Reklama

Reklama

VOD (1)

Deena se propadne do roku 1666 a odhalí pravdu o Sarah Fierové. V roce 1994 bojují její přátelé o život a budoucnost města Shadyside. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Od třetího dílu trilogie Ulice strachu jsem měl velká očekávání. Přeci jen horory ze 17. století nejsou v kinematografii na denním pořádku a tak jsem počítal s krásně ponurou, melancholickou náladou, které jsem se vlastně ani moc nedočkal. Film je rozdělen na dvě části. První se opravdu odehrává v roce 1666 a je víceméně správně stylová, hororově jiná. Jenže pak tu máme ještě druhou část filmu, která se vrací do současnosti a snaží se celý ten námět trilogie uzavřít, což ostatně musí. Nebudu nic zastírat, kvalitně je to vlastně tak, jako je na tom celá trilogie. Jen druhý díl se atmosférou krásně vyklubal. Vše ostatní je stylová slasher záležitost, byť jednohubkového charakteru. Pořád ale respekt za nápad natočit takovou trilogii. Na Netflixu podobné projekty nebývají každý den. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Po vcelku lepší dvojce, kde kempové prostředí příběhu pomohlo, se vracíme do r. 1666, ale zde jsme ani ne polovinu filmu. Já snad o tom ani nechci nějak moc přemýšlet. Je to prostě oddychovka, která nedává smysl, není vůbec hororová a postrádá smysluplnější příběh a nebo sympatické postavy. Jasně, snaží se to šokovat, ale není to nic tak velkolepého, aby to zvedlo hodnocení. Určitě to není nic špatného a dokáže to nějaké diváky si najít, o tom žádná. Ale pořád to je béčko... ()

Reklama

slord 

všechny recenze uživatele

Celkom dobre zakončenie trilógie, predošlá časť ma bavila viac, ale ani táto nebola najhoršia. Malo to väčší potenciál a mohli z toho vyťažiť viac, ale užil som si to aj tak. Skvelá atmosféra, gore má šťavu a ako pocta slasherovkam je to dosť dobré. Dúfam, že netflix ponúkne v budúcnosti viac podobných projektov. 7/10 ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Ten Netflix je vážně neuvěřitelnej! Jenom oni dokáží vecpat do toho největšího vidlákova USA roku 1666 bandu asiatů a černochů a udělat z nich svobodné občany (pravděpodobně osadníci z Evropy). A samozřejmě tam nesmí chybět ani lesbičky jelikož venkovští prosťáčci se nebáli boha více než čehokoli na světě. První polovina v minulosti nebyla nijak překvapivá a mimo scénu v kostele jsem se spíše nebavil. Já však sestupnou tendenci této trilogie očekával a už jsem měl připravené dvě hvězdy. Zvrat však nastal zhruba v polovině, kdy se děj přesunul zpět do přítomnosti (do roku 1994). Celková úroveň šla náhle vzhůru a to především díky opětovné nápaditosti se Shadysideskými zabijáky. Nicméně dílu nemohu odpustit všechny ty Netflixovské hovadiny a tak jsem se čtyřmi hvězdami ještě hodný. Uznávám však, že pocitově se mi poslední díl líbil nejvíce a především bych ocenil scénu s rukou, kostel a nebo bitku zabijáků v obchoďáku. Se zakončením jsem sice nebyl úplně nejspokojenější, ale ani mne to nijak neurazilo. 80% PS: Vážně mne pobavila scéna s prasetem. Před více než 350 lety na odlehlém venkově bych od vesničanů tedy očekával silnější žaludky. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zakončení Netflixovského Eventu Fear Street Trilogie je překvapivě nejslabším článkem a to se lákalo na velké věci, ale pořád jsem za tuhle Trilogii rád, protože do takřka polomrtvého subžánru Slasher přinesla svěží vítr a spousta pomrknutí a odkazů na starší snímky a to potěší nejednoho hororového veterána.Rok 1666 lákal dobovým zasazením s nádechem the Witch, ale je škoda, že se v tomhle období třetí díl zdržel sotva hodinu, protože pár záběrů rozhodně stálo za to ( vydloubnuté oči v kostele se šíleným farářem či sakra hodně nepříjemné useknutí ruky- tahle scéna rozhodně v paměti utkví), v druhé půli se střetnou všichni zabijáci a dovysvětlí se celá zápletka.Finále rozhodně mohlo být působivější a intenzivnější, ale vyloženě mě neurazilo ani neotrávilo, abych celou sérii kvůli tomu pohřbil. Své fanoušky si najde i tenhle díl. Osobně mě mrzí absence ňader, humoru a gore mohlo být také více.Příběh 3/5, Akce 3/5, Humor 2/5, Násilí 3/5, Zábavnost 4/5 Hudba 4/5, Vizuál 4/5, Atmosféra 3/5, Napětí 3/5. 6/10. ()

Zajímavosti (5)

  • Deena (Kiana Madeira) používá ve filmu knihy přilepené lepící páskou k hrudi jako ochranu proti pořezání. Všechny knihy jsou od spisovatele R.L. Stinea – autora knižní předlohy „Fear Street“. (Wade Wright)
  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)

Reklama

Reklama