Reklama

Reklama

VOD (1)

Deena se propadne do roku 1666 a odhalí pravdu o Sarah Fierové. V roce 1994 bojují její přátelé o život a budoucnost města Shadyside. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Mizerné zakončení průměrné trilogie. Očekával jsem, že 17. století bude nejlepší, opak je pravdou. Stokrát viděné bez nápadu, kdy Sarah nechce být čarodějnicí, pak zase ano, pak opět ne....blázinec. Nesympatické postavy se potácejí v kruhu a napětí, o strašení nemluvě, nikde. Nu a pak časový skok a dovyprávění první části. To se nese v duchu taškařice, kdy se hlavní postavy střetnou s mrtvými zabijáky. Opět přehnaná stopáž nabídla sterilní příběh bez děsu a gore, kdy uříznutá ruka to fakt nezachránila. Místy příjemná kamera (v lese), obstojná hudba a pro mne nejlepší Pixies a The Offspring, což je zatraceně málo. A Satan? Ten nevystrčil ani růžek.... 2,5* ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Povedené i do třetice. Třetí část není ničím jiným než kladivem na čarodějnice, přesně tak jak ho známe z dějin historie. Není tedy potřeba k ději cokoliv dodávat, snad jen to, že film neustále šlape na plyn, nezpomaluje a stále jede kupředu. Něco se neustále děje a já jakožto divák jsem byl v perfektní tenzi. Gore nechybí, nepříjemná atmoška taky ne. Vyvrcholení celého příběhu za mě skvěle zvládnuté. Sice tak druhý díl zůstane za mě vrcholem série. Ale i tak jsem si třetí část užil dosyta. (75 %) ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Říkám si proč je dvojka tak dobrá, oproti jedničce a trojce, které sou prostě průměrné. A asi to bude tím, že na dvojku měla velký vliv Leigh Janiak, která i tu dvojku málem režírovala, ale nakonec zůstala jako poradkyně. A u jedničky a trojky, její vliv byl podstatně menší což je vidět a je to škoda, protože ta slečna ví jak na horory. Nicméně k filmu, film je rozdělen na dvě části, tou první je rok 1666, to je ta doba, kdy byli ty časy, kde se stačilo blbě vyspat a už po vás šla celá komunita, bo se paktujete s ďáblem. Tahle část neni úplně špatná a to hlavně ve směru, že se zodpoví všechny otázky, moc hororové to neni, ale šílení sousedi sou vždycky fajn podívaná. Ta druhá část nás vrací, do jedničky a jde hlavně o finální zůčtování, což má obrovskou chybu, čekal sem že Ziggy dostane příležitost se pomstít, přeci jenom má na to hodně velký právo a to se nestalo. Pak se tady nastínilo, že by nakonec sami vrazi mohli zasadit tu finální ránu, opět bylo by to dost satisfakční a dost symbolické, ale nééé ani tohle se nestalo. Finální zůčtování je prostě......no prostě je, ale že by bylo uspokojivé, to rozhodně ne a dost mně to mrzí, protože předchozí díl byl fakt skvělý a pomsta rukou Ziggy, by byla vyjímečná. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Ten Netflix je vážně neuvěřitelnej! Jenom oni dokáží vecpat do toho největšího vidlákova USA roku 1666 bandu asiatů a černochů a udělat z nich svobodné občany (pravděpodobně osadníci z Evropy). A samozřejmě tam nesmí chybět ani lesbičky jelikož venkovští prosťáčci se nebáli boha více než čehokoli na světě. První polovina v minulosti nebyla nijak překvapivá a mimo scénu v kostele jsem se spíše nebavil. Já však sestupnou tendenci této trilogie očekával a už jsem měl připravené dvě hvězdy. Zvrat však nastal zhruba v polovině, kdy se děj přesunul zpět do přítomnosti (do roku 1994). Celková úroveň šla náhle vzhůru a to především díky opětovné nápaditosti se Shadysideskými zabijáky. Nicméně dílu nemohu odpustit všechny ty Netflixovské hovadiny a tak jsem se čtyřmi hvězdami ještě hodný. Uznávám však, že pocitově se mi poslední díl líbil nejvíce a především bych ocenil scénu s rukou, kostel a nebo bitku zabijáků v obchoďáku. Se zakončením jsem sice nebyl úplně nejspokojenější, ale ani mne to nijak neurazilo. 80% PS: Vážně mne pobavila scéna s prasetem. Před více než 350 lety na odlehlém venkově bych od vesničanů tedy očekával silnější žaludky. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Je to lepší jak dvojka a kvalitně zhruba na úrovni jedničky.  Začátek máme chvíli origin té postavy co to údajně dělá (škoda, že neukázaly vraždy toho pastora) a pak se to vrátí do roku 1994 a boj hlavních postav se zlem. Ten začátek není špatný je zde dobře ukázané co udělá davová psychóza po tom přesunu do současnosti je to horší.  Nemám rád , když se z vrahů dělají debilové různé nápisy jako debile zde jdi a tak dále navíc vrahové s potenciálem degradovaly na tupé figurky bez mozku jelikož podle těch nápisů fakt šli . Dále závěrečný plán je takový , že po nich stříkají krev s barvou opravdu se za tu dobu na více nezmohly? 60 procent  P.s. co kdyby měl záporák příbuzné a řekl to jim jela by ta kletba dále nebo ne? P.s. 2 Když se jich chtěl záporák zbavit proč neřekl její (té  lesby) jméno , aby začala vraždit a měl by pokoj a jak to, že ta její přítelkyně nezmizela taky, když zmizeli všichni jejichž jména byly na seznamu a její tam bylo taky (viz konec jedničky)  ? ()

Zajímavosti (5)

  • Deena (Kiana Madeira) používá ve filmu knihy přilepené lepící páskou k hrudi jako ochranu proti pořezání. Všechny knihy jsou od spisovatele R.L. Stinea – autora knižní předlohy „Fear Street“. (Wade Wright)
  • Když vyjde Thomas (McCabe Slye) na začátku filmu z dřevěné boudy, tak za sebou zavře dveře. Později ale budou otevřené. (Duoscop)

Reklama

Reklama