Reklama

Reklama

VOD (1)

Deena se propadne do roku 1666 a odhalí pravdu o Sarah Fierové. V roce 1994 bojují její přátelé o život a budoucnost města Shadyside. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (152)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Závěrečný díl trilogie Fear Street se povedl velmi slušně a já můžu prohlásit, že tahle trilogie od Netflixu se povedla. Má to dobrý příběh, který v závěru skvěle graduje. Líbilo se mi odhalení, která postava může za ty vraždy/čarodějnictví. Hudební stránka byla dobrá v každém díle, ale tady ve 3 části se mi zaryla pod kůži. Atmosféra byla povedená, herecké výkony v pohodě, a režisérka Leigh Janiak to dle mého zvládla. Celá trilogie je velice solidní a to hlavní, nenudilo mě to. Za to dávám plusový body. Nejoblíbenější díly: 1. 3 část, 2. 1 část, 3. 2 část. Všem jsem dal po 4 hvězdičkách, jsem s tím velmi spokojený. 7/10 ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Desaťminútový flashback natiahnutý na hodinu a potom ťažkopádne finále. Zručný rozprávač by tento monumentálny príbeh na tri filmy dokázal vtesnať do jedného dvojhodinového filmu (s prižmúrením oka si viem predstaviť dva). Nakoniec tak nefunguje žiadna z línií - 1994, 1978 ani 1666 - lebo vnútorne je to nekoherentné a napriek mimoriadnej minutáži žiadna línia nemá dostatok času na rozpracovanie postáv a motivácií, lebo tých postáv je tu habadej. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

“Beware, Sarah Fier...” Nesúdržný návrat na koniec a začiatok, trpí prehnanou stopážou, rovnako ako nedostatkom minút navyše. Viem si tretí a štvrtý diel predstaviť ako dva samostatné filmy. Určite radšej, než stredometrážnu časť zo 17.teho storočia,  a následný, urýchlený presun do epilógu z nákupného centra.  Nepasuje to. Každopádne, i tak díky za túto sériu. Najlepšia bola dvojka. ()

slord 

všechny recenze uživatele

Celkom dobre zakončenie trilógie, predošlá časť ma bavila viac, ale ani táto nebola najhoršia. Malo to väčší potenciál a mohli z toho vyťažiť viac, ale užil som si to aj tak. Skvelá atmosféra, gore má šťavu a ako pocta slasherovkam je to dosť dobré. Dúfam, že netflix ponúkne v budúcnosti viac podobných projektov. 7/10 ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Propletené je to hezky, to nemůžu říct, ale jinak... jako dobová záležitost je to narozdíl od minulých dílů nuda. Nemá to vůbec žádnou atmosféru. Neexistuje tam ani snaha o budování napětí. Je to příšerně dlouhé. A kdyby se celý díl odehrával JEN v roce 1666 (i když je jasné, že by prostě nemohl), bylo by to o trochu lepší. Herci fajn, soundtrack super, mytologie hezká. Jinak ani v tomto případě nic moc. A je to fakt, fakt škoda. 55%. ()

Zajímavosti (5)

  • Během příprav v obchodě hraje píseň „Come Out And Play“ od The Offspring. Ke konci filmu zazní písně „Live Forever“ od Oasis a „Gigantic“ od Pixies. (Duoscop)
  • Deena (Kiana Madeira) používá ve filmu knihy přilepené lepící páskou k hrudi jako ochranu proti pořezání. Všechny knihy jsou od spisovatele R.L. Stinea – autora knižní předlohy „Fear Street“. (Wade Wright)

Reklama

Reklama