem nic společnýho. Takže mě i trochu zamrzelo, že se snímek vrací zpět do roku 1994 a to na poměrně velkou část stopáže. Ale beru to tak, že šlo o slasher trilogii a rok 1666 byl jen jistým zpestřením. Poslední dobou mám slabost na filmy o čarodějnicích. Takže i třetí díl si nakonec vysloužil 3 hvězdy. Tohle se Netflixu celkem povedlo. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Bohužel se tato série v rámci mého hodnocení neposune ani v jedno případě ze tří na červené hodnocení. Ale první půlka posledního přírůstku do této kratší trojdílné ságy měla v první polovině dobře našlápnuto, děj z roku 1666 mě dokázal zaujmout a udržet v napětí. Jenže autoři zvolili formát, že podívanou ze 17. století zkrouhnou jen na hodinku a na zbytek času se podíváme opět do roku 1994, což už za mě nemá čím překvapit. Herecky za mě opět OK, potěšil zajímavý výběr hudby, který podkreslil tu nehostinnou dobu. Z hlediska gore nic převratného, ale našly se zde brutálnější momentky (jedna useknutá ruka plus scéna s těmi vypíchnutýma očima). V závěru ten jeden zvrat příběhový potěšil, ale otevřený konec jsem fakt s radostí nepřivítal. Trojka za mě 6/10 ()

Zajímavosti (5)

  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)
  • Když vyjde Thomas (McCabe Slye) na začátku filmu z dřevěné boudy, tak za sebou zavře dveře. Později ale budou otevřené. (Duoscop)

Reklama

Reklama