Reklama

Reklama

VOD (1)

Deena se propadne do roku 1666 a odhalí pravdu o Sarah Fierové. V roce 1994 bojují její přátelé o život a budoucnost města Shadyside. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Říkám si proč je dvojka tak dobrá, oproti jedničce a trojce, které sou prostě průměrné. A asi to bude tím, že na dvojku měla velký vliv Leigh Janiak, která i tu dvojku málem režírovala, ale nakonec zůstala jako poradkyně. A u jedničky a trojky, její vliv byl podstatně menší což je vidět a je to škoda, protože ta slečna ví jak na horory. Nicméně k filmu, film je rozdělen na dvě části, tou první je rok 1666, to je ta doba, kdy byli ty časy, kde se stačilo blbě vyspat a už po vás šla celá komunita, bo se paktujete s ďáblem. Tahle část neni úplně špatná a to hlavně ve směru, že se zodpoví všechny otázky, moc hororové to neni, ale šílení sousedi sou vždycky fajn podívaná. Ta druhá část nás vrací, do jedničky a jde hlavně o finální zůčtování, což má obrovskou chybu, čekal sem že Ziggy dostane příležitost se pomstít, přeci jenom má na to hodně velký právo a to se nestalo. Pak se tady nastínilo, že by nakonec sami vrazi mohli zasadit tu finální ránu, opět bylo by to dost satisfakční a dost symbolické, ale nééé ani tohle se nestalo. Finální zůčtování je prostě......no prostě je, ale že by bylo uspokojivé, to rozhodně ne a dost mně to mrzí, protože předchozí díl byl fakt skvělý a pomsta rukou Ziggy, by byla vyjímečná. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Mizerné zakončení průměrné trilogie. Očekával jsem, že 17. století bude nejlepší, opak je pravdou. Stokrát viděné bez nápadu, kdy Sarah nechce být čarodějnicí, pak zase ano, pak opět ne....blázinec. Nesympatické postavy se potácejí v kruhu a napětí, o strašení nemluvě, nikde. Nu a pak časový skok a dovyprávění první části. To se nese v duchu taškařice, kdy se hlavní postavy střetnou s mrtvými zabijáky. Opět přehnaná stopáž nabídla sterilní příběh bez děsu a gore, kdy uříznutá ruka to fakt nezachránila. Místy příjemná kamera (v lese), obstojná hudba a pro mne nejlepší Pixies a The Offspring, což je zatraceně málo. A Satan? Ten nevystrčil ani růžek.... 2,5* ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Zakončenie trojdielneho hororového projektu, ktoré sadlo do nastavených mantinelov po všetkých stránkach. Páčilo sa mi zapojenie veľa hercov z predchádzajúcich dvoch častí. Kvalita scenára, vizuálna kvalita, to všetko dostávate servírované ako od McDonald's. Dopredu viete čo dostanete, nie je to zážitok týždňa, ale pochutíte si. Ak by som mal dať poradie podľa úrovne zábavnosti, tak by som Ulice strachu zoradil nasledujúco: 2, 3, 1. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak celou sérii mám za sebou. Mouchy to má, ale to už je pro současnej Netflix docela příznačný, a hlavně už to tady leckdo psal. Jinak poslední díl trilogie nebyl ve svým začátku nijak zábavnej, ale druhá polovina to zvedla. Pochválit ale musím ten koncept tří dílů. A vzhledem k šesti hodinám to vlastně ani chvíli nenudilo.Takže pochvala. 50%. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Po vcelku lepší dvojce, kde kempové prostředí příběhu pomohlo, se vracíme do r. 1666, ale zde jsme ani ne polovinu filmu. Já snad o tom ani nechci nějak moc přemýšlet. Je to prostě oddychovka, která nedává smysl, není vůbec hororová a postrádá smysluplnější příběh a nebo sympatické postavy. Jasně, snaží se to šokovat, ale není to nic tak velkolepého, aby to zvedlo hodnocení. Určitě to není nic špatného a dokáže to nějaké diváky si najít, o tom žádná. Ale pořád to je béčko... ()

Zajímavosti (5)

  • Během příprav v obchodě hraje píseň „Come Out And Play“ od The Offspring. Ke konci filmu zazní písně „Live Forever“ od Oasis a „Gigantic“ od Pixies. (Duoscop)
  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)

Reklama

Reklama