Reklama

Reklama

VOD (1)

Když Max Mercer zůstane o Vánocích sám, udělá cokoli, aby ochránil svůj domov před vetřelci. (Disney Channel)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (79)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrý príklad toho, že ako zle môže skončiť to, keď pristupujú ku klasickým filmom (ktorý v niektorých prípadoch nepotrebujú novodobú verziu) nevhodným spôsobom. Radšej si spuste prvé dve diela originálnej verzii. P.S.: Jedna malá hviezda za cameo rolu D. Ratraye a známe hudobné motívy. Osobné hodnotenie: 50% (*) ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

TEROR. Jednoznačně nejpříšernější film roku, v němž absolutně nic nedává smysl a pokud náhodou dává, pak stejně fyzicky bolí se na to dívat. Místo bandy gaunerů je na scéně manželskej pár, využívající k vyřešení svojí nastalý zoufalý situace mimořádně retardovanou sadu nápadů. Trademarky série, na níž se film odvolává, tu všeobecně buď nejsou, nebo jsou zasazený v příšerným kontextu + ne, není tu nic, co by je nahradilo. Prakticky vymizela linie nešťastných rodičů, toužících se dostat za opuštěným synem; gauneři nejsou gauneři; vánoční atmosféra je absolutně bezduchá; opuštěnej synek je nesnesitelnej, zákeřnej, rozmazlenej zmrd; všechno dovádění se veze na pestrobarevných plastových hračkách a jiných trendy ohavnostech. Tvůrci zjevně pojali podezření, že jsou diváci idioti (když mj. přijde na řadu cameo Buzze z původního Sám doma, musí bejt důležitě vystavěná scéna doplněná dementním detailem jmenovky MCCALLISTER, aby pochopil i úplnej kretén) a dle toho výsledek vypadá. Původní film zraje jako víno a je oprávněně vánoční klasikou. Tenhle bude klasikou maximálně tak ve věznicích, kde maj na Štědrej večer zálibu v mučení pedofilů. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Když byl před lety Kevin sám doma, tak šlo o neskutečnou zábavu. Když se pak začalo na jeho úspěchu parazitovat, tak to bylo lehce úsměvné. Po několika neúspěšných vykrádačkách se o slovo přihlásila verze pro VOD. Kromě naprosto stupidní zápletky je chybou i obsazení malého otravného downa, kterému zkrátka nejde fandit. Jedna hvězda je za krkolomné zařazení jména McCallister. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ako vystihnúť plusy? No v podstate ani len nepomyslieť na nedostižný originál. Nevidieť v tom bohapustú vykrádačku ( ani ňou vďaka nieje ) a zamerať sa skôr na postavičky ( dvojica nútených zlodejov či jedna známa postava z originálu, ktorá si tu ukradla dosť veľký kus koláča ) okolo toho hlavného ´´hrdinu´´, pretože práve on je najhoršou a najmenej sympatickou položkou tohto filmu. Jednoznačný castingový omyl nového tisícročia a najhorší detský výkon za posledných 100 rokov. Troška tej vianočnej atmosféry v mierne trapáckom štýle nezaškodí. ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Nebol som vôbec prekvapený, keď som sa dočkal ďalšieho mizerného pokračovania, dokonca remaku. Je to na podobnej kvalitatívnej úrovni ako predchádzajúce diely. Čiže nulovej. Vianočný špeciál, ktorý len parazituje na slávnej značke bez toho, aby sa posnažil nejako inovovať známu zápletku pre moderné publikum. Nestrachujem sa o dlhodobú relevantnosť. Ako poznám internet, čo sa nerieši jeden deň, ako keby už ani neexistovalo. Ja sám už ani neviem, prečo to sem vlastne píšem. V túto chvíľu si už ani poriadne nepamätám o čom to vlastne bolo. To o kvalite vypovedá dostatočne. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama