Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři hrdinové - kněz, který se po 25 letech odvrátil od křesťanské víry, satanista prodávající doom metalové desky a moderátor ve středních letech, jenž uvádí úspěšnou show o věštění budoucnosti - se spojí a společně bojují proti Ďáblu. Cesta samozřejmě není krátká ani jednoduchá. (Schobul)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (68)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Angel Barriartua je kňaz, ktorému sa po 25 rokoch podarilo rozlúštiť tajný odkaz ukrytý v písme "Apokalypsy Sv. Jána". Správa znie jasne a stručne. Koniec sveta príde na Vianoce, narodením Antikrista! Angel sa rozhodne, že sa samotnému diablovi postaví tvárou v tvár, aby ho raz a navždy zničil. Toto je moja štvrtá "skúsenosť" s režisérom Alexom de la Iglesiasom. Tento chlapík má skutočne svojský humor, ktorý mi naozaj imponuje. Fakt som sa miestami z chuti zasmial ( "Minulá časť bola o tom, ako jednu ženskú znásilnili mimozemšťania. Vyzerala ako skutočná kurva. Stavím sa, že ich provokovala" :D ). Napriek tomu, že ma film pobavil, nedostal som od neho to, čo som očakával. Fanúšik hororu bude trošku sklamaný. Okrem témy s ktorou sa režisér "pohráva", sa v "El dia de la bestia" nepostretnete takmer so žiadnymi prvkami tohto žánru. Tento film v prvom rade komédiou, a tak to treba aj brať - 60%. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem opravdu výbornou satanistickou hororovou záležitost, ale ono tomu tak bohužel neni a je to myslim docela škoda, podle mě tomu znatelně chybí nějaký opravdu správný satanistický scény, i pořádná hudba a nějakých černohumorných pasáží jsem si taky moc nevšim, lépe řečeno jsem se prakticky nezasmál, ovšem kupodivu i tak je to skvělý, jelikož příběh je velice zajímavě a netradičně odvyprávěnej a pojatej a to hledání a čekání na samotnýho vládce pekel je ve filmu tak dobře navozený, že se to nakonec přenese i na diváka a o to víc je konec trochu zklamání, i když je velice dobře vymyšlenej ()

Reklama

obitus 

všechny recenze uživatele

Prijemna a vubec ne nevkusna komedie o prichodu Satana pusobi v zaplave radobyvtipnych filmu z Ameriky jako zazrak. Knez snazici se maximalne hresit, sverazny vztah matky a syna a vyprava pro pannenskou krev - to jsou pasaze, ktere se mi vryly do pameti opravdu hluboko. A samozrejme to nejlepsi: milacek davu Jose Maria a jeho bohorovny pristup k zivotu. Skoda jen ze ke konci se humor vytraci a film zacina byt trochu tezkopadny. I tak jde ale o jednu z nejlepsich horrorovych komedii vubec. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Den Bestie nepostrádá nosný nápad, originální námět ani výtečné momenty. To co postrádá je tempo v několika scénách a především více využitý potenciál. Z tak výborného nápadu se prostě dalo vytřískat mnohem více. Ovšem i tak vznikl výtečný snímek, z kterého takřka v každém momentu ční o kolik mohl být lepší. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Bravo, Španělé mi opět vytřeli zrak a zamávali bránicí! Tenhle snímek je naprosto skvělou ukázkou toho, jak skloubit satanistický horor s černou komedií a nevyznít přitom trapně. Dvě hlavní postavy (kněz Angelo, který jde po stopách brzy narozeného Antikrista, a dobrotivý metalista Jose, jenž má občas problémy se sebekontrolou) jsem si zamiloval ihned, k těm dalším jsem si úspěšně hledal cestu. Některé momenty jsou nezapomenutelné (matička s brokovnicí odhodlaná chránit rodinu), ale v poslední třetině se humor zcela vytrácí a nabírá spíše vážnějších tónů. Proč ne, vždyť příchod syna Satanova není prdel. I přesto je Day of the Beast jednou z nejlepších a nejoriginálnějších hororových komedií. ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama